021-88308030
09128704691
0

آیا گلیسیرین پوست را تیره میکند؟⚠️[احتیاط های مصرف گلیسیرین]

10 / 10
از 1 کاربر
« بازگشت به لیست مقالات | جمعه 14 ارديبهشت 1403 در ساعت 27 : 18 دقیقه | نظرات کاربران ( 3 )

آیا گلیسرین پوست را تیره میکند؟ احتیاط‌های مصرف گلیسرین

در احتیاط‌های مصرف گلیسیرین این سوال مطرح می‌شود که آیا گلیسیرین پوست را تیره می‌کند؟ آیا می‌تواند اثرات تخریبی روی پوست داشته باشد؟ مزایا و معایب گلیسیرین برای پوست چیست؟ در پاسخ به این سوال لازم دیدیم که صفر تا صد استفاده از این عنصر فوق‌العاده برای پوست و سلامتی را بررسی کنیم.

صنعت مراقبت از پوست امروزه در حال تجربه یک تغییر تکتونیکی است و بخش عمده‌ای از آن مربوط به روند روبه‌رشد استفاده از محصولات مراقبت از پوست بدون سم، مواد شیمایی و افزودنی‌های غیرمجاز صنعتی است. مردم در حال روی‌آوردن به محصولات مراقبت از پوست ایمن و ارگانیک هستند که عاری از مواد شیمیایی و سموم مضر بوده. زیرمجموعه‌ای از این روند رو به افزایش به طور خاص در میان افرادی با پوست خشک دیده می‌شود؛ زیرا آنها از نکات مثبت گلیسیرین برای رژیم‌های مراقبت از پوست خود، آگاه می‌شوند. این ماده آب‌رسان برای استفاده منظم نیز بی‌خطر است.

استفاده از محصولات مراقبت از پوست آن یک روش ایمن و ملایم برای مراقبت از پوست است. آنها توسط مواد ضروری و غنی پشتیبانی می‌شوند که به شما کمک می‌کند تا بهترین ظاهر خود را داشته باشید. تغییر به گلیسیرین برای روتین مراقبت از پوست فواید مغذی زیادی دارد و همه آنها توسط متخصصان پوست و متخصصان مراقبت از پوست تأیید شده‌اند.

گلیسیرین چیست؟

در دنیا استفاده از این ماده به‌عنوان یک سالم ساز پوست و تسکین‌دهنده انواع عارضه‌های پوستی یاد می‌شود و محبوبیت فوق‌العاده‌ای را در بین شرکت‌های تولیدکننده لوازم آرایشی و بهداشتی کسب کرده است. به همین منوال بسیاری ترجیح می‌دهند که از آن به‌صورت فرادا استفاده کنند.

گلیسیرین یک الکل تری هیدروکسی قند است. عنوان این ترکیب و البته شناسه آن از "گلیسرول" نشئت‌گرفته شده است و از کلمه یونانی "Glykys" به معنای شیرین گرفته شده است. مسئله مهم در مورد این ترکیب طبیعی این است که مقاومت بسیار بالایی در پوست‌های حساس ایجاد می‌کند.

در تمام حیوانات و مواد گیاهی یافت می‌شود. این ترکیب مبتنی بر شکر به‌راحتی در دسترس است، ارزان است و مزایای طولانی‌مدتی را ارائه می‌دهد. به شکل طبیعی خود به‌صورت مایعی بی‌رنگ، بی بو و ژل‌مانند با قوام غلیظ و متراکم ظاهر می‌شود.

تأثیرات گلیسیرین روی انواع پوست

البته که تأثیر این ماده روی انواع پوست متفاوت است. در نهایت هیچ منعی در مورداستفاده از آن در پوست‌های خشک، نیم چرب و چرب وجود ندارد. مسئله مهمی که باید نسبت به آن حساس بود این است که حتماً این ماده را به‌صورت خالص و از فروشگاه‌های معتبر تهیه کنید، در حال حاضر دیجی شیمی سرویس یکی از ارائه‌دهندگان خدمات خرید اینترنتی گلیسیرین صددرصد اورجینال است. شما می‌توانید از این ماده کلیدی و مهم برای ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده پوست خود استفاده کنید. علاوه‌برآن، اگر درگیر آکنه هستید باید بدانید که این ماده یکی از بهترین روش‌های درمانی موجود است.

از این ماده به‌عنوان یک‌لایه بردار و همین‌طور ماسک صورت هم یاد می‌شود. درصورتی‌که مایل به تهیه ماسک صورت با گلیسیرین هستید، در ادامه با ما همراه باشید.

چرا گلیسیرین برای پوست مفید است؟

سوال مهمی که مطرح می‌شود این است که آیا واقعاً این ماده برای پوست خوب است و یا ما صرفاً درگیر شگردهای تبلیغاتی هستیم، در این مورد به طبع نمی‌توانیم نظر قطعی و مطمئن را برای شما مشروح داشته و یا ادعا کنیم که صرفاً توضیحات ما صحیح است. می‌توانید از پزشکان پوست و زیبایی در این مورد توضیحات لازم را دریافت کنید.

گلیسیرین به دلیل اینکه از چربی‌های گیاهی یا حیوانی تشکیل شده است در میان رایج‌ترین و آب‌رسان‌ترین مواد قرار می‌گیرد. قبل از اینکه لوسیون‌ها به بازار بیایند، این بهترین راه‌حل برای درمان خشکی پوست بود؛ بنابراین فواید گلیسیرین برای پوست در دویست سال گذشته وجود داشته است و مطمئناً علامت خود را در بین توده‌ها ایجاد کرده است. استفاده از این ماده قندی روی پوست باعث شادابی، لطافت و هیدراته شدن پوست می‌شود. این رطوبت را از سطح پایین پوست به سطوح بالایی می‌کشد و به پوست اجازه می‌دهد خود را مرطوب کند.

حالت نرمال pH طبیعی را حفظ می‌کند!

پوست ما انسان‌ها، دائماً واکنش‌های بیولوژیکی و بیوشیمیایی مختلفی را در سلول‌های خود انجام می‌دهد. برای این کار به مقدار pH کمتر از 5 نیاز دارد. گلیسیرین با جلوگیری از ازدست‌دادن رطوبت در پوست شما به دلیل عوامل محیطی به تعادل سطح pH پوست کمک می‌کند.

جلوی آلاینده‌ها و تأثیر آن‌ها روی پوست را می‌گیرد

گلیسیرین از پوست در برابر عوامل محرک و آلاینده محافظت می‌کند. لایه‌ای محافظ از رطوبت روی پوست ایجاد می‌کند. همچنین از پوست در برابر اشعه UVA و UVB محافظت می‌کند.

زمستان‌ها خشک‌تر است و ممکن است باعث تبخیر رطوبت طبیعی سلول‌های پوست شما شود. این باعث می‌شود پوست خشک، ترک‌خورده و زخم شود. یک لوسیون بدن مرطوب‌کننده ارگانیک (که حاوی گلیسیرین است) به طور مؤثری رطوبت را قفل کرده و پوست آنها را محافظت و هیدراته نگه می‌دارد.

لایه‌برداری را بهتر انجام می‌دهد

علاوه بر پاک‌سازی و مرطوب کردن پوست، استفاده از گلیسیرین برای صورت به حذف سلول‌های مرده پوست کمک می‌کند. همچنین با شکستن پروتئین‌های اضافی به مولکول‌های کوچک‌تر پوست را تمیز می‌کند. این به بازسازی سلول‌های جدید کمک می‌کند و پوست را سالم‌تر می‌کند.

ازبین‌برنده آکنه‌های پوستی

گلیسیرین قوام غلیظ‌تری دارد. کاملاً چسبناک، غلیظ، بدون روغن و غیر کومدوژن است؛ بنابراین منافذ پوست را مسدود نمی‌کند. این یک مرطوب‌کننده عالی برای پوست‌های چرب و مستعد آکنه است. استفاده از گلیسیرین برای پوست به پاک‌سازی آکنه کمک می‌کند و از گسترش عفونت آن اطمینان می‌دهد.

جلوی آسیب‌های پوست خشک را می‌گیرد

به دلیل عوامل محیطی خارجی و سبک زندگی بی‌تحرک، پوست ما معمولاً خشک می‌شود که آسیب‌دیده و ترک می‌خورد. گلیسیرین حاوی خواص آبرسانی و ضدقارچ است که به تسکین خشکی و کاهش پسوریازیس، درماتیت و اگزما کمک می‌کند.

 

عوارض گلیسیرین برای پوست

سوال مهم دیگری که قصد داریم در این مقاله علاوه بر ارائه توضیحات در مورد این که آیا گلیسیرین پوست را تیره می‌کند به آن پاسخ دهیم، مربوط به مشکلات و یا عوارض استفاده از گلیسیرین برای پوست خواهد بود. درصورتی‌که مشتاق به بهره‌گیری از گلیسیرین برای سلامت پوست خشک و یا چرب خود هستید، بهتر است که در این مورد با ما همراه باشید؛ چون نکات مهمی را به شما گوشزد خواهیم کرد.

هیچ عارضه جانبی شناخته شده‌ای از گلیسیرین در صورت استفاده به‌عنوان یک عنصر در محصولات مراقبت از پوست وجود ندارد. بااین‌حال، اگر در غلظت‌های بالا استفاده شود، ممکن است باعث واکنش آلرژیک شود، یکی از پزشکان متخصص و برجسته پوست در این مورد می‌گوید: «به‌طورکلی، گلیسیرین یک محصول مراقبت از پوست فوق‌العاده ایمن است. بااین‌حال، مانند هر محصول دیگری، واکنش‌های آلرژیک یا تحریک ممکن است، هرچند نادر است. در این صورت لازم است که واکنش‌ها توسط یک پزشک بررسی شود.»

علاوه‌برآن، باید در نظر داشت که انواع مختلفی از این ماده با ترکیبات متفاوت در بازار موجود است که احتمالاً برخی حاوی ناخالصی باشند. در چنین شرایطی بهره‌گیری از این ماده به صلاح نیست. لازم است که شما حتماً در بحث خرید گلیسیرین دقت کافی را داشته باشید. در حال حاضر دیجی شیمی سرویس یکی از مراکز تهیه معتبر این ماده برای مصارف مختلف می‌باشد.

بهترین روش‌های استفاده از گلیسیرین – بدون خطر!

درصورتی‌که مایل به استفاده از گلیسیرین برای پوست هستید می‌توانید از روش‌های مختلف برای این کار استفاده کنید، ترکیب آن با خوراکی‌هایی مانند خیار، گلاب و یا حتی آبلیمو از جمله تکنیک‌هایی است که در دنیا دیده

 می‌شود. در ادامه با چند مورد از بهترین فرمول‌ها و دستورهای طرز تهیه ماسک با گلیسیرین توضیحات لازم را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

معمولاً گلیسیرین باید از قبل با تعدادی از مواد دیگر که وسیله‌ای برای مرطوب‌کننده یا سایر محصولات مراقبت از پوست مرطوب‌کننده هستند، مخلوط شود. این یکی از متداول‌ترین مواد خام مورداستفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی و داروسازی و در شیمی است، گلیسیرین ستون فقرات کلیدی و اصلی اکثر لیپیدهای ضروری است که روغن‌های موجود در پوست شما هستند، بنابراین میل زیادی به جذب و استفاده از لیپیدها دارد.

در نتیجه، آن را به‌عنوان یک عنصر در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست، به‌ویژه در مرطوب‌کننده‌ها، پاک‌کننده‌ها و سرم‌ها مشاهده خواهید کرد. این یک راه آسان و سریع برای داشتن پوستی فوق‌العاده صاف و مرطوب بدون نیاز به محصول جداگانه است.

ترکیب شگفت‌انگیز ژل گلیسیرین و خیار

یکی از بهترین ترکیباتی که می‌توان به‌صورت ویژه از آن برای پوست‌های آسیب‌دیده استفاده کرد، خیار و گلیسیرین است.

ژل خیار دارای خواص خنک‌کنندگی است که به تسکین سوزش کمک می‌کند که به روشن‌شدن رنگ پوست و خلاص‌شدن از شر سلول‌های مرده پوست کمک می‌کند. مخلوط‌کردن قسمت‌های مساوی از ژل خیار و گلیسیرین رقیق شده در آب و استفاده از مخلوط با پنبه، پوست شما را صاف، انعطاف‌پذیر و روشن می‌کند.

گلیسیرین و گلاب

گلاب همیشه خواص فوق‌العاده و معجزه‌آسایی روی پوست خواهد داشت. ترکیب این مایع با گلیسیرین نیز یکی از بهترین فرمول‌های حفظ سلامت پوست است. به طور معمول می‌توانید از این ترکیب برای درمان انواع آفتاب‌سوختگی‌ها و آکنه استفاده کنید.

گلاب دارای خواص فوق‌العاده‌ای است که پوست را تسکین و شاداب می‌کند. درعین‌حال، گلیسیرینی که برای صورت استفاده می‌شود، پوست را لایه‌برداری کرده و رطوبت و آبرسانی به پوست را فراهم می‌کند. هر دو ماده را مخلوط کرده و محلول را در یک بطری اسپری بریزید. مخلوط را با استفاده از پنبه روی صورت بمالید یا مستقیماً روی صورت اسپری کنید.

گلیسیرین و آب‌لیمو

درصورتی‌که هیچ‌کدام از موارد بالا در دسترس شما نیست، می‌توانید به سراغ ترکیب و ماسک لایه بردار گلیسیرین و آبلیمو یا لیمو بروید. تفاوتی ندارد که از چه نوع لیمویی استفاده می‌کنید، در نهایت ارگانیک بودن آن اهمیت ویژه‌ای دارد.

مخلوط آب‌لیمو با گلیسیرین به روشن‌شدن پوست شما کمک می‌کند. این ترکیب حاوی ویتامین C است و به شما کمک می‌کند لکه‌های تیره و رنگ‌دانه‌ها را روشن کنید. باید هر دو ماده را مخلوط کرده و محلول را در یک بطری اسپری بریزید. سپس می‌توانید مخلوط را با استفاده از یک پارچه پنبه‌ای روی صورت بمالید یا مه را مستقیماً روی صورت اسپری کنید.

 

پله آخر: احتیاط‌های مراقبتی استفاده از گلیسیرین

البته هیچ مقاله دقیقی بر مبنای علم وجود ندارد که اثبات کند این ماده می‌تواند موجب تیره‌شدن پوست شود. اما به‌هرحال پیشنهاد می‌کنیم که به‌صورت دوره‌ای، تناژ رنگ پوست را با قبل مقایسه کنید. البته که استفاده از آن در انواع پوست چرب و نیم چرب و یا حتی خشک با هم متفاوت است.

استفاده از گلیسیرین برای مراقبت از پوست می‌تواند به نرمی و لطافت پوست شما کمک کند. این ترکیب بر پایه قند یک مرطوب‌کننده عالی است که سطح رطوبت را حفظ می‌کند، پوست آسیب‌دیده را ترمیم می‌کند، سلول‌ها را جوان می‌کند و با شرایط مختلف پوست مبارزه می‌کند.

به طور طبیعی سلول‌های پوست را از سموم پاک‌کرده و التیام می‌بخشد. همچنین مشکلات مختلف مراقبت از پوست را درمان می‌کند تا در صورت استفاده روزانه، بافتی سالم را تقویت کند. فراموش نکنید که ممکن است این ماده با دیگر ترکیباتی که شما برای پوست استفاده می‌کنید تداخلات دارویی ایجاد کند. در این صورت بهتر است به‌صورت تستی و از گوشه‌ای از صورت، برای استفاده کار را آغاز کنید.

 

ارسال نظر

شیرین :
2 0
مدتیه از گلسیرین با گلاب استفاده میکنم به نظرم پوست صورتم تیره شده
مدیریت :
3 0
با سلام برای اینکه گلیسیرین در طولانی مدت پوست و سیاه میکنه
:
0 0
من نزدیک پنج سال هروز استفاده میکنم وپوستم فوقالاده است
صابره :
2 1
از گلیسرین وکلاب استفاده کردم پوستم لایه لایه شد
نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
سایر مقالات
تری پلی فسفات سدیم چیست؟ 3 کاربرد عجیب تری پلی فسفات سدیم تری پلی فسفات سدیم چیست؟ 3 کاربرد عجیب تری پلی فسفات سدیم سولفات اهن چیست؟ 8 کاربرد بی نظیر سولفات آهن سولفات اهن چیست؟ 8 کاربرد بی نظیر سولفات آهن سولفات سدیم چیست؟ 9 کاربرد بی نظیر سولفات سدیم سولفات سدیم چیست؟ 9 کاربرد بی نظیر سولفات سدیم سولفات نیکل چیست؟ 7 کابرد عجیب سولفات نیکل سولفات نیکل چیست؟ 7 کابرد عجیب سولفات نیکل اکسید روی چیست؟ 11 کاربرد حیرت انگیر اکسید روی اکسید روی چیست؟ 11 کاربرد حیرت انگیر اکسید روی سوربیتول چیست؟ 8 کاربرد صنعتی و دارویی سوربیتول سوربیتول چیست؟ 8 کاربرد صنعتی و دارویی سوربیتول الکترولیت باطری نیکل کادمیوم چیست و چه کاربرد هایی دارد؟ الکترولیت باطری نیکل کادمیوم چیست و چه کاربرد هایی دارد؟ آب اکسیژنه چیست؟ 8 کاربرد بی نظیر آب اکسیژنه آب اکسیژنه چیست؟ 8 کاربرد بی نظیر آب اکسیژنه گوگرد چیست؟ ۸ کاربرد گوگرد در صنعت و کشاورزی گوگرد چیست؟ ۸ کاربرد گوگرد در صنعت و کشاورزی سیلیکاژل چیست؟ 13 کاربرد خانگی و صنعتی سیلیکاژل سیلیکاژل چیست؟ 13 کاربرد خانگی و صنعتی سیلیکاژل کرومیک اسید چیست؟ 7 کاربرد شگفت انگیز اسید کرومیک کرومیک اسید چیست؟ 7 کاربرد شگفت انگیز اسید کرومیک آهک هیدراته چیست؟ 7 کاربرد عجیب آهک هیدراته آهک هیدراته چیست؟ 7 کاربرد عجیب آهک هیدراته کربنات سدیم سبک چیست؟ 7 کاربرد عجیب سدیم کربنات سبک [سودا اش] کربنات سدیم سبک چیست؟ 7 کاربرد عجیب سدیم کربنات سبک [سودا اش] اسید سولفونیک چیست؟ کاربرد و تفاوت سولفونیک اسید با سولفوریک اسید اسید سولفونیک چیست؟ کاربرد و تفاوت سولفونیک اسید با سولفوریک اسید سیلیکات سدیم چیست؟ 7 کاربرد اساسی سیلیکات سدیم یا آب شیشه سیلیکات سدیم چیست؟ 7 کاربرد اساسی سیلیکات سدیم یا آب شیشه استون چیست؟ 7 کاربرد عجیب استون که نمیدانید! استون چیست؟ 7 کاربرد عجیب استون که نمیدانید! فرمالین چیست؟ 7 کاربرد بی نظیر! فرمالین فرمالین چیست؟ 7 کاربرد بی نظیر! فرمالین اسید سولفوریک چیست؟ 7 ویژگی عجیب سولفوریک اسید اسید سولفوریک چیست؟ 7 ویژگی عجیب سولفوریک اسید سود پرک چیست؟ 7 کاربرد عجیب سود پرک سود پرک چیست؟ 7 کاربرد عجیب سود پرک سود مایع چیست؟ تفاوت سود مایع و سود پرک سود مایع چیست؟ تفاوت سود مایع و سود پرک هیدروکسید پتاسیم چیست؟ 7 کاربرد بی نظیر! پتاسیم هیدروکسید هیدروکسید پتاسیم چیست؟ 7 کاربرد بی نظیر! پتاسیم هیدروکسید سولفات آلومینیوم چیست؟ 7 کاربرد شگفت انگیز آلومنیوم سولفات سولفات آلومینیوم چیست؟ 7 کاربرد شگفت انگیز آلومنیوم سولفات کربوکسی متیل سلولز چیست؟ + کاربرد و نحوه مصرف CMC کربوکسی متیل سلولز چیست؟ + کاربرد و نحوه مصرف CMC متابی سولفیت سدیم چیست؟ 7 کاربرد و خواص بی نظیر آن متابی سولفیت سدیم چیست؟ 7 کاربرد و خواص بی نظیر آن سولفات مس چیست؟ 7 کاربرد شگفت انگیز سولفات مس سولفات مس چیست؟ 7 کاربرد شگفت انگیز سولفات مس فرمیک اسید چیست؟ 7 کاربرد عجیب اسید فرمیک فرمیک اسید چیست؟ 7 کاربرد عجیب اسید فرمیک اگزالیک اسید چیست؟ 7 خواص شگفت انگیز! و نحوه تولید اگزالیک اسید چیست؟ 7 خواص شگفت انگیز! و نحوه تولید اسید استیک چیست؟ 13 کاربرد خانگی جوهر سرکه یا اسید استیک اسید استیک چیست؟ 13 کاربرد خانگی جوهر سرکه یا اسید استیک آهک چیست؟ 13 کاربرد عجیب آهک که باید بشنوید! آهک چیست؟ 13 کاربرد عجیب آهک که باید بشنوید! اوره چیست و چه کاربردی دارد؟ اوره چیست و چه کاربردی دارد؟
نمایش همه
علاقه مندی ها ()