سبد خرید 0

استخراج طلا به روش قدیمی و سنتی

10 / 10
از 1 کاربر
« بازگشت به لیست مقالات | دوشنبه 28 آذر 1401 در ساعت 12 : 0 دقیقه | نظرات کاربران ( 2 )

استخراج طلا به روش قدیمی و سنتی

استخراج طلا به روش قدیمی و سنتی روشی، یک روش نه چندان پر بازده برای رساندن بشر به ثروت است. این روش، مزیت‌ها و معایب خود را داشته و امروز کمتر شنیده می‌شود که به این صورت برای استخراج طلا اقدام کنند. ما در این متن می‌خواهیم در مورد این روش قدیمی به دست آوردن نکاتی را با شما در میان بگذاریم.

این مقالات نیز میتوانند برای شما کاربردی باشند : 

روش قدیمی و سنتی استخراج طلا چیست؟

ما انسان‌ها از زمانی که فهمیدیم که طلا ارزش بالایی دارد و می‌تواند باعث ثروتمند شدمان بشود، سعی کردیم دست از سرش برنداریم و راه‌های مختلفی را برای به دست آوردن آن امتحان کنیم. برای استخراج و به دست آوردن طلا، تا به حال روش‌های زیادی ابداع شده است. از بین این روش‌ها برخی، با مواد خطرناک سروکار داشته و برخی دیگر به راحتی و بدون حضور مواد اسیدی قابلیت انجام شدن دارند.

در گذشته که مواد شیمیایی برای استخراج طلا شناخته شده نبود و بشر نمی‌دانست چه کند تا بتواند طلا به دست آورد، راحت‌ترین و دم دست‌ترین راه را شناسایی کرد. این روش سنتی و قدیمی، نتیجه بخش نبود، اما گاهی اوقات که بخت با جوینده طلا یار بود، او می‌توانست طلای زیادی به دست آورد. این روش سنتی، پیدا کردن معدن طلا و آزمایش کردن خاک آن بود.

روشی که ما از آن حرف می‌زنیم، بسیار ساده و بی دردسر است. در این روش، استخراج کنندگان طلا، جایی که را که تصور می‌کنند طلا در آن وجود دارد، شناسایی کرده و به آنجا می‌روند. مقداری از خاک را داخل یک کاسه پر از آب می‌ریزند و آن را تکان می‌دهند.

طلا، از شن و ماسه سنگین‌تر است و به همین دلیل در ته کاسه جمع می‌شود و شن و ماسه که سبک‌تر هستند، روی آب باقی می‌مانند. به این شکل می‌توان شن و ماسه را از طلا جدا کرد و طلا به دست آورد.

مزیت‌‌های استخراج طلا به روش قدیمی و سنتی چیست؟

پای طلا که به میان می آید، برای برخی افراد، سود داشتن یا ضرر داشتن یک روش استخراج اصلا مهم نیست؛ آنها تنها به این فکر می‌کنند که طلا به دست آورند و وضعیت زندگی‌شان را تغییر دهند. برخی از مزیت‌های استخراج طلا به شرح زیر است:

  • یکی از مهم‌ترین مزیت‌هایی که می‌توان برای این روش نام برد، عدم استفاده از ترکیبات شیمیایی خطرناک است. در برخی روش‌های استخراج طلا، نیاز است که اسیدهایی خطرناک با هم ترکیب شوند. اسیدها مایعات خطرناکی هستند و می‌توانند مشکلات زیادی را برای شخصی که با آنها کار می‌کند، ایجاد کنند.
  • دیگر مزیت این روش، سازگار بودن با طبیعت است. اسیدها، مایعاتی هستند که در صورت وارد شدن به محیط زیست، مشکل ساز شده و جان موجودات زنده را به خطر می‌اندازند. از آنجایی که در روش سنتی، هیچ ترکیب شیمیایی به کار برده نمی‌شود، این روش خطری برای محیط زیست نخواهد داشت.
  • هزینه‌ای که برای خرید مواد مورد نیاز برای استخراج طلا باید صرف گردد، موضوع دیگری است که ما در روش سنتی و قدیمی استخراج طلا، نگرانی و دغدغه زیادی برای آن نداریم.

معایب استخراج طلا به روش سنتی چیست؟

مواردی که در فوق مطرح کردیم، برخی از مزیت‌های استخراج سنتی و قدیمی طلاست. در ادامه معایب آن را نیز ذکر خواهیم کرد. معایب این روش به شرح زیر است:

  • بسیار وقت‌گیر است. ممکن است، شما تصور کنید که در یک منطقه طلا وجود دارد و زمان زیادی را برای پیدا کردن طلا در آنجا صرف کنید، اما در یک منطقه اشتباه، کار جستجو را شروع کرده باشید.
  • پیدا کردن منطقه‌ای که بتوانید در آن طلا پیدا کنید، کار بسیار سختی است. باید بگردید؛ جستجو کنید و بعد، تجهیزات خود را انتقال دهید.
  • برای آنکه بتوانید طلا استخراج کنید، باید خیلی وقت گذاشته و تلاش کنید. برخی افراد تصور می‌کنند که با یک گشت و گذار ساده می‌توانند طلا به دست آورند. ضرب المثل نابرده رنج، گنج میسر نمی‌شود؛ به هنگام استخراج طلا به این روش است که معنا پیدا می‌کند.

روش سنتی استخراج طلا یا روش‌های مدرن؛ کدام بهترند؟

استخراج طلا به روش سنتی، محدودیت‌های خاص خود را دارد. در برخی قطعات الکترونیکی از جمله، سی پی یو، سیم کارت و برخی قطعات دیگر، مقدار کمی طلا به کار برده شده است. طلایی را که در این قطعات وجود دارد، نمی‌توان به صورت سنتی استخراج کرد و این یکی از محدودیت‌هایی است که روش سنتی استخراج طلا برای بشر ایجاد کرده است.

برای استخراج طلا از قطعاتی که در فوق نام بردیم، تنها روشی که می‌تواند مفید و موثر واقع شود، استفاده از تیزاب و سایر مواد شیمیایی است. درست است که این روش‌ها سختی خاص خود را دارد، اما می‌توان با اطمینان بیشتری از آنها کمک گرفت و طلا به دست آورد.

کلام آخر

ما در این متن، در مورد استخراج طلا به روش سنتی و قدیمی نکاتی را با شما در میان گذاشتیم. درست است که این روش، مزیت‌ها و معایبی دارد، اما هیچ‌گاه به پای روش‌های مدرن نمی‌رسد. برای تهیه مواد مورد نیاز برای استخراج طلا به روش شیمیایی، روی کمک دیجی شیمی حساب کنید.

برای تهیه پکیج استخراج طلا از برد کلیک کنید. 

برای تهیه پکیج استخراج طلا کلیک کنید.

ارسال نظر

محمدعطشانی :
1 0
اسیدوموادلازم برای استحراجطلا میحواهم
مدیریت :
3 0
سلام کاربر عزیز همه محصولات استخراج داخل سایت موجود است جستوجو بفرمایید
احسان :
1 1
سلامبا راهکارهای شما تا مراحل قبل ازبه فلز رساندن پیش رفته‌ایم ممنون از همکاری شما دوست عزیز
مدیریت :
0 0
سلام امیدواریم موفق باشید
نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
تری پلی فسفات سدیم چیست؟ 3 کاربرد عجیب تری پلی فسفات سدیم سولفات اهن چیست؟ 8 کاربرد بی نظیر سولفات آهن سولفات سدیم چیست؟ 9 کاربرد بی نظیر سولفات سدیم سولفات نیکل چیست؟ 7 کابرد عجیب سولفات نیکل اکسید روی چیست؟ 11 کاربرد حیرت انگیر اکسید روی سوربیتول چیست؟ 8 کاربرد صنعتی و دارویی سوربیتول الکترولیت باطری نیکل کادمیوم چیست و چه کاربرد هایی دارد؟ آب اکسیژنه چیست؟ 8 کاربرد بی نظیر آب اکسیژنه گوگرد چیست؟ ۸ کاربرد گوگرد در صنعت و کشاورزی سیلیکاژل چیست؟ 13 کاربرد خانگی و صنعتی سیلیکاژل کرومیک اسید چیست؟ 7 کاربرد شگفت انگیز اسید کرومیک آهک هیدراته چیست؟ 7 کاربرد عجیب آهک هیدراته کربنات سدیم سبک چیست؟ 7 کاربرد عجیب سدیم کربنات سبک [سودا اش] اسید سولفونیک چیست؟ کاربرد و تفاوت سولفونیک اسید با سولفوریک اسید سیلیکات سدیم چیست؟ 7 کاربرد اساسی سیلیکات سدیم یا آب شیشه استون چیست؟ 7 کاربرد عجیب استون که نمیدانید! فرمالین چیست؟ 7 کاربرد بی نظیر! فرمالین اسید سولفوریک چیست؟ 7 ویژگی عجیب سولفوریک اسید سود پرک چیست؟ 7 کاربرد عجیب سود پرک سود مایع چیست؟ تفاوت سود مایع و سود پرک
نمایش همه
علاقه مندی ها ()