سبد خرید 0

مرکز خرید و فروش عمده اسید استیک

10 / 10
از 2 کاربر
« بازگشت به لیست مقالات | ﺳﻪشنبه 7 شهریور 1402 در ساعت 16 : 19 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

مرکز خرید و فروش عمده اسید استیک

در قرن هشتم جابربن حیان از طریق تقطیر سرکه اسیدی بنام اسید استیک را به وجود آورد. شیمیدان آلمانی نیز درسال1847 برای اولین بار این اسید را از طریق ماده معدنی کشف کرد که این شیمیدان المانی به کولب معروف بود. این اسید هنگام تهیه شراب طی فرایند تخمیر ساخته میشود که نام های مختلفی دارد و در صنعت های مختلف با نام های مختلف به فروش میرسد. از نام های معروف این اسید میتوان به اسید استیک 5 درصد، اتانوئیک اسید، اسید متان کربوکسیلیک و اسید استیک یخچالی اشاره کرد که امروزه با توجه به نیاز صنعت در تناژ های بالا تولید میشود که میتوانید برای خرید راحت و عمده این محصول، همچنین مقایسه قیمت این محصول از فروشگاه بزرگ شرکت دیجی شیمی دیدن کنید و با بهترین قیمت ممکن در بازار اقدام به خرید کنید.

 

این اسید طعم ترش و بوی تندی دارد که یک حلال محسوب میشود و مانند آب و متانول است. این اسید با توجه به خاصیت هایی که دارد قطبی است و میتواند ترکیبات قطبی و حتی ترکیبات غیر قطبی را در خود حل کند که این ویژگی باعث شده از آن برای تولید متیل ترفتالات استفاده کنند که آن را به یک ماده شیمیایی صنعتی تبدیل میکند. این اسید باتوجه به ویژگی هایی که دارد در صنایع مختلف کاربرد دارد که در ادامه به کاربرد ها و ویژگی های این اسید میپردازیم پی در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

این اسید در دسته اسید های ضعیف دسته بندی میشود که در صنعت یکی از مهم ترین کاربرد های آن این است که در تهیه استات های فلزی مورد بیشترین استفاده قرار میگیرد که میتوانید برای تهیه فله ای و مقدار های بالای این اسید برای صنعت و کارخانه های خود همین الان از سایت خودمان از شرکت دیجی شیمی مشاوره های لازم را کسب کنید و در نهایت اقدام به خرید کنید. از کاربرد های این اسید میتوان به تولید ضد عفونی کننده ها اشاره کرد و به دلیل اینکه خواص عالی ضدباکتریایی که دارد باعث حل شدن ایپید ها و تجمع اسید های چرب بر روی غشای سلولی میشود.  سرکه ای که درخانه های خود مصرف میکنید همان اسید استیک رقیق است که از خمیر و اکسیداسیون اتانول تولید میشود. این اسید که در صنعت به صورت خمیر باکتریایی تولید میشود در بسیاری از واکنش های شیمیایی دخالت دارد.

برخی از امکانات و اطلات این اسید را در جدول زیر آورده ایم که میتواند برای دانش شما کمک کند تا این اسید را بهتر بشناسید پس با ما همراه باشید.

  • نقطه اشتعال آن 144 فارنهایت است.
  • ثابت دی الکتریک آن 2 است.
  • انحلال پذیری محلول در آب دارد.
  • نقطه جوش آن 117 درجه سانتی گراد است.
  • دانسیته آن 05 g/cm است.
  • جرم مولکلولی استیک اسید 052 g/mol است.

مرکز تولید کننده اسید استیک

شاید برایتان سوال باشد که این اسید چرا بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد؟ همان طور که گفتیم این اسید به دلیل کاربرد و ویژگی های جذابی که دارد میتواند در هر صنعتی قابل استفاده باشد که برای مثال در ساخت سرکه های خوراکی به طور مستقیم از این اسید استفاده میکنند و روزانه بیشترین استفاده را درکارخانه های تولید سرکه دارد.اما اگر میخواهید این اسید را باقیمت مناسب و در بسته بندی های متفاوت به میل خودتان تهیه کنید نگران نباشید زیرا شرکتی وجود داردکه طبق نیاز شما در بسته بندی و سایز های مختلف اقدام به فروش این اسید میکند و شرکتی نیست جز شرکت دیجی شیمی. ما در این شرکت خدمتتان هستیم تا بهترین نوع اسید استیک را مطابق سفارش شما به صورت عمده و خرده تهیه کرده و در اختیار شما عزیزان قراردهیم که این شرکت به عنوان بهترین قیمت فله اسید استیک در ایران لقب گرفته است که قیمت های بسیار پایینی در فروش این اسید به شما پیشنهاد میکند.

قابلیت حلال بودن این اسید

اسید استیک شاید شنیده باشید که به عنوان یک آب دوست شناخته میشود که در باید در حالت مایع باشد. این اسید با توانایی تشکیل مخلوط قابل اختلاط با هر دو ترکیب قطبی وغیر قطبی، آن را به یک حلال شگفت انگیز و مهم تبدیل میکند که میتوانید از ان در صنایع مختلف بهره بگیرید.

کاربرد و ویژگی های اسید استیک

همان طور که قبلا هم اشاره کردیم این اسید به دلیل حلال بودن و امکانات بسیاری که دارد یکی از بهترین اسید های بازار است که به چند مورد از ویژگی های آن در داخل مقاله هم اشاره کردیم و حالا میخواهیم با سایر کاربرد ها و ویژگی های این اسید ضعیف بیشتر آشنا شویم که در لیست زیر سعی کردیم مهم ترین کاربرد های این اسید در جاهای مختلف را برای شما دسته بندی کنیم.

  1. در صنایع غذایی به عنوان تنظیم کننده اسیدیته و چاشنی غذا استفاده میشود و یکی از مهم ترین اسید های قابل استفاده در تناز های بالا در این صنعت است.
  • در بیمارستان ها از تزریق ان به تومور برای درمان بیماری سرطان استفاده میشود که میتواند به بهبود وضعیت بیمار کمک شایانی کند.
  • در صنعت کشاورزی برای تولید سموم استفاده میشود، برای مثال در تولید علف کش های قوی از اسید استیک استفاده میشود تا به راحتی بتواند علف های هرز را از بین ببرد.
  • برای تولید ضد عفونی ها استفاده میشود زیرا قابلیت ضد باکتری دارد.
  • این اسید به عنوان معرف شیمیایی برای تولید مواد شیمیایی کاربرد فراوانی دارد و هر روزه در رقم های بالا مورد استفاده قرار میگیرد.

خرید اسید استیک با بهترین قیمت عمده در بازار

شرکت دیجی شیمی با سابقه طولانی در فروش اسید استیک در ایران توانسته امروزه به بهترین فروشنده این اسید در کشور تبدیل شود و بهترین و کمترین قیمت را برای شما عزیزان ارائه میدهد اگر قصد خرید اسید استیک برای کارخانه و سایر مصرف های خود دارید میتوانید همین الان با کارشناسان شرکت ما مشاوره بگیرید و در هر سایز و اندازه ای که بخواهید میتوانید اقدام به خرید اسید استیک کنید چرا که این محصول در شرکت دیجی شیمی در سایز و اندازه های مختلف تولید میشود که کار را برای خرید شما عزیزان راحت میکند. همچنین این شرکت به دلیل فروش به صورت عمده بهترین قیمت بازار را برای شما پیشنهاد میکند که به همین دلیل این شرکت به بهترین فروشنده اسید استیک با بهترین قیمت فله در ایران لقب گرفته است. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید.

ارسال نظر

نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
تری پلی فسفات سدیم چیست؟ 3 کاربرد عجیب تری پلی فسفات سدیم سولفات اهن چیست؟ 8 کاربرد بی نظیر سولفات آهن سولفات سدیم چیست؟ 9 کاربرد بی نظیر سولفات سدیم سولفات نیکل چیست؟ 7 کابرد عجیب سولفات نیکل اکسید روی چیست؟ 11 کاربرد حیرت انگیر اکسید روی سوربیتول چیست؟ 8 کاربرد صنعتی و دارویی سوربیتول الکترولیت باطری نیکل کادمیوم چیست و چه کاربرد هایی دارد؟ آب اکسیژنه چیست؟ 8 کاربرد بی نظیر آب اکسیژنه گوگرد چیست؟ ۸ کاربرد گوگرد در صنعت و کشاورزی سیلیکاژل چیست؟ 13 کاربرد خانگی و صنعتی سیلیکاژل کرومیک اسید چیست؟ 7 کاربرد شگفت انگیز اسید کرومیک آهک هیدراته چیست؟ 7 کاربرد عجیب آهک هیدراته کربنات سدیم سبک چیست؟ 7 کاربرد عجیب سدیم کربنات سبک [سودا اش] اسید سولفونیک چیست؟ کاربرد و تفاوت سولفونیک اسید با سولفوریک اسید سیلیکات سدیم چیست؟ 7 کاربرد اساسی سیلیکات سدیم یا آب شیشه استون چیست؟ 7 کاربرد عجیب استون که نمیدانید! فرمالین چیست؟ 7 کاربرد بی نظیر! فرمالین اسید سولفوریک چیست؟ 7 ویژگی عجیب سولفوریک اسید سود پرک چیست؟ 7 کاربرد عجیب سود پرک سود مایع چیست؟ تفاوت سود مایع و سود پرک
نمایش همه
علاقه مندی ها ()