021-88308030
0

7 روش خانگی استخراج طلا

10 / 10
از 1 کاربر
« بازگشت به لیست مقالات | ﺳﻪشنبه 3 مهر 1403 در ساعت 12 : 20 دقیقه | نظرات کاربران ( 13 )

بررسی روش های استخراج طلا

آیا در مورد 7 روش خانگی استخراج طلا چیزی می‌دانید؟ آیا می‌خواهید از استخراج طلا از سیم کارت را یاد بگیرید؟ یا با این روش‌ها آشنا شده و شما نیز طلا استخراج کنید؟ آیا دوست دارید حس و حال جویندگان طلا را تجربه کنید؟

حضور طلا در برخی اشیائی که در اطراف ما قرار دارند، اندکی غیر قابل باور به نظر می‌رسد، اما حقیقتی است که نمی‌توان آن را انکار کرد. توصیه می‌کنیم اگر می‌خواهید سطح درآمدتان را بالا ببرید و از اشیاء به ظاهر به‌دردنخور و قدیمی پول درآورید، در ادامه با ما همراه باشید تا به شما بگوییم چگونه با استخراج طلا می‌توانید درآمد کسب کنید.

بررسی روش های استخراج طلا

ترکیباتی که می توان به کمک آن نسبت به استخراج طلا اقدام کرد، از جمله مواد شیمیایی هستند که باید دارای کیفیت عالی باشند. به عنوان مثال تیزاب سلطانی یکی از این ترکیبات است که می توان با بهره گیری از قدرت اسیدی بسیار بالای آن، نسبت به بازیافت طلا از قطعاتی مثل بردهای الکتریکی اقدام نمود. هم چنین وایتکس و اسید کلریدریک از دیگر ترکیباتی هستند که در این زمینه به کار می آیند. شما می توانید برای خرید تیزاب سلطانی و دیگر ترکیبات نام برده به سایت دیجی شیمی مراجعه کرده و با اطمینان از قیمت و کیفیت عالی، خرید خود را ثبت کنید.

 

دستگاه های حاوی قطعات طلا

 شاید برای برخی باورپذیر نباشد، اما با کمک 7 روش خانگی استخراج طلا می‌توانید طلا استخراج کنید، آنها را بفروشید و درآمد کسب کنید. از آنجایی که شاید هنوز عده‌ای زیادی در مورد این روش اطلاعات ندارند، شما به دلیل آشنایی با این روش‌ها، یک قدم جلوتر از بقیه خواهید بود. خدا را چه دیدید، شاید به وسیله روش‌هایی که قصد داریم عنوان کنیم، توانستید کارآفرینی کرده و عده زیادی را مشغول به کار کنید. برخی موادی که حاوی مقدار اندکی طلا هستند به شرح زیر است:

1-    استخراج طلا از سیم کارت

2-    استخراج طلا از رَم

3-    استخراج طلا از سی پی یو

4-    استخراج طلا از هارد

5-    استخراج طلا از خازن‌های سرامیکی، مدار آی سی و پین‌های اتصال

در ادامه در خصوص این قطعات صحبت کرده و نکاتی را در مورد هر کدام ارائه خواهیم کرد.

بررسی دستگاه های حاوی طلا

1- استخراج طلا از سیم‌کارت

یکی از بهترین روش‌ها برای استخراج طلا، سیم‌کارت است؛ بله درست خواندید، سیم‌کارت. سیم‌کارت‌ها، تراشه‌هایی الکترونیکی هستند و در تولید آنها از سیلیکون، فسفر و طلا استفاده شده است.

هر سیم‌کارت مقدار کمی طلا دارد و این خبر خوبی برای کسانی است که به جمع کردن سیم‌کارت علاقه دارند. خبر بد این ماجرا این است که شما برای استخراج چند گرم طلا از سیم کارت، باید هزاران عدد از این قطعه داشته باشید. اگر از این جهت محدودیتی ندارید، پس خوش به حالتان؛ از امروز دست به کار شده و از سیم‌کارت‌ها طلا استخراج کنید و پولدار شوید.

2- استخراج طلا از رم

رم‌های کامپیوتر، از دیگر جاهایی هستند که به هنگام ساختشان از طلا استفاده شده است. نوک رم‌، طلایی‌رنگ است و به نشانه آن است که در آنها طلا به کار برده شده است. در قسمت چیپ رم‌ها نیز مقداری طلا یافت می‌شود.

3- سی پی یو

پین‌های طلایی‌رنگ به کار برده شده در سی پی یو نیز از دیگر قسمت‌هایی است که می‌توان در آنها اندکی طلا پیدا، و استخراج کرد.

4- هارد

در هارد نیز می‌توان مقداری طلا پیدا کرد. فراموش نکنید، میزان طلای به کار برده شده در این قطعه زیاد نیست و توقع نداشته باشید که با باز کردن یک عدد هارد، ده گرم طلا استخراج کنید.

5-استخراج طلا از خازن‌های سرامیکی، مدار آی سی و پین‌های اتصال

در ساختار خازن‌های سرامیکی، مدار آی سی و پین‌های اتصال نیز اندکی طلا وجود دارد.

استخراج طلا از مدار های الکتریکی

7 روش خانگی استخراج طلا چیست؟

7 روش خانگی استخراج طلا که در آنها از مواد شیمیایی استفاده می‌شود، به شرح زیر است:

1-    استخراج طلا به کمک اسید کلریدریک با سوزاندن قطعات

2-    استخراج طلا به کمک تیزاب سلطانی

3-    استخراج طلا به کمک وایتکس

4-    استخراج طلا به کمک اسید سیتریک

5-    استخراج طلا به کمک وایتکس، جوهر نمک و کود سولفات آهن

6-    استخراج طلا به کمک وایتکس و اسید نیتریک

7-    استخراج طلا با اسید کلریدریک بدون سوزاندن قطعات

در ادامه در خصوص این روش‌ها توضیحاتی را ارائه خواهیم کرد.

1-استخراج طلا با اسید کلریدریک بدون سوزاندن قطعات

یکی از روش‌های استخراج طلا، استفاده از اسید کلریدریک است. در این روش، نیازی نیست قطعات حاوی طلا سوزانده شوند؛ تنها کافی است این قطعات را داخل اسید کلریدریک ریخته، بجوشانید و با آب مقطر شستشو دهید. در قدم بعدی آنها را با اسید نیتریک شستشو دهید تا طلا از ترکیب جدا شود. سپس، ترکیب باقی مانده را از صافی رد کرده و جیوه را به آن اضافه کنید تا جیوه، طلا را به خود جذب کند.

2-استفاده از تیزاب سلطانی

از دیگر روش‌های استخراج طلا، تیزاب سلطانی است. در اینجا نیز قطعه حاوی فلز را به تیزاب سلطانی اضافه کرده و در ادامه آن را با کلرید قلع امتحان می‌کنند.

استخراج طلا با تیزاب سلطانی

3-استفاده از وایتکس

یکی دیگر از 7 روش خانگی استخراج طلا، استفاده از وایتکس است. این ماده که در اغلب خانه‌ها یافت می‌شود، یک روش کاربردی برای جدا کردن فلز طلا به شمار می‌رود. قطعات حاوی طلا را در داخل ظرفی پر از وایتکس بریزید و هر چند روز یکبار آن را هم بزنید. مقداری آب به محلول اضافه کنید تا فلزات جای کافی برای جدا شدن داشته باشند. استخراج طلا به این روش ممکن است تا یک ماه هم طول بکشد.

استخراج طلا با وایتکس

4-استفاده از اسید نیتریک

برای جدا کردن طلای موجود در برخی بردهای الکترونیکی، اسید نیتریک نیز به کار برده می‌شود. از آنجایی که این اسید قادر نیست طلا و نقره را در خود حل کند، روش بسیار خوبی برای جدا کردن این دو فلز گرانبها به شمار می‌رود.

5-وایتکس، جوهر نمک و کود سولفات آهن

وایتکس، جوهر نمک و کود سولفات آهن نیز از دیگر ترکیباتی است که می‌توان به کمک آن طلای پنهان شده در برخی قطعات را به استخراج کرد. این مورد، یک روش ساده از 7 روش خانگی استخراج طلا است.

6-استخراج طلا به کمک وایتکس و اسید نیتریک

برای جدا کردن طلا، قطعات جدا شده از رم، سی پی یو و برد را داخل یک ظرف ریخته و به آنها وایتکس و اسید نیتریک اضافه می‌کنند. محلول به دست آمده را چندین بار از صافی رد می‌کنند تا یک محلول شفاف به دست آید. در ادامه نیز با اضافه کردن اسید سولفامیک و خارج کردن نیترات اضافه، طلا به دست می‌آورند.

7-استخراج طلا با اسید کلریدریک با سوزاندن آنها

در این روش، قبل از تماس دادن قطعات با اسید، آنها را می‌سوزانند و سپس ماده‌ای را که از سوختن به جای می‌ماند، با اسید کلریدریک مخلوط می‌کنند.

چرا برخی ثروتمندان پیشنهاد می‌کنند گوشی های قدیمی را دور نیندازید؟

برای آنکه بتوانید از 7 روش خانگی استخراج طلا استفاده کنید، باید مقدار زیادی قطعات قدیمی و به درد نخور کامپیوتر و یا موبایل در اختیار داشته باشید؛ تنها در این صورت است که استخراج طلا می‌تواند کاملا به نفع شما باشد.

در گوشی‌های قدیمی و گوشی‌هایی که در حال حاضر هیچ کاربردی ندارند، مقدار بسیار کمی طلا به کار برده شده است. با روش‌هایی که در این متن عنوان کردیم، می‌توانید طلا استخراج کرده و کسب درآمد داشته باشید.

جمع آوری طلا از گوشی

جمع‌بندی

7 روش خانگی استخراج طلا موضوعی بود که ما در این متن در مورد آن صحبت کردیم. برای استخراج طلا، نیاز به مواد شیمیایی بدون ناخالصی دارید. یکی از مجموعه‌هایی که می‌تواند در این حوزه به شما کمک کند، دیجی شیمی است. دیجی شیمی یک فروشگاه آنلاین مواد شیمیایی است و هر آنچه که برای استخراج طلا نیاز دارید را در اختیار شما قرار می‌دهد.

ارسال نظر
احمد :
7 3
سلام مقداری خاک طلا دارم چطور میتونم استخراج کنم طلای موجود را ازش
مدیریت :
8 4
سلام کاربر عزیز با کارشناسان ما تماس بگیرید راهنماییتون میکنند
بهمن :
0 2
سلام قیمت یک لیترتیزاب سلطانی چقدراست
مدیریت :
0 2
سلام کاربر عزیز تیزاب اماده نداریم نیتریک و کلریدریک داریم ترکیب کنید تیزاب درست کنید
مهدی قاسمی :
0 3
سلام.سولفات آهن موردنیازم هست بامقدارچند گرم کلرید قلع برای ساختن تست استانوس.چطورمیتونم تهیه کنم
مدیریت :
4 1
سلام کاربر عزیز محصولات داخل سایت موجود است خرید بفرمایید
سیامک قاسمی :
1 1
سلام اسید نیتریک و اسید کلریدریک را از کجا تهیه کنیم؟
مدیریت :
1 2
سلام کاربر عزیز هم میتونید حضوری تشریف بیارین هم از داخل سایت خرید کنید براتون ارسال میشود
ابراهیم جهانقکر :
1 1
سلام نیترک و کلریدریک می خواهم بخرم همکاری بفرمایید
مدیریت :
2 3
سلام کاربر عزیز اگر تناژ میخواین با شماره های سایت تماس بگیرید اگر مقدار کم میخواین داخل سایت موجود است خرید بفلرمایید
محمد :
0 1
سلام وقتتون بخیره میگم از مواد هارو از کجا گیر بیارم
مدیریت :
1 1
سلام ما محصولات استخراج و داخل سایت داریم مشاهده بفرمایید و خرید کنید
سیدحسین شریفی :
0 1
سلام علیکوم جناب مهندس کلربد قلع خالس می خوام
مدیریت :
1 1
با سلام داخل سایت موجود است سرچ کنید خرید بفرمایید
سید حسین شریفی :
0 0
رسوب دادن محلول مرحله اول با متابی سلفات بهتراست یا سفلات اهن
مدیریت :
1 1
با سلام متابی بهتر است
حسن :
1 0
با سلام دوست گرامی من داخل سایت مطالبو مطاله کردم اما مقدارلازم مواد و زمانبری استفاده رو چطور میتونم بهشون دسترسی
مدیریت :
0 0
سلام ما از روش های استخراج اطلاعی نداریم
مرتضی امیرفخری ... :
0 0
درود کوتاه بگم آیا فقط با جوهر نمک و اسید نیتریک میتوان طلا استخراج کرد ممنون میشم جواب بدید
مدیریت :
0 0
سلام خیر با یک محصول نمیتونید طلا استخراج کنید
مرتضی امیرفخریا ... :
0 0
جناب مهندس اینکه وقت حضرت عالی رو میگیرم شرمنده ام و در قبال توضیح که به بنده میدید هم خرید خواهم هم گردهم وقدردان شما خواهم بود
رضا :
0 1
سلام از اینکه منو همراهی کردیدممنونم🙏
هادی بغدادی :
0 0
سلام من وسایل کامل میخوام هم مواد شو هم ظروفش چقدر هزینش میشه
مدیریت :
1 0
سلام کاربر عزیز متغیر است از 1 میلیون تا 10 15 میلیون میشه
نام شما :
تلفن تماس :
متن پیغام :
سایر مقالات
پرمنگنات چیست؟ پرمنگنات برای چی خوبه؟ پرمنگنات چیست؟ پرمنگنات برای چی خوبه؟ سولفات چیست؟ 9 نوع سولفات + کاربرد سولفات چیست؟ 9 نوع سولفات + کاربرد کات کبود چیست؟ 4 کاربرد کات کبود + مضرات کات کبود چیست؟ 4 کاربرد کات کبود + مضرات اتیل استات چیست؟ 3 کاربرد حلال چسب اتیل استات چیست؟ 3 کاربرد حلال چسب کلرید قلع چیست؟ 7 کاربرد کلرید قلع کلرید قلع چیست؟ 7 کاربرد کلرید قلع مواد شیمیایی چیست؟ (انواع مواد صنعتی و آزمایشگاهی) مواد شیمیایی چیست؟ (انواع مواد صنعتی و آزمایشگاهی) تری پلی فسفات سدیم چیست؟ 3 کاربرد عجیب تری پلی فسفات سدیم تری پلی فسفات سدیم چیست؟ 3 کاربرد عجیب تری پلی فسفات سدیم سولفات اهن چیست؟ 8 کاربرد بی نظیر سولفات آهن سولفات اهن چیست؟ 8 کاربرد بی نظیر سولفات آهن سولفات سدیم چیست؟ 9 کاربرد بی نظیر سولفات سدیم سولفات سدیم چیست؟ 9 کاربرد بی نظیر سولفات سدیم سولفات نیکل چیست؟ 7 کابرد عجیب سولفات نیکل سولفات نیکل چیست؟ 7 کابرد عجیب سولفات نیکل اکسید روی چیست؟ 11 کاربرد حیرت انگیر اکسید روی اکسید روی چیست؟ 11 کاربرد حیرت انگیر اکسید روی سوربیتول چیست؟ 8 کاربرد صنعتی و دارویی سوربیتول سوربیتول چیست؟ 8 کاربرد صنعتی و دارویی سوربیتول الکترولیت باطری نیکل کادمیوم چیست و چه کاربرد هایی دارد؟ الکترولیت باطری نیکل کادمیوم چیست و چه کاربرد هایی دارد؟ آب اکسیژنه چیست؟ 8 کاربرد بی نظیر آب اکسیژنه آب اکسیژنه چیست؟ 8 کاربرد بی نظیر آب اکسیژنه گوگرد چیست؟ ۸ کاربرد گوگرد در صنعت و کشاورزی گوگرد چیست؟ ۸ کاربرد گوگرد در صنعت و کشاورزی سیلیکاژل چیست؟ 13 کاربرد خانگی و صنعتی سیلیکاژل سیلیکاژل چیست؟ 13 کاربرد خانگی و صنعتی سیلیکاژل کرومیک اسید چیست؟ 7 کاربرد شگفت انگیز اسید کرومیک کرومیک اسید چیست؟ 7 کاربرد شگفت انگیز اسید کرومیک آهک هیدراته چیست؟ 7 کاربرد عجیب آهک هیدراته آهک هیدراته چیست؟ 7 کاربرد عجیب آهک هیدراته کربنات سدیم سبک چیست؟ 7 کاربرد عجیب سدیم کربنات سبک [سودا اش] کربنات سدیم سبک چیست؟ 7 کاربرد عجیب سدیم کربنات سبک [سودا اش] اسید سولفونیک چیست؟ کاربرد و تفاوت سولفونیک اسید با سولفوریک اسید اسید سولفونیک چیست؟ کاربرد و تفاوت سولفونیک اسید با سولفوریک اسید سیلیکات سدیم چیست؟ 7 کاربرد اساسی سیلیکات سدیم یا آب شیشه سیلیکات سدیم چیست؟ 7 کاربرد اساسی سیلیکات سدیم یا آب شیشه استون چیست؟ 7 کاربرد عجیب استون که نمیدانید! استون چیست؟ 7 کاربرد عجیب استون که نمیدانید! فرمالین چیست؟ 7 کاربرد بی نظیر! فرمالین فرمالین چیست؟ 7 کاربرد بی نظیر! فرمالین اسید سولفوریک چیست؟ 7 ویژگی عجیب سولفوریک اسید اسید سولفوریک چیست؟ 7 ویژگی عجیب سولفوریک اسید سود پرک چیست؟ 7 کاربرد عجیب سود پرک سود پرک چیست؟ 7 کاربرد عجیب سود پرک سود مایع چیست؟ تفاوت سود مایع و سود پرک سود مایع چیست؟ تفاوت سود مایع و سود پرک هیدروکسید پتاسیم چیست؟ 7 کاربرد بی نظیر! پتاسیم هیدروکسید هیدروکسید پتاسیم چیست؟ 7 کاربرد بی نظیر! پتاسیم هیدروکسید سولفات آلومینیوم چیست؟ 7 کاربرد شگفت انگیز آلومنیوم سولفات سولفات آلومینیوم چیست؟ 7 کاربرد شگفت انگیز آلومنیوم سولفات کربوکسی متیل سلولز چیست؟ + کاربرد و نحوه مصرف CMC کربوکسی متیل سلولز چیست؟ + کاربرد و نحوه مصرف CMC متابی سولفیت سدیم چیست؟ 7 کاربرد و خواص بی نظیر آن متابی سولفیت سدیم چیست؟ 7 کاربرد و خواص بی نظیر آن
نمایش همه
علاقه مندی ها ()