سبد خرید 0

کاربرد سود پرک در مواد شوینده ⭐️| دیجی شیمی✔️

10 / 10
از 1 کاربر
« بازگشت به لیست مقالات | دوشنبه 9 اسفند 1400 در ساعت 9 : 54 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

کاربرد سود پرک در مواد شوینده

هیدروکسید سدیم ماده  شیمیایی قدرتمندی است که با نام سود پرک شناخته می شود. این ماده با فرمول شیمیایی Naoh ساخته می شود و نام های دیگری از جمله کاستیک سودا، سود جامد پرک، چربی گیر صنعتی و سود سوز آور دارد. این ترکیب یونی از عنصر سدیم و محلول هیدروکسید آنیون ایجاد می شود. سود پرک در صنایع مختلف از جمله؛ خمیر کاغذ، تولید مواد شیمیایی، ابریشم مصنوعی، آلومینیوم، صنایع پتروشیمی، تولید پارچه و از همه مهم تر برای تولید انواع مواد شوینده و صابون مورد استفاده قرار می گیرد. سود پرک ظاهری جامد دارد و به شکل پولک یا گرانوله تولید و عرضه می‌ شود، این ماده فاقد بو است و قابلیت حل شدن درون مایعات را دارد. سود پرک به راحتی می ‌تواند رطوبت و نم را جذب خود کند و در این حالت به یکدیگر حالت چسبندگی پیدا می کند. به همین دلیل برای حمل و نقل سود پرک از کیسه های مخصوص لمینت دار استفاده می شود. این ماده در دمای ۱۳۹۰ درجه سانتی گراد شروع به جوشیدن می کند و نقطه ذوب آن بسیار بالا بوده ولی به سرعت درون آب قابل حل شدن است. زمانی که به سود پرک گرما داده و ذوب می ‌شود، ph آن به شدت بالا می رود، که در این صورت خورندگی شدیدی با فلزات ایجاد می کند. می توان کاربرد سود پرک در مواد شوینده را به علت قدرت بالای حل کنندگی چربی ها در خود، یکی از اصلی ترین موارد استفاده از این ماده عنوان کرد. در مطلبی که پیش روی شماست، قصد داریم به بررسی کاربرد سود پرک در مواد شوینده پرداخته و انواع مدل استفاده از این قلیا و نحوه خرید سود پرک با بهترین قیمت را مرور  کنیم.

چرا  از سود پرک در مواد شوینده استفاده می شود؟

سود برای شست و شو

همان طور که می دانید مواد پاک کننده یا همان شوینده ها از جمله موادی هستند که برای از بین بردن انواع چربی ها، لکه های روی پارچه، لحاف و ... استفاده می شود. سود پرک در ساخت انواع مواد شوینده کاربرد دارد و علت این مساله خاصیت حل کنندگی چربی ها در خود است. این خاصیت به قدری است که کاربرد سود پرک به عنوان چربی گیر، یکی از بارز ترین مواد مصرف این ماده است. در ادامه به برخی از این کاربردها اشاره می کنیم.

کاربرد سود پرک در ساخت صابون

صابون اولین و قوی ترین ماده ای است که به عنوان شوینده برای ضد عفونی، از بین بردن لکه ها، گند زدایی و ... استفاده می شود. صابون ها حجم زیادی از مواد شیمیایی که هر روزه با آن شست و شو می دهیم را شامل می شود. علت استفاده از سود پرک در صابون، خاصیت چربی زدایی قدرتمند این ماده است که صابون را به حلال ایده آلی برای انواع چربی و لکه بدل ساخته است.

بهره گیری از سود پرک در ساخت صابون

مواد شوینده سنتزی

امروزه از پاک کننده های سنتزی استفاده های زیادی می شود، همانند صابون که از بهم پیوستن هیدروکربن های متصل به شکل زنجیر در یک اسید محلول در آب ایجاد می شود. البته در ساخت این پاک کننده ها باید توجه کرد که طول زنجیر و نوع هیدروکربن هایی که استفاده می ‌شود، باید به شکل مناسبی انتخاب شود. سود پرک به علت قلیایی بودن شدید، در انواع مواد شوینده سنتزی استفاده می شود.

سود پرک در شامپو

شامپو ها از خانواده ی شوینده های سنتزی می باشند. مواد اصلی برای تهیه شامپو ها مواد آنیونی، تری اتانول، آمفوتری و... که یونی می باشند. سود پرک برای از بین بردن چربی پوست و مو در طیف گسترده ای از شامپو ها استفاده می شود و به واسطه آن، از بین رفتن چربی پوست و مو اتفاق می افتد. فروش سود پرک در اکثر مراکز شیمیایی به انجام می رسد و از سویی مناسب بودن قیمت آن، سبب شده تا در تولید کنندگان مواد شوینده و از جمله شامپوها، از کاستیک سودا به عنوان چربی زدای اصلی محصول خود بهره گیرند.

سود پرک در شامپوها برای چربی زدایی بیش تر

کاربرد سود پرک در مواد های سفید کننده و رنگ بر ها

از برخی شوینده های لکه بر می توان برای از بین بردن لکه ها، سفید کردن، پاک کردن اجسام و ضد عفونی کردن، استفاده کرد. یکی از این شوینده ها، محصولات حاوی سود پرک می باشد. سود پرک یک ماده قلیایی محسوب می شود که برای پاک کردن انواع لکه ها از روی ملافه، پارچه و... استفاده می شود و همچنین در شست و شو برای تنظیم کردن ph آب کاربرد دارد.

بهره گیری از سود پرک در سفید کننده ها

کلام آخر

سود پرک کاربرد های متنوعی در صنایع مواد شوینده دارد. به گونه ای که خاصیت پاک کنندگی مواد شوینده را بیش تر می کند. کاستیک سودا خاصیت چربی زدایی دارد و برای تهیه انواع مختلف صابون، مواد ضد عفونی کننده و شوینده ها مورد استفاده قرار می گیرد. اگر قصد خرید سود پرک را دارید می توانید به صورت حضوری و غیر حضوری به وب سایت فروشگاهی دیجی شیمی که یکی از معتبر ترین فروشگاه ها محسوب می شود، مراجعه کنید و سود پرک را به مقدار دلخواه سفارش دهید. از طریق این وب سایت می توانید قیمت لحظه ای سود پرک را هم مشاهده کنید. شما می توانید برای خرید سود پرک از طریق باکس زیر اقدام کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن سود را در محل خود دریافت کنید.

خرید سود پرک از دیجی شیمی

ارسال نظر

نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
تری پلی فسفات سدیم چیست؟ 3 کاربرد عجیب تری پلی فسفات سدیم سولفات اهن چیست؟ 8 کاربرد بی نظیر سولفات آهن سولفات سدیم چیست؟ 9 کاربرد بی نظیر سولفات سدیم سولفات نیکل چیست؟ 7 کابرد عجیب سولفات نیکل اکسید روی چیست؟ 11 کاربرد حیرت انگیر اکسید روی سوربیتول چیست؟ 8 کاربرد صنعتی و دارویی سوربیتول الکترولیت باطری نیکل کادمیوم چیست و چه کاربرد هایی دارد؟ آب اکسیژنه چیست؟ 8 کاربرد بی نظیر آب اکسیژنه گوگرد چیست؟ ۸ کاربرد گوگرد در صنعت و کشاورزی سیلیکاژل چیست؟ 13 کاربرد خانگی و صنعتی سیلیکاژل کرومیک اسید چیست؟ 7 کاربرد شگفت انگیز اسید کرومیک آهک هیدراته چیست؟ 7 کاربرد عجیب آهک هیدراته کربنات سدیم سبک چیست؟ 7 کاربرد عجیب سدیم کربنات سبک [سودا اش] اسید سولفونیک چیست؟ کاربرد و تفاوت سولفونیک اسید با سولفوریک اسید سیلیکات سدیم چیست؟ 7 کاربرد اساسی سیلیکات سدیم یا آب شیشه استون چیست؟ 7 کاربرد عجیب استون که نمیدانید! فرمالین چیست؟ 7 کاربرد بی نظیر! فرمالین اسید سولفوریک چیست؟ 7 ویژگی عجیب سولفوریک اسید سود پرک چیست؟ 7 کاربرد عجیب سود پرک سود مایع چیست؟ تفاوت سود مایع و سود پرک
نمایش همه
علاقه مندی ها ()