سبد خرید 0

آنتی اسکالانت

10 / 10
از 13 کاربر

anti scalant

>> >> >> >>
کد کالا : 093
تعداد سفارش :
مبلغ قابل پرداخت : 1,450,000   (تومان)
معرفی به دوستان :

دیجی شیمی هیچ تصرفی در کرایه باربری ندارد.

به دستور اداره مالیات صورت حساب مشتریان عزیز در سامانه مودیان مالیاتی به صورت الکترونیکی ارسال و قابل رویت می باشد.

خرید آنتی اسکالانت [گالن 20 لیتری]|فروش اینترنتی+قیمت به روز-دیجی شیمی

نام محصول : آنتی اسکالانت

 

بررسی تخصصی و اجمالی

آنتی اسکالانت

آنتی اسکالانت یکی از ترکیبات شیمیایی پر کاربرد در صنعت می باشد که عمده کاربرد آن در تصفیه آب و به منظور جلوگیری از ایجاد رسوب در دستگاه های تصفیه آب می باشد. آنتی اسکالانت که در زبان لاتین آن را Antiscalanet می نامند، به علت تاثیری که در حفظ سلامت دستگاه های تصفیه آب دارد، به شدت مورد استفاده در این صنعت واقع می شود و می تواند طول عمر دستگاه ها را به واسطه جلوگیری از ایجاد رسوب حفظ نماید. اگر چه روش های دیگری هم برای از بین بردن رسوب های دستگاه های تصفیه آب وجود دارد، اما استفاده از این ترکیبات می تواند ضمن بهبود اثر بخشی، شما را از پرداخت هزینه های زیاد بابت روش های دیگر و تهیه دستگاه های مخصوص جلوگیری از رسوب، بی نیاز می سازد.

آنتی اسکالانت

 

امروزه این محصول به علت پر کاربرد بودن در فروشگاه های عرضه مواد شیمیایی فروش چشم گیری دارد و سامانه فروش آنلاین دیجی شیمی که از قدرتمند ترین فروشندگان مواد شیمیایی است، نیز اقدام به فروش آنتی اسکالانت کرده است. در این مطلب ضمن این که شما را با این ماده شیمیایی پر کاربرد و خواص آن آشنا می کنیم، نحوه کار با آن و عوارض احتمالی مصرف بیش از اندازه آنتی اسکالانت نیز بیان خواهد شد.

آنتی اسکالانت چیست؟

اولین گام پاسخ به این پرسش است که آنتی اسکالانت چیست؟ در پاسخ باید گفت که این ماده دارای ترکیبی متفاوت در هر منطقه و با توجه به نوع آب است. فاکتورهایی نظیر اسیدیته آب، میزان سختی آب و انواع نمک های موجود در آن، از عواملی هستند که ترکیبات آنتی اسکالانت را تعیین می کنند.

 آنتی اسکالانت چیست

 

اما در هر حال فرمولاسیون این ماده به نحوی است که مانع از ایجاد رسوب و لخته شدن آب و املاح موجود در آن می شود و در نتیجه به سالم و تمیز ماندن دستگاه های تصفیه آب کمک شایانی می کند. غالبا انواع مختلف این ماده دارای رنگ سفید مایل به زرد می باشند و حالت فیزیکی آنها مایع است. در پاسخ جزئی تر به این پرسش که آنتی اسکالانت چیست باید گفت که این ماده، مایعی محلول در آب است که دارای اسیدیته های گوناگون می باشد. در برخی مناطق نیاز به استفاده از آنتی اسکالانت اسیدی و در برخی مناطق نیاز به استفاده از آنتی اسکالانت قلیایی است، اما غالبا این ماده دارای ماهیت اسیدی می باشد.

باید اشاره کرد که PH یا اسیدیته سنجه ای است که به واسطه آن می توان میزان اسیدی و یا بازی بودن یک ماده را سنجید. آنتی اسکالانت با دارا بودن PH اسیدی و قلیایی می تواند در از بین بردن رسوب های ناشی از املاح آب موثر باشد. هم چنین باید اشاره کرد که این ماده فاقد بو می باشد.

جدول زیر نشان گر برخی ویژگی های ظاهری این ماده می باشد.

نام
آنتی اسکالانت
حالت فیزیکی مایع
PH می تواند اسیدی و قلیایی باشد
رنگ سفید و گاهی مایل به زرد
بو بدون بو


مکانیزم رسوب زدایی

آب به علت دارا بودن نمک و املاح، پتانسیل ته نشین شدن و ایجاد رسوب را دارد. این مساله در تجهیزات تصفیه آب، امری هزینه ساز می باشد که می تواند به این تاسیسات آسیب وارد کرده و سبب ایجاد هزینه اضافی گردد. مکانیزم رسوب زدایی راه حلی است که برای رهایی از شر این رسوبات انجام می شود و در نظر دارد تا سلامت دستگاه های تصفیه آب را حفظ کند.

تا به امروز روش های گوناگونی برای این موضوع به کار گرفته شده است، اما در این بخش به بررسی 3 مکانیزم رسوب زدایی که مرسوم تر می باشد، پرداخته ایم.

روش اسیدی شدن: در این روش شاهد افزودن اسیدهایی به آب هستیم که می توانند یون های کربنات موجود در آب را حذف کرده و به این شیوه مانع از ایجاد رسوب های کلسیم کربنات شوند. این شیوه اگر چه می تواند رسوب های کربنات کلسیم را به مهار و حذف کند، اما در نابودی رسوب های دیگر، تاثیری نداشته و به علت اسیدی بودن، می تواند باعث خوردگی تاسیسات و دستگاه ها شود. هم چنین کاهش اسیدیته آب با اضافه کردن این اسیدها، بروز پیدا خواهد کرد که می تواند در برخی موارد مشکل ساز شود. هم چنین اسید ها ترکیباتی گران قیمت هستند که می توانند هزینه تمام شده این روش را برای شما بالا ببرند.

روش تبادل یونی: در روش تبادل یونی با استفاده از سدیم، سختی آب که ناشی از وجود یون های کلسیم و منیزیم می باشد، گرفته می شود. واکنش هایی که به دنبال روش تبادل یونی اتفاق می افتد، به شکل زیر است.

Ca2+ + NaZ= 2Na+ +CaZ2

Mg2+ + NaZ= 2Na+ +CaZ2

این روش نیازمند استفاده از دستگاه های مخصوصی است که هزینه زیادی را بر روی دستتان خواهند گذاشت. از آنجایی که تصفیه آب و به ویژه آب صنعتی در حجم زیادی به انجام می رسد، ضروری است تا از شیوه های استفاده شود که هزینه پایینی داشته و برای تولید کننده و صنعت کاران به صرفه باشد. به علت ایراداتی که این دو روش داشت، امروزه استفاده از روش سوم که استفاده از آنتی اسکالانت ها می باشد، مرسوم شده است و در ادامه به توضیح این روش می پردازیم.

تزریق آنتی اسکالانت

یکی دیگر از شیوه های رسوب زدایی از آب را می توان تزریق آنتی اسکالانت دانست. این شیوه به علت تاثیر گذاری بهتر و نتیجه مطلوب تری که می بخشد، امروزه بیش تر مورد بهره برداری قرار می گیرد. هم چنین به مزیت های این روش باید هزینه پایین تر به نسبت روش های قبلی را نیز اضافه کرد. تزریق آنتی اسکالانت به سه شیوه می تواند سبب مهار رسوب های ایجاد شده در آب گردد که در ادامه به توضیح آنها پرداخته ایم.

آستانه بازدارندگی: در این شیوه توانایی یک آنتی اسکالانت در نگه داری نمک های آب در حالتی که فوق اشباع باشد، بررسی می شود.

تغییر در کریستال ها: در این شیوه قدرت آنتی اسکالانت در جلوگیری از ایجاد کریستال های نمکی از طریق دست کاری در بار مولکولی آنها رقم خواهد خورد. مشاهده میکروسکوپی کریستال ها نشان داد که قرار گیری آنتی اسکالانت در کنار آنها باعث حرکت بار منفی این ترکیبات به سمت بار مثبت کریستال ها شده و در نتیجه سبب فروپاشی ساختار کریستال می شود. نتیجه این فرآیند ایجاد کریستال هایی کوچک تر، ضعیف تر و مستعد تخریب می باشد.

پراکنده سازی: با استفاده از این شیوه آنتی اسکالانت ها به کریستال ها نفوذ کرده و بار آنیونی بالایی را به آنها انتقال می دهند که سبب می شود تا کریستال های ایجاد شده از هم جدا شوند و رسوب تشکیل نشود.

جدول زیر نشان دهنده انواع روش های رسوب زدایی و مزایا و معایبشان می باشد.

روش های رسوب زدایی جزئیات مزایا/ معایب
روش اسیدی کردن اضافه کردن اسید به دستگاه تصفیه آب

از بین رفتن یون های کلسیم کربنات

خورده شدن دستگاه ها به علت اسیدی بودن

کاهش اسیدیته آب

روش تبادل یونی بهره گیری از یون سدیم و برقراری تبادل یونی با عوامل سختی آب

از بین رفتن یون های کلسیم و منیزیم که از عوامل اصلی سختی آب هستند.

هزینه های بالا تهیه دستگاه برای این روش

استفاده از آنتی اسکالانت تزریق ترکیبات ضد رسوب با نام آنتی اسکالانت

از بین بردن رسوب و کریستال ها

هزینه به نسبت پایین تر

اثر بخشی طولانی، بدون تحریب تاسیسات تصفیه آب

 

آنتی اسکالانت اسمز معکوس

یکی از شیوه های تصفیه آب را باید روش اسمز معکوس دانست. قبل از توضیح این روش، باید روش اسمز را توضیخ داد تا درک اسمز معکوس ساده تر گردد. اسمز یک فرآیند طبیعی است و به جریانی گفته می شود که آب با شوری کمتر تمایل به حرکت به سمت آب با شوری بیشتر دارد. به بیان ساده تر، این جریان به صورت طبیعی اتفاق می افتد و نیاز به وارد کردن فشار اضافه نیست.

 آنتی اسکالانت اسمز معکوس

اما روش اسمز معکوس برخلاف این شیوه می باشد و به روشی گفته می شود که جریان آب از سمت آب شور به سمت آب شیرین حرکت می کند که در این صورت نیاز به وارد کردن فشار به آب شور می باشد. استفاده از آنتی اسکالانت اسمز معکوس از آن جهت شایع است که می تواند مانع از ایجاد و رسوب کردن املاح موجود در آب شور گردد.

غشایی که بین آب شور و شیرین قرار گرفته است، باعث می شود تا تنها جریان آب از سمت شور به شیرین حرکت کرده و املاح و نمک ها از غشا عبور نکنند. در نتیجه می توان از این شیوه به منظور از بین بردن سختی آب و گرفتن املاح آن بهره جست. اما نقش آنتی اسکالانت اسمز معکوس چیست ؟ در ادامه شما را با نقش این مواد در تصفیه آب به روش اسمز معکوس آشنا می کنیم.

آنتی اسکالانت اسمز معکوس

آنتی اسکالانت در تصفیه آب

روشی که به نام اسمز معکوس از آن یاد کردیم، روشی است که با استفاده از یک غشا که ممبران نامیده می شود، مانع از ورود املاح و نمک های آب به بخش تصفیه شده می شود. در نتیجه آبی تمیز و تصفیه شده از فیلتر ممبران عبور خواهد کرد. اما این نمک ها احتمال ته نشین شده و ایجاد رسوب را دارند که در این صورت می تواند برای دستگاه و تجهیزات آن مشکل ایجاد شود. آنتی اسکالانت در تصفیه آب در این جا به کار می آید و مانع از ایجاد رسوب خواهد شد. غالبا این ترکیبات در سیستم تصفیه آب ایجاد رسوب می کنند و مشکل ساز خواهند شد:

  • کلسیم کربنات CaCO3
  • باریم سولفات BaSO4
  • کلسیم سولفات  CaSO4
  • استرونیوم سولفات  SrSO4
  • رسوبات ناشی از سیلیکا  SiO2
  • کلسیم فلوراید   CaF

این رسوبات در فیلتر ممبران که اصلی ترین بخش دستگاه تصفیه آب است، می نشیند و در نتیجه می تواند سبب بروز مشکل در ادامه فرآیند تصفیه شود. آنتی اسکالانت در تصفیه آب نقش اساسی ایفا می کند و مانع از تخریب قطعات و فیلتر های دستگاه می شود. از آنجایی که قطعات دستگاه تصفیه آب، گران قیمت می باشد، استفاده از آنتی اسکالانت در تصفیه آب می تواند هزینه های این فرآیند را تا حد زیادی کاهش داده و به شدت به صرفه می باشد.

باید اشاره کرد که استفاده از آنتی اسکالانت نمی تواند سبب نابودی ویروس، میکروب و میکروارگانیسم هایی شود که ابعاد بسیار ریزی دارند. آبی که در انتهای فرآیند تصفیه به روش تزریق آنتی اسکالانت، شیرین بوده و فاقد سختی می باشد.

انواع آنتی اسکالانت

در این قسمت به بررسی انواع آنتی اسکالانت ها پرداخته ایم. انواع آنتی اسکالانت بر اساس ترکیباتی که در آنها به کار می رود، تقسیم می شود. به طور کلی می توان انواع این ماده را در دو دسته آنتی اسکالانت های بر پایه فسفونات و آنتی اسکالانت های بر پایه پلیمر تقسیم بندی کرد.

ترکیبات مختلفی که در آنتی اسکالانت به کار می رود، زمینه را برای از بین بردن رسوبات با فرمولاسیون های گوناگون فراهم می سازد و در چنین شرایطی می توان از شر رسوبات در هر نوع آب با انواع املاح و شرایط اسیدی گوناگون خلاص شد. در ادامه به بررسی این دو نوع از آنتی اسکالانت پرداخته ایم.

آنتی اسکالانت بر پایه فسفونات

یکی از انواع آنتی اسکالانت بر پایه فسفونات می باشد. ترکیب اصلی که در ساختار این مواد به کار رفته است، گروه عاملی اسید کربوکسیلیک و فسفاته می باشد. این ترکیبات می توانند در مهار رسوب هایی که ناشی از کربنات و سولفات می باشد، موثر عمل کنند.

آنتی اسکالانت بر پایه فسفونات دارای وزن مولکولی پایینی هستند، اما از سویی خاصیت پراکنده سازی شان کم است. از دیگر نقاط قوتی که می توان درباره این نوع از آنتی اسکالانت ها نام برد، قیمت مناسبی است که دارد. از نظر انحلال در آب، باید گفت که این نوع خاص از آنتی اسکالانت ها میزان انحلال پایین تری داشته و در صورت هم زده نشدن در فاصله زمانی سه روز یک بار، می تواند خود باعث ایجاد و تشکیل رسوب با کلسیم شده و در نتیجه اثر معکوس داشته باشد.

قیمت پایینی که آنتی اسکالانت بر پایه فسفونات دارد، علت استفاده آن در برخی دستگاه های تصفیه آب می باشد.

آنتی اسکالانت بر پایه پلیمری

نوع دیگری از این ترکیبات را می توان آنتی اسکالانت بر پایه پلیمری دانست. برخلاف نوع اول، وزن مولکولی این ترکیبات بالاتر بوده و می توانند کلیه رسوب های کربنات و فسفات را به کلی نابود سازند. قدرت آنتی اسکالانت بر پایه پلیمری به قدری بالاست که می تواند در آب های دریا، آب های شور و آب هایی که سختی به شدت بالایی دارند، مورد بهره برداری قرار گیرد و نتیجه مطلوبی از خود به جای گذارد.

قدرت پراکنده سازی آنتی اسکالانت بر پایه پلیمری بسیار بالاست و احتمال تشکیل رسوب، جلبک و ترکیبات آلوده کننده آب و محیط زیست را به حداقل می رساند. این نوع خاص از آنتی اسکالانت ها عوارض جانبی برای انسان و سایر موجودات زنده را به حداقل رسانده اند و به علت غیر سمی بودن، طرفداران بیش تری دارند. با استفاده از آنتی اسکالانت بر پایه پلیمری می توان انتظار داشت که زمان شست و شوی دستگاه های تصفیه آب در زمان های طولانی تری به انجام برسد.

آنتی اسکالانت بر پایه فسفونات آنتی اسکالانت بر پایه پلیمری
وزن مولکولی پایین وزن مولکولی بالاتر
قدرت انحلال پذیری کم تر انحلال پذیری بیش تر
دارای گروه عاملی کربوکسیک اسید قابلیت از بین بردن کلیه رسوب ها از هر نوعی
نیاز به هم زده شدن برای جلوگیری از ایجاد رسوب قابل استفاده در آب های شور و صنعتی با سختی بالا
قیمت پایین تر بدون ایجاد حساسیت در انسان و محیط زیست

 

محاسبه میزان تزریق آنتی اسکالانت

برای محاسبه میزان تزریق آنتی اسکالانت باید فاکتورها و موارد مختلفی بررسی شود و نمی توان یک میزان و دستور مشخص را برای کلیه دستگاه های تصفیه آب مورد استفاده قرار داد. به طور کلی می توان گفت که محاسبه میزان تزریق آنتی اسکالانت، با توجه به دما، میزان اسیدیته آب، میزان دبی، قدرت ریکاوری سیستم و نحوه قرار گیری ممبرین های دستگاه صورت می گیرد.

محاسبه میزان تزریق آنتی اسکالانت

 

هم چنین در کنار استفاده از شیوه های تجربی برای محاسبه میزان تزریق آنتی اسکالانت، امروزه نرم افزارهایی هم وجود دارند که می توانند با دریافت اطلاعاتی از شما در زمینه موارد نام برده، میزان دقیق آنتی اسکالانت مورد نیاز دستگاه تصفیه آب را به شما بدهند. به طور کلی می توان گفت که میزان تزریق آنتی اسکالانت در محدوده ای بین یک تا شش PPM می باشد.

عوارض آنتی اسکالانت

شاید این نگرانی به وجود آید که زمانی که این ماده به آب اضافه شود، عوارضی برای دستگاه، فیلترها و بخش های مختلف آن به وجود آید. باید اشاره کرد که عوارض آنتی اسکالانت تنها می تواند به علت بی کیفیت بودن آنها باشد که سبب وارد شدن آسیب به دستگاه و فیلتر آن خواهد شد.

به علت خورنده بودن اسید ها و بازها می توان ادعا کرد که در صورتی که از جنس بی کیفیت استفاده کنید، عوارض آنتی اسکالانت برای شما نمایان خواهد شد و شاهد خوردگی بخش های مختلف دستگاه خواهید بود که به مراتب هزینه بیش تری را روی دستانتان خواهد گذاشت.

سایر عوارض استفاده از آنتی اسکالانت بی کیفیت را می توان شامل افزایش میزان برق مصرف شده ناشی از فرآیند تصفیه آب، بیش تر شدن فشار وارد شده به پمپ و در نتیجه کاهش عمر مفید آن، کاهش طول عمر فیلتر ممبران، بالا رفتن نیاز به شست و شوی فیلترها و کم شدن ظرفیت تولید آب شیرین عنوان کرد. بنابراین به هنگام خرید آنتی اسکالانت به با کیفیت و مرغوب بودن آن توجه ویژه کرده و از خرید انواع بی کیفیت آن خودداری نمایید.

خرید آنتی اسکالانت

شما می توانید برای خرید آنتی اسکالانت به سامانه فروش دیجی شیمی که یکی از مراجع معتبر در این زمینه می باشد، مراجعه کرده و نسبت به تهیه آن اقدام نمایید. سامانه دیجی شیمی از مراکز خوش نام در زمینه فروش مواد شیمیایی است و با سابقه موفق فروش آنلاین خود، توانسته جایگاه ویژه ای در بین مشتریان خود پیدا کند.

خرید آنتی اسکالانت

 خرید آنتی اسکالانت قیمت مناسب از سایت دیجی شیمی تنها با یک تماس تلفنی برای شما مقدور می باشد و می توانید ضمن این تماس، از کارشناسان بخش بازرگانی و فروش ما، مشاوره رایگان دریافت نمایید. همکاران ما در بخش خرید آنتی اسکالانت و کلیه مواد شیمیایی دیگر، به جزئیات این محصول مسلط بوده و می توانند شما را در تهیه بهترین آنتی اسکالانت یاری سازند.

هم چنین تحویل در محل از دیگر مزیت هایی است که خرید از سایت دیجی شیمی برای شما محقق می سازد. این تحویل در کوتاه ترین زمان ممکن اتفاق خواهند افتاد و شما می توانید با اطمینان از دریافت به موقع محصول، خرید خود را به انجام برسانید.

لیست قیمت آنتی اسکالانت

لیست قیمت آنتی اسکالانت ها بسیار متنوع و دارای نوسان شدیدی است. علت را باید در کیفیت های مختلفی جست و جو کرد که این محصول داشته و می تواند بر سلامت دستگاه و فیلتر آن تاثیر بگذارد. سامانه فروش دیجی شیمی آنتی اسکالانت قیمت مناسب را با کیفیتی بی نظیر در اختیار مشتریان قرار می دهد و علت این قیمت مناسب را باید در فروش مستقیم این سایت جست و جو کرد.

دیجی شیمی با حذف دست واسطه ها می تواند لیست قیمت آنتی اسکالانت را برای شما مصرف کننده گرامی به صرفه تر کرده و در کنار این قیمت مناسب، خیال شما را از بابت کیفیت هم راحت نموده است. از آنجایی که قیمت فیلترهای دستگاه های تصفیه آب، بسیار گران قیمت می باشد، هزینه کردن برای تهیه آنتی اسکالانت با کیفیت، نه تنها می تواند به کیفیت آب شیرینی که به دست می آورید، کمک شایانی کند، بلکه جلوی هزینه های اضافی ناشی از تخریب و تعمیر فیلتر ممبران را هم می گیرد و در نتیجه می تواند به صرفه و اقتصادی عمل کند. تنها یک بار خرید از سامانه دیجی شیمی کافی است تا شما برای همیشه به مشتری دائمی ما بدل شده و رضایت از کیفیت و قیمت را تنها در یک بار سفارش مشاهده خواهید کرد.

ایمنی کار با آنتی اسکالانت

برای حفظ سلامت خود و محیط کار، ضروری است تا کلیه نکات ایمنی کار با مواد شیمیایی را بدانیم و آنها را رعایت کنیم. ایمنی کار با آنتی اسکالانت از مواردی است که رعایت کردن آن می تواند جلوی خطرات احتمالی را گرفته و از بروز حادثه پیش گیری کند. در ادامه ایمنی کار با آنتی اسکالانت و خطراتی که در اثر مسمومیت با آن شما را تهدید می کند، عنوان می کنیم.

ایمنی کار با آنتی اسکالانت

این ماده محرک سیستم تنفسی است و در صورتی که فرد در معرض تنفس آنتی اسکالانت قرار گیرد، ممکن است دچار التهاب بینی و گلو شده و سوزش و سرفه را به همراه داشته باشد. تاثیر بر روی ریه ها و تحریک آنها از دیگر اثراتی است که تنفس آنتی اسکالانت می تواند به همراه داشته باشد.

تماس پوستی این ماده می تواند سبب بروز التهاب در پوست شود. همان طور که اشاره کردیم این مواد غالبا دارای ماهیت اسیدی و خورنده می باشند و حتی نوع قلیایی آنها نیز می تواند خورنده باشد. بنابراین تماس پوستی با آنها می تواند التهاب، قرمزی و زخم های پوستی که ناشی از خوردگی است را به همراه داشته باشد.

برخورد این ماده با چشم هم می تواند خطر آفرین بوده و سلامت این عضو حساس را تهدید کند. قرمزی و التهاب چشم و در موارد تماس شدید و طولانی، وارد شدن آسیب های دائمی و غیر قابل جبران نظیر نابینایی از مواردی است که تماس آنتی اسکالانت با چشم ها ممکن است به وجود آورد.

بلعیدن این ماده برای سلامتی انسان دارای عوارض شدیدی است. آنتی اسکالانت می تواند سبب سوختگی در اندام های گوارشی شده و این اثر را نه تنها در معده، بلکه تا روده هم به درازا بکشاند. دردهای شکمی و التهاب اندام های گوارشی از مضرات مصرف این ماده می باشد.

مسمومیت با آنتی اسکالانت علائم
تنفس تحریک ریه و اندام های تنفسی، ایجاد التهاب در بینی و گلو
تماس پوستی التهاب، قرمزی و خارش پوست و احتمال بروز زخم به علت ماهیت اسیدی این ماده
تماس چشمی التهاب، قرمزی و امکان نابینایی و وارد شدن آسیب های جبران ناپذیر به چشم ها
بلعیدن سوختگی دهان، مری و معده و روده ها، درد شکمی

نکات و احتیاط در مصرف

برای پیشگیری از بروز چنین حوادثی دانستن نکات لازم به منظور کار با آنتی اسکالانت ضروری است. هم چنین به عنوان فروشنده این محصول، در این قسمت سعی کرده ایم کلیه نکاتی که در مواجه با فرد مسموم با آنتی اسکالانت ضروری است، به شما بیاموزیم.

در صورتی که با فردی مواجه شدید که در اثر تنفس این ماده مسموم شده است، بلافاصله او را به هوای آزاد برسانید و اجازه دهید تا تنفس کند. اگر قادر به تنفس درست نیست، از ماسک های اکسیژن و یا تنفس مصنوعی استفاده کرده و فورا او را به مراکز درمانی برسانید. استفاده از ماسک در این فاصله به شدت ضروری می باشد.

اگر آنتی اسکالانت با پوست تماس پیدا کرد، اولین گام، خارج کردن لباس های آلوده از تن بیمار است تا از وارد شدن آسیب بیش تر به وی پیش گیری به عمل آید. در ادامه پوست و محل آسیب را با آب تمیز و روان برای مدت 15 دقیقه بشویید تا آلودگی رفع شده و شدت التهاب کاهش یابد. مراجعه به پزشک برای ادامه درمان الزامی می باشد.

تماس چشمی این ماده نیز نیاز مند شست و شوی کامل و فوری برای مدت 15 دقیقه است. هم چنین مراجعه به پزشک برای درمان و کاهش آسیب های وارده به این عضو حساس از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

چنان چه با فردی مواجه شدید که این ماده را بلعیده است، سعی کنید به او آب و یا آب میوه بدهید. این در شرایطی است که فرد هوشیار است و می تواند آب را بنوشد. فرد را تحت هیچ شرایطی وادار به استفراغ نکنید و ضمن گرم نگاه داشتن وی، او را به مرکز درمانی برسانید.

مسمومیت با آنتی اسکالانت درمان ها
تنفس بیمار را به هوای آزاد منتقل کنید، از ماسک اکسیژن و تنفس مصنوعی استفاده کنید، فورا او را به مراکز درمانی انتقال دهید.
تماس پوستی لباس های آلوده را از تن وی خارج کنید، موضع آسیب دیده را برای مدت 15 دقیقه با آب به خوبی شست و شو دهید، بیمار را به مراکز درمانی برسانید.
تماس چشمی پلک ها را به خوبی با آب فراوان برای 15 دقیقه شست و شو دهید، مراجعه به پزشک الزامی است.
بلعیدن به بیمار آب و یا آب میوه بخورانید، او را وادار به استفراغ نکنید، ضمن گرم نگاه داشتن وی، به مرکز درمانی مراجعه کنید. در صورتی که بیهوش است، به وی چیزی نخورانید.

حال که با این اقدامات اولیه برای کمک به مصدومان آشنا شدید، به شما توصیه می کنیم، نکات و احتیاط در مصرف این محصول را که در ادامه به توضیح آن پرداخته ایم، مطالعه نمایید.

به هنگام کار با این ماده شیمیایی، از لباس های مخصوص کار با مواد شیمیایی استفاده کنید. این پوشش مخصوص شامل، لباس، عینک، دستکش، چکمه و ماسک می باشد تا احتمال هر نوع تماس به حداقل رسیده و مسمومیت با آنتی اسکالانت کاهش یابد.

این ترکیبات را در محیطی خشک و خنک که میزان حرارت آن زیاد نباشد، نگه داری کنید و هم چنین ظروف پلاستیکی و پلی اتیلن بهترین گزینه برای نگه داری آنتی اسکالانت ها هستند. توصیه می شود که دوش چشم و جعبه کمک های اولیه در محیطی که این ماده را نگه داری می کنید، وجود داشته باشد تا در صورت بروز حادثه بتوانید به خوبی آن را مدیریت کنید.

مزایا

معایب

مشخصات فنی

مشخصات کلی
نام محصول :
آنتی اسکالانت
گرید :
صنعتی
نوع بسته بندی
گالن 20 لیتری :
yes

مقالات مرتبط

ارسال نظر

نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
نمایش همه
علاقه مندی ها ()