خرید اسید به صورت آنلاین
دیجی شیمی یکی از بزرگترین فروشگاه های آنلاین مواد شیمیایی، انواع اسید صنعتی و آزمایشگاهی قوی و ضعیف را با بهترین قیمت به فروش می رساند. جهت خرید آنلاین اسید می توانید اسید مورد نیاز خود را انتخاب نمایید و به صورت آنلاین سفارش دهید.
قیمت اسید در دیجی شیمی
قیمت اسید در این شرکت به صورت بسته بندی مشخص شده است و شما می توانید با انتخاب بسته بندی مورد نظرتان قیمت آن را مشاهده نمایید. همچنین در صورتی که گزینه تماس بگیرید فعال بود می توانید با شماره های شرکت تماس بگیرید و قیمت روز اسید مطلع شوید.
اسید چیست؟
اسید با نام لاتین acid ماده ای شیمیایی است که بسیار ترش مزه است و خاصیت خورندگی بالایی دارند. اسیدها دارای ph کمتر از 7 می باشد. هر چه میزان ph اسید پایین تر باشد خاصیت اسیدی بودن آن بالاتر است.
تفاوت اسید صنعتی و آزمایشگاهی
این در انواع اسید متفاوت می باشد مثلا اسید سولفوریک صنعتی در اثر زمان ممکن است زرد کم رنگ شود ولی اسید سولفوریک آزمایشگاهی شفاف است و در اسید کلریدریک صنعتی میزان خلوص اسید مد نظر است که در مورد صنعتی 30 تا 33 درصد و آزمایشگاهی 37 درصد می باشد.
اسیدهای رایج در دنیا
اسیدهای قوی
اسیدهای معدنی ضعیف
اسیدهای آلی ضعیف
اسید
اسید ها به موادی اطلاق می شود که می توانند الکترون جذب کنند و یا پروتون از دست بدهند. غالبا اسیدها در ساختار خود هیدروژن دارند و هر چقدر که غلظت این یون هیدروژن بیش تر باشد، اسید قوی تر محسوب می شود. اسیدها دارای مزه ای ترش هستند و در ترکیب با قلیاها، تبدیل به آب و نمک می شوند.
در واقع می توان ادعا کرد که اسیدها با قلیا خنثی می شوند. اسیدها انواع مختلفی دارند و برخی از آنها قوی و برخی ضعیف هستند. این مواد به طور کلی دارای خاصیت خورندگی هستند و هر چه قوی تر باشند، این خاصیت بیش تر می شود. برخی از اسیدها به صورت خوراکی قابل استفاده هستند، در حالی که برخی دیگر تنها کاربردهای صنعتی دارند. در ادامه شما را بیش تر با خواص اسیدها و کاربرد آنها آشنا می کنیم.
مواد اسیدی و بازی
به طور کلی می توان همه مواد موجود در دنیا را در سه دسته اسیدی، قلیایی و خنثی جای داد. مواد اسیدی و بازی را می توان با شاخصی به نام PH یا اسیدیته سنجید. PH شاخصی است که بین 0 تا 14 متغیر می باشد. میانه این بازه یعنی عدد 7، به معنای خنثی بودن یک ماده است. اعداد بین 0 تا 7 بیان گر اسیدی بودن و شاخص بین 7 تا 14 بیان گر قلیایی بودن می باشد.
مواد اسیدی و بازی قوی و ضعیف را نیز می توان با همین شاخص سنجید. هر چه عدد شاخص اسیدیته به صفر نزدیک تر شود، ماده اسیدی تر است و هر چه به 14 نزدیک تر باشد، ماده مد نظر قلیایی تر می باشد. مواد اسیدی و بازی کاربردهای مخصوص به خود را دارند. در این بین اسیدها به علت خاصیت خورندگی بالا، کاربردهای عدیده ای هم در صنعت و هم در داروسازی و مواد غذایی پیدا کرده اند.
قوی ترین اسید
برای شناخت قوی ترین اسید، باید در کنار توجه به شاخص PH موارد دیگری را هم در نظر گرفت. قوی ترین اسید، ماده ای است که اولا اسیدیته پایینی داشته باشد، ثانیا در مواجهه با آب، منجر به آزاد شدن هیدروژن بیش تری شود. قوی ترین اسید باید دریافت کننده الکترون باشد و هم چنین خاصیت خورندگی می تواند از دیگر شاخص هایی باشد که به قدرت اسیدها دامن می زند. تا مدت ها گمان می شد که سولفوریک اسید یا H2SO4 قوی ترین اسیدی است که شناخته شده است.
اما بعدها و با گسترش علم شیمی اسیدهای قوی تری شناخته شده اند که آنها را ابر اسید می نامند. اسید فلوئورانتیمونیک را می توان قوی ترین اسیدی معرفی کرد که شناخته شده است. این ماده با فرمول شیمیایی HSbF6 شناخته می شود و به قدری قوی است که می تواند شیشه را در خود حل کند. این ماده از ترکیب دو اسید قوی هیدروژن فلوراید که فرمول شیمیایی آن HF می باشد و آنتیموان پنتافلوراید با فرمول شیمیایی SbF5 به دست می آید. به چنین ترکیباتی که از مخلوط شدن دو اسید قوی به دست می آیند، سوپر اسید گفته می شود. می توان اسید فلوئورانتیمونیک را به عنوان قوی ترین اسید شناخته شده معرفی نمود که به علت خاصیت خورندگی خود می تواند موارد استفاده فراوانی داشته باشد.
اسید خوراکی
شاید جالب باشد که اسید ها با وجود خواص خورندگی خود، می توانند به صورت خوراکی هم استفاده شوند. معروف ترین اسید خوراکی را می توان جوهر لیمو یا همان سیتریک اسید دانست. این اسید همان ماده ترش مزه ای است که در مرکبات و میوه ها به طور طبیعی یافت می شود. امروزه نوع دست ساز اسید سیتریک هم تولید و روانه بازار شده است.
این اسید خوراکی را می توان در بسیاری از آب میوه ها، آب نبات ها، کنسرو های میوه و ... به عنوان طعم دهنده ای مجاز و هم چنین نگه دارنده و ضد عفونی کننده استفاده کرد. هم چنین اسید خوراکی به منظور تنظیم اسیدیته یا PH در محیط مواد غذایی کاربرد دارد. مورد دیگر استفاده از اسید خوراکی را می توان در نوشابه ها دانست. استفاده از سیتریک اسید و هم چنین فسفریک اسید در نوشابه ها نه تنها به بهبود طعم آنها منجر می شود، بلکه مدت زمان مفید استفاده و هم چنین گاز دار بودن را مدیون این اسیدها می باشد.
استفاده از اسید خوراکی بسیار محدود تر از مصارف صنعتی آن است و می توان اسیدها را ترکیباتی عنوان کرد که غالبا به عنوان ماده پایه در تولیدات شیمیایی و صنعتی به کار برده می شوند.
اسید صنعتی چیست؟
همان طور که اشاره شد، اسید ها بیش ترین موارد استفاده خود را در بخش صنعتی دارند. غالبا از آنها به عنوان نوعی ماده پایه در تولیدات صنایع بهره گرفته می شود. در پاسخ به این پرسش که اسید صنعتی چیست باید گفت که هر نوع اسیدی که در صنعت مورد بهره برداری قرار می گیرد را اسید صنعتی می نامند.
می توان طیف گسترده ای از اسیدها را در این دسته بندی جای داد. به عنوان مثال هیدروکلریک اسید، اسید باتری، سولفوریک اسید، اسید استیک، اسید آنتیک کاری، فرمیک اسید، اگزالیک اسید، اسید نیتریک، اسید بوریک و ده ها اسید دیگر در این دسته بندی جای می گیرند. بخش های مختلفی از صنعت هستند که از این اسیدهای صنعتی برای تولید محصولات خود بهره می گیرند. معمولا اسیدهای صنعتی اسیدهای قوی هستند که می توانند به عنوان نوعی حلال و یا ماده اولیه تولید محصولات به کار آیند.
کاربرد اسید
در این قسمت شما را با گوشه ای از کاربرد اسید در بخش های مختلف آشنا می کنیم. برخی از اسیدها به نسبت سایرین، کاربردهای بیش تری در صنایع پیدا کرده اند که ناشی از قدرت بالای آنها می باشد. در ادامه شما را با کاربرد اسید های پر مصرف آشنا می کنیم.
اسید سولفوریک: این اسید قوی می تواند به شکل رقیق شده در تولید اسید باتری به کار آید. هم چنین شاهد استفاده از آن در استخراج کانی های مورد نظر در معادن هستیم.اسید سولفوریک نوعی رسوب زداست که می تواند رسوبات ته نشین شده بر سطوح فلزی را به خوبی بزداید. هم چنین از این ماده در کشاورزی هم به کار می آید و می توان از آن به منظور تنظیم PH خاک به ویژه در باغات پسته بهره جست.
نتیریک اسید: اصلی ترین کاربرد اسید نیتریک را می توان در زمینه استخراج طلا دانست. زیرا می تواند کلیه مواد به غیر از طلا را در خود حل کند و کار را برای استخراج طلا ساده سازد. هم چنین برای تولید مواد منفجره نظیر TNT هم از اسید نیتریک بهره گرفته می شود.
هیدروکلریک اسید: از دیگر اسیدها پر کاربرد هیدروکلریک اسید است. این اسید را می توان اسیدی دانسنت که به منظور تمیز کردن و گندزدایی در شوینده ها به کار برده می شود. به علت حضور یون کلر در این اسید می توان در گندزدایی استخرها و کلیه اماکنی که مستعد تجمع باکتری و قارچ ها هستند، از آن بهره جست.
اسید ضد بتن: از دیگر اسیدها پر کاربرد در صنایع ساختمانی را می توان اسید ضد بتن دانست. این اسید می تواند در از بین بتن در ساختمان های قدیمی و هم چنین حل کردن بتن در هر مکانی مورد بهره برداری قرار گیرد.
اسید بوریک: یکی از اسیدهای ملایم می باشد که در تهیه مواد ضدعفونی کننده، حشره کش ها و حتی مواد دارویی و پمادهای سوختگی مورد استفاده قرار می گیرد.
هیدروفلوریک اسید: این اسید قوی به عنوان ماده ای در تولید حشره کش ها، غنی سازی اورانیوم، تولید آلومینیوم، حکاکی روی شیشه و بسیاری از موارد دیگر کاربرد دارد.
سولفامیک اسید: اسید سولفامیک به عنوان یک ماده اصلی در تولید دارو، تمیز کننده های خانگی، تولید کاغذ، مایع لباس شویی و هم چنین تولید رنگ کاربرد دارد.
استیک اسید: این اسید از موادی است که هم کاربرد غذایی و هم صنعتی دارد. در بخش صنایع غذایی می توان استفاده از این ماده را در تولید سرکه و آب لیمو عنوان کرد. هم چنین در صنایع شیمیایی، به عنوان یک ماده پایه برای تولید سایر محصولات شیمیایی از آن بهره گرفته می شود.
فسفریک اسید: این اسید به عنوان افزودنی ارزان قیمت در نوشابه های گازدار مورد استفاده قرار می گیرد. هم چنین در گریدهای صنعتی مورد استفاده به عنوان کود شیمیایی می باشد.
اسید کرومیک: کاربرد اسید کرومیک به علت خاصیت تمیز کنندگی ظروف آزمایشگاهی است. این ماده هم چنین در صنایع آبکاری مورد بهره برداری قرار می گیرد.
اسید فرمیک: می توان اصلی ترین اسید در تولید رنگ، لاک، مواد پولیش خودرو، واکس و مواد آبکاری را اسید فرمیک دانست. هم چنین صنعت خوشبو کننده ها هم تا حد زیادی به این اسید وابسته است.
اسید آنتیک کاری: به منظور آبکاری فلزات و هم چنین ایجاد حالت آنتیک و عتیقه در آنها که این روزها به شدت طرفدار پیدا کرده است، از اسید آنتیک کاری بهره گرفته می شود.
اسید بنزوئیک: این اسید به منظور تولید دارو و پمادهای ضد قارچ مورد بهره برداری قرار می گیرد. هم چنین صنعت تولید آفت کش ها و حشره ها کش ها از اسید بنزوئیک استفاده های فراوانی می کند.
لاکتیک اسید: از دسته اسیدهای خوراکی می توان به لاکتیک اسید اشاره کرد. این اسید در تولید محصولات لبنی، غذاهای کنسروی و ... به عنوان نوعی نگه دارنده استفاده می شود. هم چنین لاکتیک اسید استفاده های صنعتی هم دارد که اصلی ترین آن را می توان خاصیت رسوب زدایی آن دانست.
اگزالیک اسید: این اسید سفید کننده ای قوی است که از همین خاصیت آن بهره های فراوانی گرفته می شود. از استفاده در خمیر دندان ها به منظور سفید کنندگی تا صنعت به منظور سفید کردن تجهیزات صنایع می توان به کاربرد اگزالیک اسید اشاره کرد.
سولفونیک اسید: یکی از اسیدهای پر مصرف در صنعت باتری سازی، سولفونیک اسید است. این اسید به عنوان نوعی الکترولیت در صنعت باتری سازی مورد بهره برداری قرار می گیرد. هم چنین در صنعت رنگ و شوینده ها هم کاربرد دارد.
کاربرد اسیدها در زندگی روزمره
اگرچه اسیدها اصلی ترین مواد در بخش صنایع هستند و بدون آنها نمی توان نسبت به تولید بخش اعظمی از محصولات گام برداشت، اما جالب است بدانید که ما به صورت روزانه از اسیدها در منازل خود بهره های فراوانی می گیریم. اسیدها در طیف گسترده ای از شوینده های خانگی حضور دارند و علت تمیز و سفید کنندگی این محصولات را باید حضور اسیدهایی چون جوهر نمک (هیدروکلریک اسید) دانست. هم چنین بدون حضور اسیدها، غذاهای کنسروی، آب لیمو، سرکه و بسیاری دیگر از مواد غذایی ترش مزه که نیاز به نگهداری بالا دارند، دوام نخواهند یافت.
استفاده از اسیدهای خوراکی نظیر سیتریک اسید که به عنوان نمک ترش شناخته می شود، امروزه به عنوان جایگزینی برای آب لیمو و حتی سرکه جای خود را در منازل پیدا کرده است. لبنیاتی که می خوریم، غذاهای فرآوری شده ای که مصرف می کنیم، لباسی که با شوینده ها می شوییم، همه و همه از کاربرد اسیدها در زندگی روزمره به حساب می آید.
خرید اسید
این اسیدهای پر کاربرد و پر فایده را از کجا باید تهیه کرد؟ صاحبان صنایع و مشاغل از بزرگ ترین مصرف کنندگان اسیدها هستند. خریداران با تجربه به خوبی می دانند که خرید اسید را نمی توان از هر مرجعی به انجام رساند و ضروری است تا قبل از هر چیز از کیفیت بالای محصول اطمینان حاصل نمود.
فاکتور قیمت هم که از مهم ترین مواردی است که باید در کنار کیفیت به آن توجه کرد. در کنار همه این موارد، به این نکته هم باید توجه نمود که اسیدها موادی حساس هستند که باید در شرایط خاص نگه داری شوند. حمل و نقل و انبارداری آنها باید به درستی و با رعایت نکات ایمنی صورت گیرد تا خطری مصرف کننده محصول را تهدید نکند. تمامی این فاکتورها را باید به هنگام خرید اسید، در نظر داشت تا ضمن دست یابی به محصولی ایده آل، سلامتی مصرف کننده و محیط کار حفظ شود.
مرکز فروش اسید در تهران
با توجه به مواردی که نام برده شد، شما را با بهترین مرکز فروش اسید در تهران آشنا می کنیم. سامانه فروش آنلاین دیجی شیمی، یکی از برترین مراجعی است که اقدام به فروش اسید کرده است. شما می توانید کلیه فاکتورهای نام برده را در دیجی شیمی مشاهده کنید. این سایت از با کیفیت ترین اسیدهای موجود در بازار استفاده می کند و به جرات می توان گفت که اسیدهای آن از برترین ها می باشد.
هم چنین به علت بهره گیری از تیمی آموزش دیده و کار کشته، هیچ نگرانی بابت حمل و نقل و جابجایی اسیدها وجود نخواهد داشت. این مرکز فروش اسید در تهران می تواند در هر مکانی که باشید، محصول مورد نظر را به شما تحویل دهد. ضمن این که امکان دریافت مشاوره رایگان محصولی را هم قبل از خرید اسید به شما خواهد داد. به این ترتیب که شما با کارشناسان بخش بازرگانی این مجموعه تماس گرفته و ضمن مطلع شدن از کلیه اطلاعات محصول مورد نظر خود، پاسخ پرسش های خود را نیز دریافت می کنید.
قیمت اسید
همان طور که اشاره شد، فاکتور قیمت از مهم ترین مواردی است که حین خرید باید به آن توجه نمود. قیمت اسید ها در سایت دیجی شیمی، به نسبت دیگر مراکزی که محصولات مشابه را عرضه می کنند، به نسبت پایین تر است. پایین بودن قیمت اسید در این مجموعه به علت فروش بی واسطه سایت دیجی شیمی است. دلال هایی که بی دلیل سبب افزایش قیمت محصول می شوند، در دیجی شیمی جایی ندارند و این مساله نتیجه ای جز پایین آمدن قیمت اسید و کلیه محصولات شیمیایی این مجموعه به همراه نداشته است.
لازم به ذکر است که پایین بودن قیمت اسید ها، به معنای بی کیفیت بودن آنها نیست. بلکه نبود واسطه ها چنین اتفاقی را رقم زده است و این مجموعه به عنوان برترین مرکز فروش اسید در تهران، تمام تلاش خود را در جهت عرضه اسید با کیفیت و مرغوب به شما مصرف کنندگان کرده است.