سبد خرید 0

گلیسیرین

10 / 10
از 1 کاربر

Glycerin

روغن شیمیایی >>
کد کالا : 026
تعداد سفارش :
نوع بسته بندی :
مبلغ قابل پرداخت : 180,000   (تومان)
معرفی به دوستان :

گلیسیرین، روغن گلیسیرین | دیجی شیمی

  • نام محصول : گلیسیرین.
  • اسامی مترادف : گلیسرول، Glycerin، روغن گلیسیرین.
  • فرمول شیمیایی : C3H5(OH)3.

بررسی تخصصی و اجمالی

گلیسیرین یا روغن گلیسیرین چیست ؟

گلیسیرین (Glycerin) یا گلیسرول الکلی سه عاملی با فرمول شیمیایی C3H5(OH)3 می باشد که به هر نسبتی در آب قابل حل است. گلیسیرین شیرین، شفاف، بی رنگ، بی بو و چسبناک است و در حضور گرما و مواد آب گیر، آب از دست داده به آلدئید دودکننده با بوی بد که مخاط را به شدت آزار می دهد تبدیل می شود. ایجاد آکروائین با این مشخصات راهی برای تشخیص گلیسرول است. گلیسیرین 3 گروه هیدروکسیل ارد که مسئول حلالیت در آب می باشد.

گلیسیرین

گلیسیرین در طبیعت به صورت ترکیب با اسیدهای چرب است که چربی می سازد.

گلیسیرین در رده درمانی عوامل موضعی پوستی قرار دارد و اشکال دارویی آن لوسیون و شیاف است.

موارد مصرف گلیسیرین :

از گلیسیرین خالص در داروسازی استفاده می شود. گلیسیرین برای تهیه لوسیون و کرم های صورت به کار می رود. گلیسیرین رطوبت را در سطح پوست نگه می دارد. از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی استفاده می شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست می شود و پوست را نرم و چرب می کند. گلیسیرین به صورت شفاف به عنوان ملین هیپراسموتیک و نرم کننده برای پیش گیری از یبوست استفاده می گردد.

کاربرد گلیسیرین :

  1. از گلیسیرین در صابون سازی برای تولید صابون در صنایع آرایشی و بهداشتی استفاده می شود.
  2. در ساخت مواد منفجره مثل نیتروگلیسیرین.
  3. برای روغن کاری ابزارها و تاسیسات فلزی و جلوگیری از یخ بستن جک های هیدرولیکی.

گلیسیرین

تولید گلیسیرین :

در حدود 950000 تن گلیسرول در هر سال در آمریکا و اروپا تولید شده است. 350000 تن از گلیسرول در آمریکا تنها از 2000-2004 تولید شده است. تولید آن د سوخت های بیوزیستی افزایش خواهد یافت. نیاز به جایگزینی 5.75 درصد از سوخت های نفتی با سوخت زیستی در تمام ایالت های آمریکا در سال 2010 دارد و چون گلیسیرین یک محصول فرعی در تولید بیو دیزل زیستی می باشد پیش بینی شده که تا سال 2020 تولید آن شش برابر بیشتر از تقاضا خواهد شد.

گلیسیرین ترکیبی :

گلیسیرین ترکیب به موادی اشاره می کند که از منابع غیر تری گلیسیریدی بدست می آید. گلیسیرین ممکن است توسط ریشه های مختلف از پروپیلن تولید شود. فرآیند دی پیکلروهیدرین از همه مهم تر ست شمل کلرینه کردن پروپیلن می شود تا کلرید آلیل بدهد که با هیپوکلریت اکسید شده است و به دی کلروهیدرین تبدیل شده که با یک پایه قوی عکس العمل نشان می دهد تا اپی کلرو هیدرین بدهد. اپی کلروهیدرین سپس هیدرولیز می شود تا گلیسرول بدهد. فرآیندهای آزاد از کلرین از پروپیلن شامل ترکیب گلیسیرین از اکرولین و اکسید پروپیلن می شود. به دلیل تاکید روی دیزل زیستی از آنجاییکه گلیسیرین یک محصول هدر رفته است بازار برای گلیسرول خیلی نامطلوب است و این فرآیندهای قدیمی خیلی اقتصادی نیستند. به دلیل عرضه بیش از تقاضای گلیسیرین تلاش هایی انجام شده است تا گلیسرول را ه پیش مرحله هایش تغییر دهد مانند اکرولین و اپی کلروهیدرین.

کاربرد گلیسیرین :

  1. صنعت غذا (صنایع غذایی) : در غذا و آشامیدنی ها گلیسیرین به عنوان یک ماده که رطوبت را به خود جذب می کند حلال و شیرین کننده خدمات می دهد و ممکن است به حفظ غذاها کمک کند. این همچنین به عنوان پرکننده در غذاهای با چربی کم که از نظر اقتصادی آماده شده اند استفاده می شود و به عنوان یک عامل ضخیم کننده در نوشابه الکلی استفاده می شود. گلیسرول و آب استفاده می شوند تا انواع مشخص و معین برگ ها را نگهداری کنند. مانند یک جانشین قند و شکر حدودا 27 کیلو کالری در هر قاشق چای خوری دارد و 60 درصد شیرین تر از چغندر قند می باشد. این باکتری را تغذیه نمی کندکه پلاک ها و جرم ها را شکل می دهد و باعث حفره های دندانی می شوند. این به یخ زدن اضافه شده تا از خیلی سخت شدن آن جلوگیری شود. همان طور که در غذاها استفاده شده است گلیسرول توسط انجمن رژیم آمریکا مانند یک کربوهیدرات طبقه بندی شده است. موسسه دارو و غذا آمریکا طراحی کربوهیدرات شامل تمام مواد تغذیه دارای کالری بدون پروتئین و چربی می شود. گلیسرول یک تراکم کالری مشابه به شکر دارد اما یک گلیسمیک پایین تر و سوخت و ساز متفاوت رون بدن دارد بنابراین برخی مختصات تغذیه ای گلیسرول را به عنوان یک شیرین کننده سازگار با رژیم های کربوهیدرات پایین می پذیرد.
  2. مراقبت شخصی و داروشناسی : شیاف های گلیسیرین به عنوان ضد یبوست استفاده می شوند. گلیسرول در آماده سازی های مراقبت شخصی و داروشناسی و پزشکی استفاده می شود. عمدتا به عنوان یک وسیله پیشرفت برقی فراهم کردن روغن کاری و به عنوان ماده ای که رطوبت را به خود جذب می کند استفاده می شود. در درمان پیشگیری آلرژی – شربت های سرماخوردگی – خمیر دندان – دهان شویه – محصولات مراقبت پوست – کرم اصلاح – صابون ها و روغن های شخصی مبنی بر آب دیده شده است. در اشکال استفاده جامد مثل قرص ها – گلیسیرین به عنوان عامل نگهدارنده قرص استفاده می شود. برای مصرف عمومی – گلیسرول توسط آمریکا در میان نوشیدنی های الکلی قندی به عنوان یک تغذیه پرکالری طبقه بندی شده است. گلیسیرین یک محتوی از صابون گلیسیرین می باشد. روغن های ضروری برای رایحه و عطر خوب اضافه شده است. این نوع از صابون توسط مردم با پوست حساس و به آسانی آسیب دیده استفاده می شود زیرا از خشکی پوست با ویژگی های مرطوب کنندگی اش جلوگیری می کند. رطوبت از طریق لایه های پوست جذب می شود و از خشکی زیاد و تبخیر جلوگیری می کند یا آن را آهسته می کند. با منافع مشترک گلیسیرین یک جزء معمول در بسیاری از دستورهای نمک های حمام می باشد. اگر چه برخی ادعاها که به دلیل ویژگی های جذب رطوبت گلیسیرین است می تواند بیشتر یک تاخیر اندازه باشد تا سودی داشته باشد.
  3. افشرده های گیاهی : وقتی در افشره ها روش تک رنگ استفاده می شود به ویژه به عنوان یک حلال 10 درصد گلیسرول جوهرسازی را از ته نشین شدن در افشره های اتانول گیاهان جلوگیری می کند. این همچنین به عنوان یک جایگزین بدون الکل در اتانول به عنوان حلال در آماده سازی افشره های هربال استفاده شود. این کمتر فشرده است وقتی در یک روش ته رنگ استاندارد استفاده می شود. گلیسرول حدودا 30 درصد ارامتر توسط بدن جذب می شود که باعث یک بارگلسیمیک کمتر می شود. ته رنگ های مبنی بر الکل حذف شده داشته باشد و با گلیسرول برای نگهداری ویژگی هایش جایگزین شود. چنین محصولاتی بدون الکل نیستند یا در حالت علمی یا قابل مصرف اما باید در تمام مثال های دقیق تر به محصولات الکل حذف شده اشاره کرد. تولید کنندگان افشره مایع اغلب در آب های گرم هرب را افشره می کنند پیش از اینکه گلیسیرین به آن اضافه کنند تا گلیسریت بسازند. گلیسرول نشان داده است با درجه بالا از افشردگی برای بوتیکال ها شامل حذف جانشین های زیاد و محتویات پیچیده را می شود داشته باشد با یک قدرت فشرده که می تواند الکل و حلال های الکل در آب را ریول کند.
  4. ضد انجماد : مانند اتیلن گلیکول و پروپالین گلیکول، گلیسرول، یک کوزموتروپ غیر یونی است که پیوندهای هیدروژنه قوی با مولکول های آب را شکل می دهد، در مقایسه و با پیوندهای هیدروژنه آب این شکل گیری کریستال لاتنیک را از یخ بدون حرارت به طور خاصی پایین رفته است می شکند، حداقل نقطه ذوب حدود 36- درجه فارنهایت با 70 درصد گلیسرول در آب می باشد گلیسرول به طور تاریخی به عنوان ضد انجماد برای کاربردهای حرکتی پیش از جایگزینی با اتیلن گلیکول استفاده می شود. که یک نقطه انجماد پایین تر دارد. در حالیکه حداقل نقطه انجماد یک مخلوط گلیسرول – آب بالاتر از یک مخلوط آب – گلیسرول اتیلن می باشد. گلیسرول سمی نیست و برای استفاده در کاربردهای حرکتی چندین بار مورد بررسی قرار می گیرد. در آزمایشگاه گلیسیرین معمول حلال برای عامل های آنزیمی نگهداری شده در دماهای زیر صفر درجه به دلیل افت دمای انجماد می باشد. این همچنین به عنوان یک نگهدارنده سرما استفاده شده است که گلیسرول در آب حل نشده است تا آسیب توسط کریستال های یخ به ارگانیسم های آزمایشگاه را کاهش می دهد که در محلول های یخ زده و منجمد نگهداری شده است مانند باکتری، کرم ها و جنین پستانداران.
  5. میانجی ها و واسطه شیمیایی : گلیسیرین استفاده شده است تا نیتروگلیسیرین تولید کند که یک جز ضروری منفجر شونده های مختلف مانند دینامیت، ژلیگنیت و محرک هایی شبیه کوردیت می باشد. اعتماد روی صابون سازی تا محصول مشترک گلیسیرین مصرف شده این را سخت تر کرده است تا تولید را افزایش دهیم تا تقاضای دوران جنگ را فراهم کند در اینجا فرآیندهای ترکیب گلیسیرین اولویت های دفاع ملی در روزهای نزدیک به جنگ جهانی دوم بودند. نیتروگلیسیرین، هم چنین گلیسریل ترنیترات شناخته می شود معمولا انجنیا پکتور آزاد می کند که به صورت قرص های زیر زبانی یا اسپری استفاده می شود. آلیل یدید یک ساختار شیمیایی برای پلیمرها، نگهدارنده ها، کاتالیزورهای ارگانومیک و داروشناسی می تواند توسط استفاده از فسفرهای آلمانی و ید در گلیسرول شود یک دغدغه اصلی تحقیق انجام شده است تا سعی شود محصولات ارزش افزوده از گلیسرول خام از تولید دیزل زتی به دست می آید. منبع وقتی سوزانده می شود یا گاز گرفته می شود همچنین مورد کشف قرار گرفته است.

سوخت و ساز :

گلیسیرین یک پیش ساز برای ساخت تری گلیسیریدها و فسفولیپیدها در بافت چرب و کبد است. هنگامیکه بدن چربی ذخیره شده را به عنوان منبع انرژی استفاده می کند گلیسرول و اسید چرب در جریان خون رها می شوند، گلیسیرین در گردش پروتئین ها را مانند گلوکز یا فروکتوز گلیکیت نمی کند و منجر به تشکیل محصولات نهایی پیشزفته گلیکیت نمی شود.

در بعضی ارگانیسم ها گلیسیرین می تواند به طور مستقیم وارد مسیر گلیکولیز شود و بنابراین انرژی برای سوخت و ساز سلولی را فراهم کندا بالقوه به گلوکز تبدیل شود. پیش از اینکه گلیسرول بتواند وارد مسیر گلیکولیز یا گلوکونئوژنز شود ابتدا می بایست به گلیسرآلدئید 3 فسفات تبدیل شود. آنزیم گلیسرول کیناز عمدتا در کبد و کلیه وجود دارد اما همچنین در دیگر بافت ها شامل عضلات و مغز نیز موجود می باشد. در بافت چربی، گلیسرول 3 فسفات از ی هیدروکسی استون فسفات با آنزیم گلیسرول 3 فسفات دهیدروژناز به دست می آید.

گلیسیرین وقتی هضم می شود سمیت کمتری دارد. متوسط دوز کشنده با مصرف دهانی برای موش ها 12600 و 8700 میلی گرم بر کیلوگرم برای هر موش است.

موارد تاریخی آلودگی و ناخالصی دی اتیلن گلیکول :

گلیسرول و دی اتیلن گلیکول از نظر ظاهر، بو و مزه غیر قابل تشخیص اند. لذا احتمال جا به جایی یا ناخالصی شان بالاست.  

بسته بندی گلیسیرین : 

گلیسیرین در گالن های 2.5 لیتری آزمایشگاهی و گالن های 20 لیتری صنعتی موجود می باشد.

گلیسیرین

 

مزایا

معایب

مشخصات فنی

مشخصات کلی
نام محصول :
گلیسیرین
گرید :
صنعتی آزمایشگاهی
فرمول شیمیایی :
C۳H۸O۳
مشخصات فیزیکی
جرم مولی :
92.09 g/mol
چگالی :
1.261 g/cm3
دمای ذوب :
17.08 درجه فارنهایت
دمای جوش :
554 درجه فارنهایت
نوع بسته بندی
گالن 20 لیتری :
yes
گالن 2.5 لیتری :
yes

کلمات مرتبط

گلیسیرین و گلاب - تهیه گلیسیرین - گلیسیرین برای مو - مضرات گلیسیرین - گلیسیرین و آبلیمو - گلیسیرین خوراکی - انواع گلیسیرین - فروش گلیسیرین - گلیسیرین چیست - قیمت گلیسیرین

محصولات مرتبط

مقالات مرتبط

ارسال نظر

نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
نمایش همه
علاقه مندی ها ()