سبد خرید 0

اسید استیک

9 / 10
از 21 کاربر

Acetic acid

>> >> >>
کد کالا : 020
تعداد سفارش :
بسته بندی :
مبلغ قابل پرداخت : 90,000   (تومان)
معرفی به دوستان :

دیجی شیمی هیچ تصرفی در کرایه باربری ندارد.

به دستور اداره مالیات صورت حساب مشتریان عزیز در سامانه مودیان مالیاتی به صورت الکترونیکی ارسال و قابل رویت می باشد.

خرید اسید استیک [خوراکی|صنعتی]⭐فروش اسید استیک

مشخصات اسید استیک :

  • نام های دیگر اسید استیک : اتانوئیک اسید، جوهر انگور، جوهر سرکه و استیک اسید.
  • فرمول شیمیایی : CH3COOH.
  • گرید : صنعتی و آزمایشگاهی.
  • خلوص : 98 درصد.

بررسی تخصصی و اجمالی

اسید استیک 98 درصد صنعتی و آزمایشگاهی چیست ؟

دیجی شیمی بزرگترین فروشگاه اینترنتی فروش اسید استیک 98 درصد صنعتی (استیک اسید، اسید اتانوئیک، جوهر انگور) در بسته های متفاوت و بهترین قیمت و ارسال به سراسر کشور.

تعریفی از اسید استیک :

اسید استیک جزء دسته اسیدهای آلی از گروه اسیدهای کربوکسیلیک می باشد. این اسید طعمی ترش شبیه به سرکه دارد. اسید استیک خالص مایعی بی رنگ است که آب را از محیط اطرافش جذب می کند. اسید استیک خالص بسیار خورنده می باشد.

اسید استیک

اسید استیک از اسیدهای کربوکسیلیک می باشد که در تولید به عنوان ماده شیمیایی صنعتی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله کاربردهای اسید استیک را می توان در تولید بطری های نوشابه، در تولید فیلم عکاسی، برای تولید چسب چوب، باز کردن لوله ها استفاده می شود. در صنعت غذا، اسید استیک در تولید سرکه و به عنوان چاشنی استفاده می شود. اسید استیک رقیق تولید شده توسط تخمیر همان سرکه می باشد. اسید استیک مایع حلالی پروتون دار است این ماده علاوه بر حل کردن ترکیبات قطبی همچون نمک های معدنی و شکرها، ترکیبات غیرقطبی همچون روغن ها و عناصر شیمیایی مثل سولفور و آیودین را در خود حل کند. این ماده با بسیاری از حلال های قطبی و غیر قطبی همچو آب، کلروفرم و هگزان مخلوط می شود. این خاصیت انحلال و امتزاج پذیری اسید استیک آن را به یک ماده شیمیایی پرکاربرد صنعتی تبدیل کرده است.

تاریخچه اسید استیک :

میتوان گفت قدمت سرکه با عمر تمدن و یا حتی بیشتر از آن برابری می کند. استفاده از این اسید در علمی شیمی به عهد باستان برمیگردد. در قرن سوم پیش از میلاد، فیلسوف یونانی به نام تئوفراستوس تشریح کرد که سرکه چطور روی فلزات تاثیر می گذارد تا از واکنش آنها رنگدانه های مورد استفاده در کارهای هنری تولید شوندکه از آن می توان به سرب سفید و زنگار مس اشاره کرد که ترکیبی سبز رنگ از نمک های مس می باشد.

رومیان باستان نیز با جوشاندن شراب در ظروف سربی از آن شربتی شیرین تولید می کردند. این ماده سرشار از استات سرب بود که آن را شکر سرب می نامیدند و اشراف روم آن را در مسموم سازی با سرب استفاده می کردند.

در قرن هشتم جابربن حیان  از طریق تقطیر اسید استیک را از سرکه جدا کرد.

در دوران رنسانس، اسید استیک از طریق تقطیر خشک استات های فلزی تهیه می شد.

در قرن شانزدم کیمیاگر آلمانی به نام آندریاس لیباویوس تشریح کرد که اسید استیک منجمد حاصل از این روش را با سرکه مقایسه کرد. وجود آب درون سرکه بر ویژگی های اسید استیک چنان تاثیر عمیقی دارد که شیمیدان ها تا قرن ها معتقد بودند که اسید استیک منجمد و اسیدی که در سرکه یافت می شود دو ماده مختلف هستند. ولی چندی بعد شیمیدان فرانسوی به نام پیر آدت ثابت کرد که این دو یکی هستند.

در سال 1847 شیمیدانی آلمانی به نام هرمان کولب برای اولین بار با استفاده از مواد معدنی موفق به ساخت اسید استیک شد. ترتیب این واکنش عبارت بود از کلردار کردن دی سولفید کربن و تبدیل آن به تترا کلراید کربن، سپس از طریق تفکافت به تتراکلورواتیلن و از طریق کلردار کردن آبی به اسید تری کلرواستیک و در نهایت کاهش آن از طریق برقکافت به اسید استیک.

تا سال 1910 اسید استیک منجمد از تقطیر مشروبات الکلی یا تقطیر چوب به دست می آمد.

تولید اسید استیک :

اسید استیک هم به طور مصنوعی و هم از طریق تخمیر باکتریایی تولید می شود. امروزه روش باکتریایی 10 درصد از تولید را به خود اختصاص می دهد. اما به خاطر قوانین جهانی مربوط به سلامت غذا بر تهیه سرکه از مواد بیولوژیکی تاکید میکند این روش همچنین برای تولید سرکه استفاده می شود. همچنین حدود 75 درصد از تولید اسید استیک به روش کربن دار کردن متانول صورت می گیرد.

روش های صنعتی تولید اسید استیک :

  1. کربونیلاسیون متانول : در این روش معمولا متانول با مونوکسید کربن در فشار بالا واکنش داده و استیک اسید تولید می شود. این روش از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است و از سال 1920 ابداع شده است.
  2. اکسیداسیون بوتان : از حرارت دادن بوتان با اکسیژن هوا در حضور یون های فلزی منگنز، کبالت و کروم، پروکسید تولید می شود. پروکسید در اثر تجزیه اسید استیک ایجاد می کند.
  3. اکسیداسیون استالدئید : استالدئید در شرایط ملایم و در حضور کاتالیزورهای ساده فلزی مثل منگنز و کروم و ... توسط اکسیژن هوا اکسید شده و اسید استیک تولید می کند.

کربن دار کردن متانول الکل :

بیشتر اسید استیک جهان به روش کربن دار کردن متانول تولید می شود. در این فرآیند، متانول و مونواکسیدکربن با یکدیگر واکنش می دهند تا براساس معدله شیمیایی زیر اسید استیک تولید شود :

متانول | CH3OH + مونواکسید کربن | CO à CH3COOH

این فرایند که در آن یودومتان به عنوان میانجی مورد استفاده قرار می گیرد، در سه مرحله اتفاق می افتد. یک کاتالیزور که عمدتا یک کمپلکس است برای کربن دار کردن مورد استفاده نیاز است.

  1. CH3OH + یدید هیدروژن | àHI یودومتان | CH3I + H2O
  2. CH3I + مونواکسید کربن | CO à CH3COI
  3. CH3COI + H2O à CH3COOH + HI

با تغییر شرایط فرآیند، می توان در همان کارخانه آنیدرید استیک تولید کرد. از آنجا که هم مونوکسید کربن مواد خام مناسبی هستند، کربن دار کردن متانول از درباز به عنوان یکی از بهترین روش ها برای تولید اسید استیک به شمار آمده است. در سال 1925، هنری درفیوس از سلانس بریتانیا یک کارخانه موازی کربن دار کردن متانول را تاسیس کرد. با این حال نبود مواد کاربردی که بتوانند در فشارهای بالای مورد نیاز حاوی مخلوط های واکنشی خورنده باشند، باعث شد برای مدتی تمایل به تجاری سازی این روش ها از بین رود.

اولین فرآیند تجاری کربن دار کردن متانول که در آن از کوبالت به عنوان کاتالیزور استفاده می شد، در سال 1963 توسط شرکت صنایع شیمیایی BASF اینجام گرفت. در سال 1968، یک کاتالیزور رودیومی که میتوانست در فشارهای پایین بدون تولید هیچ فراورده جانبی عمل کند کشف شد. اولین کارخانه ای که از این روش استفاده کرد، در سال 1970 توسط شرکت صنایع شیمیایی مونسانتو آمریکا ساخته شد و از آن پس، کربن دار کردن متانول با کاتالیزور رودیومی به روش غالب در تولید اسید استیک تبدیل شد.

تخمیر :

تخمیر دارای انواع متفاوتی است :

  • تخمیر اکسایشی : در تاریخ بشر اسید استیک توسط گروه باکتریایی ساخته می شده است. در صورت وجود اکسیژن کافی این باکتری می تواند از انواع مختلف مواد غذایی الکل دار، سرکه تولید می کند. شاخص ترین این غذاها عبارتند از آب سیب، شراب و مخمو غلات، مالت، برنج و ... محلول رقیق الکل که با مخمر سرکه آغشته شده باشد، در یک محیط گرم طی چند ماه به سرکه تبدیل می شود.
  • تخمیر بدون اکسیژن : برخی گونه های باکتری های بی هوازی از جمله چندین نوع از دسته کلاستریدیوم این توانایی را دارند که مستقیم و بدون استفاده از اتانول به عنوان میانجی، شکرها را به اسید استیک تبدیل کنند. کلیت واکنش شیمیایی که توسط این باکتری انجام می شود عبارتست از :

گلوکز | 3CH3COOH --> C6H12O6

از نظر شیمیدانان این باکتری های بی هوازی میتوانند اسید استیک را از ترکیبات تک کربنی مانند متانول، مونواکسید کربن یا مخلوط دی اکسید کربن و هیدروژن تولید کنند.

توانایی کلوستریدیوم در به کارگیری مستقیم شکر یا تولید اسید استیک از مواد کم هزینه تر بدین معناست که این نوع از باکتری به طور بالقوه می تواند نسبت به اکسایندگان اتانول نظیر بچه سرکه در تولید اسید استیک کارآمدتر باشد.با این حال، باکتری نسبت به بچه سرکه در مقابل اسید مقاومت کمتری دارد. حتی در مقایسه با برخی انواع بچه سرکه که می توانند با غلظت 20 درصدی اسید استیک سرکه تولید کنند، مقاوم ترین انواع کلاستردیوم تنها می توانند چند درصد اسید استیک در سرکه تولید کنند. در حال حاضر برای تولید سرکه استفاده از بچه سرکه نسبت به استفاده از کلاستریدیوم و سپس تغلیظ آن، مقرون به صرفه تر است. در نتیجه با وجودی که باکتری های استوژنیک از سال 1940 کشف شده اند استفاده صنعتی از آنها به تعدادی کاربرد بی خطر محدود شده است.

کاربرد اسید استیک :

اسید استیک در صنعت بسیار پرکاربرد می باشد. اسید استیک در ترکیبات شیمیایی به عنوان یک واکنشگر شیمیایی بسیار کاربرد دارد. در زیر به برخی از کاربردهای این محصول می پردازیم :

  • استات وینیل تکپاره : یکی از کاربردهای مهم اسید استیک در تولید استات وینیل تکپاره می باشد. بین 40 تا 45 درصد از اسید استیک در جهان صرف این کار می شود. این واکنش که کاتالیزور آن پالادیوم است، اتیلن، استیک اسید و اکسیژن تولید می کند. استات وینیل می تواند به استات پلی وینیل یا سایر پلیمرها، پولیمریزه شود که این مواد در رنگ ها و چسب ها کاربرد دارد.
  • تولید استر : مهم ترین استرهای اسید استیک در تولید جوهر و رنگ و پوشش استفاده می شوند. استرها شامل انیل استات و نرمال بوتیل استات و پروپیل استات می شوند. آنها معمولا توسط واکنش کاتالیستی از اسید استیک و الکل تولید می شوند. بیشتر استرهای استات، از استالدهید با استفاده از واکنش تیشچنکو تولید می شود. علاوه بر این، استات ها اتر به عنوان حلال برای نیتروسلولز، لاک اکریلیک، لاک الکل زدن به جداکننده ها و لکه های چوب استفاده می شود. اول، مونومرهای گلیکول از اتیلن اکسید یا اکسید پروپیلن با الکل تولید می شوند، که سپس با اسید استیک استری می گردند. سه محصول عبارتند از اتیلن گلیکول اتر استات، اتیلن گلیکول بوتیل اتر استات و پروپیلن گلیکول مونو متیل اتر استات، معمول تر به عنوان PGMEA در فرایند تولید نیمه هادی، جایی که آن را به عنوان مقاومت در برابر حلال مورد استفاده شناخته شده است. این مصرف حدود 15% تا 20% از اسید استیک در سراسر جهان را شامل می شود. اتر استات ها به عنوان مثال EFA، نشان داده شده است به عنوان عوامل مضر برای تولید مثل انسان است.
  • آنیدرید استیک : محصول مایع سازی دو مولکول اسید استیک آنیدرید استیک است. تولید جهانی آنیدرید استیک اصلی ترین کاربرد است که بین 20 تا 30 درصد از تولید اسید استیک در جهان را به مصرف خود می رساند. آنیدرید استیک را می توان به طور مستقیم از کربن دار کردن متانول در مجاورت اسید تولید کرد و می توان کارخانه های کاتیوا را برای تولید آنیدرید تطبیق داد. آنیدرید استیک، یک عامل قوی اسیددار کردن است. با داشتن چنین خاصیتی، کاربرد اصلی آن در تولید ترموپلاستیک سلولزی است که به عنوان یک بافت مصنوعی در فیلم عکاسی بکار می رود. همچنین آنیدرید اسید در تولید آسپرین و سایر ترکیبات به عنوان واکنشگر عمل می کند.
  • سرکه : در حالت سرکه و نیز در نمک سود کردن سایر سبزیجات، محلول های اسید استیکی ( معمولا 5 تا 18 درصد اسید استیک، با درصدی که معمولا بر حسب جرم محاسبه می شود) به طور مستقیم به عنوان یک چاشنی مورد استفاده قرار می گیرند. سرکه خانگی اغلب رقیق تر است ( 5 تا 8 درصد اسید استیک)، ولی در نمک سود کردن غذاها برای مصارف تجاری، محلول های غلیظ تری مورد استفاده قرار می گیرد. میزان اسید استیکی که در سطح جهانی برای تولید سرکه مورد استفاده قرار می گیرد زیاد نیست اما از دیرباز این ماده یکی از پرکاربردترین مواد در تولید سرکه بوده است.
  • سرکه
  • کاربرد به عنوان حلال : همانگونه که گفته شد اسید استیک خواص شیمیایی بالا، اسید استیک منجمد یک حلال پروتون دار قطبی بسیار عالی است. این ماده اغلب در تصفیه مواد آلی به عنوان حلال کریستال سازی مجدد بکار می رود. اسید استیک ذوب شده خالص در تولید اسید ترفتالیک که ماده خام پلی اتیلن ترفتالیک است، به عنوان حلال بکار می رود. اگرچه در حال حاضر این کاربرد 5 تا 10 درصد از اسید استیک تولید شده در جهان را مصرف می کند، با افزایش تولید PET انتظار می رود این کاربرد افزایش بیشتری پیدا کند. در واکنش هایی مانند فریدل کرافتس اکلیل دار کردن که در آنها کربوکاتیون وجود دارد، اسید استیک به عنوان یک حلال بکار می رود. به عنوان مثال یک مرحله از تولید تجاری کافور مصنوعی شامل نوآرایی ونگرمیروین کمفین به استات ایزوبورنیل است، در این حالت اسید استیک برای حفظ کربن دار کردن واکنش نوآرایی ، هم به عنوان حلال و هم به عنوان یک هسته دوست عمل می کند. در هنگام کاهش اکسایش یک گروه نیتروآریل به یک آنیلین با استفاده از پالادیوم کربنی، اسید استیک به عنوان حلال انتخابی استفاده می شود. در شیمی تحلیلی اسید استیک منجمد برای تخمین مواد قلیایی ضعیف همچون آمیدهای آلی بکار می رود. اسید استیک منجمد به عنوان باز از آب هم ضعیف تر است در نتیجه در این میانجی، آمید به عنوان یک باز قوی عمل می کند. سپس با استفاده از یک محلول در اسید استیک منجمد با خاصیت اسیدی بسیار قوی همچون اسید پرکلورید، می توان عیار آن را اندازه گرفت.
  • محلول های رقیق اسید استیک همچنین به خاطر خاصیت اسیدی ملایم آنها، مورد استفاده قرار می گیرند. در محیط خانگی، استفاده در آبگونه اسیدی ظهور فیلم و برداشتن جرم شیر آب و کتری از نمونه های آن است. خاصیت اسیدی همچنین از طریق سلول های نیش ستاره دریایی، در درمان نیش ستاره دریایی جعبه ای استفاده می شود که این کار از آسیب های جدی یا حتی مرگ جلوگیری می کند. این خاصیت همچنین در درمان افراد مبتلا به عفونت گوش خارجی به کار می رود. همچنین در سیلوی خوراک دام برای جلوگیری از رشد باکتری ها و قارچ ها، به صورت افشانه از اسید استیک استفاده می شود. محلول های رقیق اسید استیک می تواند در آزمایشگاه بالینی برای تشخیص تعداد گلبول های قرمز و سفید استفاده شوند. یکی دیگر از استفاده های بالینی برای lysing سلول های قرمز خون است، که می تواند ترکیبات مهم دیگر در ادرار را در هنگام آزمایش میکروسکوپی شناسایی کند. اسیدیته آن همچنینی برای درمان نیش عروس دریایی کاربرد دارد و اگر فورا استفاده شود از جراحات حاد و مرگ جلوگیری می کند. برای درمان عفونت گوش خارجی استفاده می شود. در این روش اسید استیک به صورت افشانه ای برای علوفه دام به عنوان نگهدارنده افشانده می شود تا رشد باکتری و قارچ تضعیف شود. اسید استیک آبی همچنین به عنوان یک حذف کننده زگیل استفاده می شود از اسید استیک چندین نمک آلی و غیر آلی تولید می شود از جمله :
  1. استات سدیم به عنوان رنگدانه و قارچ کش.
  2. در صنعت نساجی و به عنوان نگهدارنده در غذا.
  3. استات آلومینیوم و استات آهن به عنوان ثابت کننده رنگ.
  4. استات نقره در حشره کش ها.
  5. کنترل و از بین بردن کنه واروا در زنبور عسل.

مقادیر اسید استیک در سایر کاربردها بکار می رود.

اسید استیک خوراکی 

اسید استیک خوراکی نوع دیگری از اسید استیک است که بیشتر در صنعت خوراکی و غذایی کاربرد دارد این محصول توسط دیجی شیمی تولید میشود و با بهترین قیمت به فروش میرسد. 

اسید استیک خوراکی در دیجی شیمی کاملا خالص بوده و به دلیل حذف واسطه ها قیمت بسیار پایین تری نسبت به رقبا عرضه میکند. شما میتوانید برای اطلاعات بیشتر یا خرید این محصول با پشتیبانان شرکت دیجی شیمی تماس بگیرید 

 

بسته بندی اسید استیک :

اسید استیک صنعتی در گالن 30 و 70 کیلوگرمی و اسید استیک آزمایشگاهی در گالن 2.5 لیتری موجود می باشد.

بسته بندی اسید استیک

فروش اسید استیک :

فروش اسید استیک 98% صنعتی و آزمایشگاهی در بسته بندی متنوع و با کیفیت عالی و ارزان ترین قیمت با امکان حمل و ارسال به کلیه شهرهای کشور در اسرع وقت.

جهت خرید اسید استیک و تماس با کرشناسان دیجی شیمی به بخش تماس با ما مراجعه نمایید.

کاتالوک اسید سولفوریک

مزایا

معایب

مشخصات فنی

مشخصات کلی
نام محصول :
اسید استیک.
درصد خلوص :
98درصد.
گرید :
صنعتی و آزمایشگاهی.
فرمول شیمیایی :
CH3COOH.
مشخصات فیزیکی
شماره شناسایی ترکیبات شیمیایی :
64-19-7
شماره استاندارد بین المللی :
Q40Q9N063p
p to m :
2.45473
HR :
3
فشار بخار :
11.4 - 20
جرم مولی (گرم در مول) :
60.06
چگالی (گرم در سانتی متر مکعب) :
1.049
دمای ذوب :
16.5
دمای جوش :
118.1
اسیدیته :
4.76
نوع بسته بندی
گالن 30 کیلوگرمی :
yes
گالن 70 کیلوگرمی :
yes
گالن 2.5 لیتری :
yes

ایمنی محصول

ایمنی اسید استیک :

اسید استیک غلیظ خورنده است و در نتیجه باید با احتیاط با آن کار کرد، زیرا باعث سوختگی، آسیب های دائم چشمی و سوزش اعضای دارای مایعات مخاطی می شود. این تاول ها و آبله ها ممکن است تا چند ساعت پس از در معرض قرار گرفتن پدیدار نشوند. به هنگام کار کردن با این ترکیبات باید از دستکش های مقاوم از جنس پلاستیک نیتریل استفاده کرد چرا که استفاده از دستکش های لاتکس از ایمنی لازم برخوردار نیست. اسید استیک غلیظ در شرایط آزمایشگاهی به سختی مشتعل می شود. با بالا رفتن دما از 39 درجه سانتی گراد، ریسک تبدیل شدن آن به یک ماده منفجره در مجاورت هوا افزایش می یابد.

خطر محلول های اسید استیک به میزان غلظت آن بستگی دارد. محلول هایی که اسید استیک آنها بیش از 25 درصد است، به خاطر بوی زننده و بخار خورنده آنها در هود بخار نگهداری می شود. اسید استیک رقیق به شکل سرکه بی ضرر است. با این حال وارد کردن محلول های قویتر در آن، برای انسان و حیوانات ضرر دارد. این محلول به سیستم گوارش آسیب زده و تغییری مهلک را در خاصیت اسیدی خون ایجاد می کند. به دلیل عدم تطبیق آن، پیشنهاد می شود که اسید استیک را از اسید کرومیک و اتیلن گلایکول و اسید نیتریک و اسید پرکلریک و پرمنگنات ها و پراکسیدها و هیدروکسیل ها دور نگه دارید.

 

کلمات مرتبط

اسید استیک - اسید استیک گلاسیال چیست - اسید - سرکه - سرکه انگور - سرکه سیب و عسل - تهیه استیک - استیک چیست - فروش اسید استیک - قیمت اسید استیک.

آنالیز محصول

 

Certificate of Analysis

 

               Product name : glacial acetic acid food grade

 

Results

Specification

Test Item

Colorless transparent liquid

Colorless transparent liquid

Appearance

99.9 %

99.8%

Assay

1.041

1.041 – 1.051

Relative density(25/26 ͦ C)

1.3718

1.3718

Refractive index(20 ͦ C)

30min

30min

Potassium permanganate test time

14.5 ͦ C

14.5 ͦ C

Crystallization point

0.0002%

0.0002%

Heavy metal(Pb)

0.0001%

0.0001%

As

Qualified

Conclusion

 

مقالات مرتبط

ارسال نظر

:
0 0
سلام ببخشیدمیشه شماره کارت بفرستی ازطریق عابر بانک پول به حساب بریزم چون برای یکشنبه یه شصت لیتری اسیداستیک می خوام
مدیریت :
0 0
سلام محصول مورد نیازتون رو انتخاب کنید و مراحل خرید را داخل سایت پر کنید در بخش واریز هزینه کارت به کارت رو انتخاب کنید شماره کارت برای شما نمایش پیدا می کند.
:
0 1
سلام من نزدیک ۱۵روزه خرید کردم .پیامک ارسال بار هم برام اومد ولی جنس دستم نرسیده
مدیریت :
0 1
سلام خدمت شما دوست عزیز لطفا نام خودتون رو اعلام کنید تا بارتون پیگیری شود.
:
0 1
سلام خریداسیداستیک برای بسته بندی گوشت میشه استفاده کرد
مدیریت :
1 1
سلام اگه به عنوان نگهدارنده مد نظرتونه باید از متا بی سولفیت سدیم استفاده نمایید.
سعید :
0 1
سلام خدمت دوست عزیزم اسید استیک برا ترشیجات هم میشه استفاده کرد ؟؟یا رنگ قرمزش چجوریه؟؟؟ممنون۲
مدیریت :
0 1
سلام خدمت شما اسید استیک برای درست کردن سرکه استفاده میشه چون اگه مستقیما درون ترشی ریخته بشه خیلی قوی است و ترشی را خراب می کند
خلیلی :
1 0
سلام من. مقداری زیاد اسید استیک سرکه نیاز دارم برای صادرات
مدیریت :
0 0
سلام ما کار صادرات انجام نمیدیم
جواد :
0 0
سلام ببخشید این یک بطری اسیداستیک چند لیتر سرکه میشه درست کنی ‌‌‌...بعد سرکه سفید میشه ...یا قرمز
مدیریت :
0 1
سلام با کارشناسان ما تماس بگیرید
سیادت :
0 0
سلام.اسید استیک ۱۰درصد لازم دارم شما دارین ؟؟ امکانش هست ۹۸درصد رو به ۱۰ درصد تبدیل کنیم ؟؟
مدیریت :
0 0
سلام بله ساخته میشود جهت سفارش با کارشناسان دیجی شیمی تماس بگیرید براتون ثبت سفارش میکنند
:
0 0
سلام انیدرید اسید همون اسید اسیتیک هست هردو یه کار میکنند
مدیریت :
0 0
سلام کاربر عزیز ما انیدرید موجود نداریم
عباس حسن زاده :
0 0
سلام من ۱۵سال پیش دو بطری اسید استیک برای آزمایشگاه گرفتم که هنوز پلمپ میباشد ایا قابل استفاده هست ؟
مدیریت :
0 0
سلام بله اگر درب بسته بوده میتونید استفاده کنید نهایت درصدش کم شده
نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
آخرین بازدیدهای شما
نمایش همه
علاقه مندی ها ()