سبد خرید 0

ظرفیت اسید فسفریک⭐️| دیجی شیمی✔️

10 / 10
از 1 کاربر
« بازگشت به لیست مقالات | دوشنبه 25 ارديبهشت 1402 در ساعت 12 : 3 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

ظرفیت اسید فسفریک

اسید فسفریک یکی از ترکیباتی است که در صنعت و کشاورزی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. این اسید ضعیف، می تواند در فرآیندهای گوناگونی نقش آفرینی کرده و به بهبود تولیدات کشاورزی، تولید مواد غذایی و صنعتی کمک خواهد کرد. این ماده بعد از سولفوریک اسید، پر مصرف ترین اسید در دنیاست و این مساله حاکی از مهم بودن این ترکیب است. یکی از مباحثی که در زمینه اسیدها، مورد بحث است، ظرفیت آنهاست. در مطلبی که پیش روی شماست، قصد داریم در زمینه ظرفیت اسید فسفریک بیش تر صحبت کرده و اطلاعات جامعی در زمینه این اسید، ماهیت و کاربرد و نیز نحوه خرید آن از مراجعی معتبر در اختیارتان خواهیم گذاشت.

 

اسید فسفریک چیست؟

اسید فسفریک یک ماده سمی است، که با فرمول شیمیایی H3PO4 شناخته می شود. این اسید از قدرت کمی برخوردار است و همچنین قابلیت حل شدن درون مایعاتی همچون آب، الکل و اتانول را دارد. اسید فسفریک با نام‌ های فسفریک اسید و ارتو فسفریک در سراسر جهان شناخته می شود. اسید فسفریک مایعی است که فاقد بو بوده و رنگ سفیدی دارد و معمولا غلظت آن حدود ۸۵ درصد می باشد. اسید فسفریک در دمای ۴۰ الی ۴۲ درجه سانتی گراد ذوب می شود و در دمای ۲۱۲ درجه سانتی گراد می جوشد.

ساختار مولکولی اسید فسفریک

اسید فسفریک چند ظرفیت دارد؟

اسید فسفریک از آن دسته از اسید های می باشد که سه ظرفیت یا سه پروتون دارد و در محیط از حالت غیر فعالی برخوردار است. برخی از اسید ها مثل HCL پس از آن که درون آب حل می شوند؛ فقط یک پروتون در آن آزاد می کنند که به اسید های تک پروتونی شناخته شده اند، اما برخی از اسید ها همانند فسفریک اسید به هنگام حل شدن درون آب سه پروتون آزاد می کند که به آن اسید ۳ ظرفیتی نیز می گویند. در این قبیل اسید ها، آزاد شدن هر پروتون طی یک فرآیند تعادلی صورت می گیرد. اسید فسفریک نسبت به اسید هایی همانند اسید بوریک، اسید استیک، اسید اگزالیک، اسید نیتریک، اسید کلرید و اسید سولفوریک ضعیف تر می باشد. اسید فسفریک در میان سایر اسید ها رتبه دوم را در سراسر جهان دارد و به عنوان یک ماده شیمیایی پر مصرف در صنایع مورد استفاده قرار می گیرد و کاربرد های گوناگونی دارد. برای مثال در صنعت داروسازی، کود های شیمیایی و تولید انواع سموم، مکمل های غذایی برای طیور و دام ها، فرآیند های غذایی و ....کاربرد دارد.

انواع اسید فسفریک

 روش های تهیه و تولید اسید فسفریک دو دسته می باشد: روش حرارتی و مرطوب.

اسید فسفریک در روش حرارتی خلوص بالا تری دارد و قیمت آن نیز گران است به همین دلیل فقط برای تولید انواع داروها، شوینده ها، مواد پاک کننده و صنایع غذایی استفاده می شود. تولید اسید فسفریک با روش مرطوب که همان روش سنتی نیز نامیده می‌ شود، برای تولید مکمل های طیور و دام و نیز برای تهیه کودهای شیمیایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اسید فسفریک را می توان نوع دیگری نیز دسته بندی نمود.

اسید فسفریک صنعتی: از این اسید برای تهیه انواع مواد شوینده، تصفیه کردن پساب، ساخت ظروف تفلون و در صنعت نساجی بهره گرفته می شود.

اسید فسفریک خوراکی: همان طور که از نامش مشخص است از اسید خوراکی می توان در تولید روغن نباتی، خوراک دام، انواع نوشیدنی های گاز دار و مکمل‌ های غذایی استفاده نمود.

استفاده از اسید فسفریک خوراکی در نوشابه های گازدار

اسید فسفریک خام: با ترکیب اسید فسفریک و خاک فسفات، اسید فسفریک خام ساخته می شود. این اسید طی فرآیند های شیمیایی در واحد های تصفیه صنعتی و خوراکی تغییر شکل می یابد و نکته قابل توجه آن است که از اسید فسفریک خام، بیش تر در تولید کود های شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد.

ایمنی کار و نحوه نگهداری اسید فسفریک

اسید فسفریک یک نوع اسید معدنی به شمار می رود که اندکی خاصیت خورندگی دارد. اسید فسفریک قابلیت اشتعال ندارد، اما با سایر فلزات واکنش نشان داده و باعث آزاد شدن گاز هیدروژن می شود که در این صورت می تواند شعله ور شود.

 افرادی که با این اسید سروکار دارند باید به هنگام کار از تجهیزات ایمنی همانند؛ دستکش، لباس مخصوص، عینک ایمنی، ماسک صورت، کلاه ایمنی و کفش جلو بسته استفاده کنند. بو کردن اسید فسفریک باعث تنگی نفس، درد گلو و خس خس سینه می شود و همچنین تماس با چشم نیز عوارضی همچون قرمزی، خارش، ریزش اشک را به همراه داشته و تماس طولانی مدت باعث نابینایی می شود.

اسید فسفریک در برخورد با پوست باعث ایجاد سوختگی، درد، خارش و التهاب در فرد می شود. به یاد داشته باشید به هیچ عنوان باقی مانده اسید فسفریک را درون کانال های آب و فاضلاب نریزید، زیرا امکان نفوذ این اسید به آب های زیر زمینی و آلودگی آن ها وجود دارد.

 حمل و نقل مخازن و بشکه هایی که اسید فسفریک درون آن قرار دارد، باید با احتیاط کامل انجام شود. توجه کنید حتما بشکه با محافظ بسته شود و از حمل این ماده با وسایلی از جمله لیفتراک ها که بدون محافظ بوده و اپراتور آن ها بی تجربه است، به درون انبار خودداری کنید. پرسنل که در انبار اسید فسفریک یا سایر مواد شیمیایی مشغول به کار هستند، باید تمام آموزش های مورد نیاز را گذرانده باشند تا در حین کار با مشکلی مواجه نشوند. شما می توانید با خیالی آسوده از نظر ایمنی انبارش و حمل و نقل اسید فسفریک، خرید خود را به سایت دیجی شیمی بسپارید. این سایت با دارا بودن تیمی آموزش دیده و مجرب از پرسنل انبارداری و حمل و نقل هر نوع نگرانی در زمینه ایمنی این محصول را از بین برده است.

آشنایی با ایمنی کار با اسید فسفریک

خرید اسید فسفریک سه ظرفیتی

اگر قصد خرید اسید فسفریک را دارید، می توانید به یکی از وب سایت های معتبر در سراسر جهان مراجعه کنید. این وب سایت فروشگاهی دیجی شیمی نام دارد و در آن انواع مواد شیمیایی از جمله اسید فسفریک موجود می باشد. کاربران می توانند به صورت حضوری و غیر حضوری محصول مورد نظر را از این وب سایت انتخاب و با پرداخت هزینه آن را خریداری کنند و درب منزل تحویل بگیرند. همچنین کاربران می توانند قیمت روز این محصولات را در وب سایت این فروشگاه مشاهده کنند.

خرید از این فروشگاه اینترنتی این مزیت را هم دارد که محصول خریداری شده کیفیت بالایی دارد و می تواند نیاز های کاری شما را به نحو مطلوبی برطرف کند. قیمت این محصولات هم در مقایسه با سایر فروشگاه ها مناسب تر است و از این نظر خریداران نگرانی نخواهند داشت. کافی است برای خرید اسید فسفریک بر روی لینک زیر کلیک کرده و سفارش خود را در کوتاه ترین زمان ممکن و به صورت آنلاین ثبت کنید.

خرید اسید فسفریک

ارسال نظر

نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
تری پلی فسفات سدیم چیست؟ 3 کاربرد عجیب تری پلی فسفات سدیم سولفات اهن چیست؟ 8 کاربرد بی نظیر سولفات آهن سولفات سدیم چیست؟ 9 کاربرد بی نظیر سولفات سدیم سولفات نیکل چیست؟ 7 کابرد عجیب سولفات نیکل اکسید روی چیست؟ 11 کاربرد حیرت انگیر اکسید روی سوربیتول چیست؟ 8 کاربرد صنعتی و دارویی سوربیتول الکترولیت باطری نیکل کادمیوم چیست و چه کاربرد هایی دارد؟ آب اکسیژنه چیست؟ 8 کاربرد بی نظیر آب اکسیژنه گوگرد چیست؟ ۸ کاربرد گوگرد در صنعت و کشاورزی سیلیکاژل چیست؟ 13 کاربرد خانگی و صنعتی سیلیکاژل کرومیک اسید چیست؟ 7 کاربرد شگفت انگیز اسید کرومیک آهک هیدراته چیست؟ 7 کاربرد عجیب آهک هیدراته کربنات سدیم سبک چیست؟ 7 کاربرد عجیب سدیم کربنات سبک [سودا اش] اسید سولفونیک چیست؟ کاربرد و تفاوت سولفونیک اسید با سولفوریک اسید سیلیکات سدیم چیست؟ 7 کاربرد اساسی سیلیکات سدیم یا آب شیشه استون چیست؟ 7 کاربرد عجیب استون که نمیدانید! فرمالین چیست؟ 7 کاربرد بی نظیر! فرمالین اسید سولفوریک چیست؟ 7 ویژگی عجیب سولفوریک اسید سود پرک چیست؟ 7 کاربرد عجیب سود پرک سود مایع چیست؟ تفاوت سود مایع و سود پرک
نمایش همه
علاقه مندی ها ()