سبد خرید 0

معجزه گلیسرین ⭐️ برای زیبایی پوست و مو| دیجی شیمی✔️

10 / 10
از 1 کاربر
« بازگشت به لیست مقالات | ﺳﻪشنبه 25 آبان 1400 در ساعت 10 : 57 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

گلیسیرین و خواص آن برای پوست و مو 

گلیسیرین که اغلب گلیسرول یا گلیسیرین نیز نامیده می شود، مایعی بی رنگ، بی بو و شربتی با طعمی شیرین است. گلیسیرین به عنوان یک نوع کربوهیدرات به نام الکل قند یا پلیول طبقه بندی می شود که به طور طبیعی از طریق تخمیر الکلی قندها تشکیل می‌شود. با این‌حال، بیشتر گلیسیرینی که ما مصرف می‌کنیم از هیدرولیز چربی ها و روغن ها و در مقادیر کمتر از طریق تخمیر مخمر، شکر یا نشاسته تولید می شود. گلیسیرین به عنوان یک ماده در انواع محصولات غذایی و آشامیدنی برای کمک به حفظ رطوبت، جلوگیری از کریستال شدن شکر و افزایش حجم، نرمی، نرمی، شیرینی و بافت استفاده می شود. در این مطلب به بررسی ماهیت گلیسیرین و خواصی که می تواند در زیبایی پوست و مو داشته باشد، پرداخته شده است. 

گلیسیرین و خواص آن برای زیبایی و سلامت

گلیسیرین چیست؟

مانند بسیاری از الکل های قندی، گلیسیرین مانند قند شیرین نیست، بلکه حدود 60 تا 75 درصد شیرینی است. گلیسیرین نسبت به سایر الکل های قند کالری بیشتری دارد و کالری بیشتری در هر گرم (4.32) نسبت به شکر (3.87) دارد.

گلیسیرین، در صنایع با نام های دیگری مانند گلیسرول یا گلیسیرین نیز شناخته می شود، یک ترکیب الکل قند طبیعی است. منابع گلیسیرین می تواند شامل چربی های حیوانی و گیاهی باشد. تولیدکنندگان همچنین می توانند گلیسرول را به صورت مصنوعی تولید کنند. برای گلیسیرین گیاهی، منابع رایج شامل چربی های گیاهی غنی از تری گلیسیرید، مانند سویا، نارگیل و روغن نخل است.

گلیسیرین به دلیل خواصی که دارد تقریباً در هر صنعتی کاربردهای زیادی دارد. رایج ترین موارد استفاده از آن عبارتند از:

  • عامل غلیظ کننده در لوازم آرایشی و بهداشتی و مواد غذایی
  • امولسیفایر و مرطوب کننده در لوازم آرایشی و بهداشتی
  • عامل شیرین کننده
  • نرم کننده در صنایع بسته بندی، رنگ و کاغذ
  • نگهدارنده در بسیاری از صنایع مانند غذاها و نوشیدنی ها و غیره.

انواع گلیسیرین

به طور کلی دو نوع گلیسیرین وجود دارد. گلیسیرین طبیعی مشتق شده از روغن ها و چربی ها، منابعی مانند نارگیل و روغن نخل، و گلیسیرین مصنوعی مشتق شده از نفت. گلیسیرین یک الکل ارگانیک با طعم شیرین و لغزنده و چسبناک است. گلیسیرین طبیعی و مصنوعی که در لوازم آرایشی، غذا، صنعت، دارو و داروسازی استفاده می شود، از نظر شیمیایی یکسان هستند.

بر اساس گزارش تجزیه و تحلیل بازار گلیسیرین در سال 2008 از سوی شورای صادرات دانه سویای ایالات متحده، فروش گلیسیرین طبیعی 30 برابر از گلیسیرین مصنوعی پیشی گرفته است. این به دلیل وجود زیاد گلیسیرین طبیعی به عنوان محصول جانبی تولید بیودیزل، صابون و اسیدهای چرب است.

 خواص و انواع گلیسیرین

کاربردهای گلیسیرین

گلیسیرین یکی از مواد بسیار پرکاربرد در بخش های مختلف صنعت، مواد غذایی و بخش تولیدات آرایشی و بهداشتی است. این ماده آنچنان استفاده گسترده ای پیدا کرده که امروزه در مراکز عدیده ای شاهد فروش آن هستیم. یکی از مراکزی که اقدام به فروش گلیسرین کرده است، دیجی شیمی نام دارد که از بهترین مراجع عرضه مواد شیمیایی است. دیجی شیمی این ماده را با قیمتی مناسب و کیفیتی ایده آل عرضه می کند. در ادامه شما را با کاربرد های گوناگون این ماده در بخش های گوناگون آشنا می کنیم.

خواص گلیسرین برای زیبایی، پوست و مو

گلیسیرین به عنوان یک مرطوب کننده موثر است، زیرا به عنوان یک آبرسان عمل می کند و رطوبت را از محیط و اعماق پوست به سطح می کشد، که بیشتر به رطوبت نیاز دارد. بسیاری از انواع مو از خشکی رنج می برند و می توانند از مرطوب کنندگی این ماده بهره ببرند.

به عنوان مرطوب کننده، گلیسیرین یکی از موثرترین آنهاست، زیرا به پوست شما کمک می‌کند تا رطوبت هوا را جذب کند. از دیگر کاربردهای گلیسیرین باید به موارد زیر اشاره کرد:

  • ضد پیری
  • درمان آکنه.
  • رفع جوش سر سیاه
  • با بیماری های پوستی مبارزه می کند.
  • لک ها را کاهش می دهد.
  • نجات دهنده خشکی لب.

گلیسیرین مایعی غیر سمی، شفاف، چسبناک و محلول در آب با نقطه جوش بالا است که هم در چربی های گیاهی و هم در چربی های حیوانی یافت می شود. از نظر شیمیایی، مانند یک الکل عمل می کند، به طوری که می تواند در برخی شرایط واکنش نشان دهد، اما به طور کلی پایدار است. در اینجا چند مورد از کاربردهای زیبایی گلیسیرین اشاره شده است.

  • صابون

گلیسیرین یکی از مواد تشکیل دهنده بسیاری از صابون ها است، اما به طرز عجیبی، صابون سازی نیز راهی برای تولید گلیسیرین است. گاهی اوقات شیمیدان ها صابون صنعتی را به عنوان وسیله ای برای تولید گلیسیرین که نام تجاری گلیسرول است، فرموله می کنند.

گلیسیرین از طریق فرآیند صابونی سازی تولید می شود، که با تبدیل روغن یا چربی به صابون و گلیسیرین با گرم کردن لیپیدها و افزودن یک ماده قلیایی مانند هیدروکسید سدیم یا لیمو، صابون ایجاد می کند. صابون‌های «ذوب و بریز» که به شکل‌های سرگرم‌کننده قالب‌گیری می‌شوند، عموماً دارای محتوای گلیسیرین بالایی هستند.

  • محصولات مراقبت از مو و پوست

از آنجایی که گلیسرول یک مرطوب کننده است، یک عنصر رایج در محصولات زیبایی است که برای مرطوب کردن استفاده می شود، مانند لوسیون ها، نرم کننده ها و شامپوها. گلیسیرین موجود در محصولات مراقبت از مو می تواند از خشک شدن و شکافتن بیش از حد موها جلوگیری کند و در شامپوهایی که شوره سر و خارش پوست سر را درمان می کنند، استفاده می شود.

  • مزایای گلیسیرین  به عنوان داروی ضد پیری

پوست خشک به دلیل از دست دادن آب در لایه بالایی ایجاد می شود. نرم کننده ها / مرطوب کننده ها با تشکیل یک لایه روغنی در بالای پوست عمل می کنند که آب را در پوست نگه می دارد. پترولاتوم، لانولین، روغن معدنی و دایمتیکون نرم کننده های رایج هستند. مرطوب کننده ها، از جمله گلیسیرین، لسیتین و پروپیلن گلیکول، آب را به لایه بیرونی پوست می کشند. بسیاری از محصولات همچنین دارای موادی هستند که ماده شاخی (کراتین) را که لایه بالایی سلول های پوست را در کنار هم نگه می دارد (از جمله اوره، اسیدهای آلفا هیدروکسی مانند اسید لاکتیک/سیتریک/گلیکولیک و آلانتوئین) نرم می‌کند. این به ریزش سلول‌های مرده پوست کمک می‌کند، به پوست کمک می‌کند آب بیشتری داشته باشد و صاف‌تر و نرم‌تر و جوان‌تر شود.

گلیسیرین و اثرات ضدپیری آن

  • مزایای گلیسیرین برای موهای آسیب دیده

گلیسیرین یا گلیسرول به عنوان موثرترین مرطوب کننده شناخته شده است. به این ترتیب که رطوبت را به مو و پوست سر جذب می کند. علاوه بر این، به ایجاد سدی برای جلوگیری از خروج رطوبت از پوست و فولیکول های مو کمک می کند. این ماده می تواند به ویژه در ماه های خشک زمستانی که شرایط خشکی پوست سر ممکن است منجر به خارش و پوسته پوسته شدن شود، مفید باشد.

توانایی گلیسیرین در جذب و حفظ رطوبت آن را برای سلامت کلی پوست سر بسیار مفید می کند. آبرسانی کافی به پوست سر می تواند از بسیاری از مشکلات از جمله شوره سر و تولید بیش از حد چربی جلوگیری کند. موهای سالم از پوست سر شروع می شود و سلامت پوست سر  در درمان عارضه های مو بسیار مهم است.

درمان موهای آسیب دیده با گلیسیرین

  • گلیسیرین برای از بین بردن آکنه

گلیسیرین منافذ پوست را تمیز کرده و آلودگی را از بین می برد. پوست را سالم نگه می دارد. گلیسیرین آکنه را کاهش می دهد و منافذ پوست را تمیز نگه می دارد. برای درمان آکنه به کمک گلیسیرین می توانید طبق روش زیر عمل کنید:

با استفاده از یک قاشق غذاخوری گلیسیرین، ½ قاشق غذاخوری پودر بوریک، کافور و یک فنجان آب مقطر یک محلول درست کنید.

این را با استفاده از دست های تمیز یا پنبه روی پوست مبتلا به آکنه خود بمالید.

بعد از 5-10 دقیقه آن را با آب ولرم بشویید.

برای بسته شدن منافذ پوست صورتتان آب سرد بپاشید.

  • گلیسیرین برای از بین بردن جوش سر سیاه

گلیسیرین به عنوان مرطوب کننده عمل می‌کند، یعنی کمک می کند تا از دست دادن آب ناشی از تبخیر در پوست های چرب به حداقل برسد و به هیدراته نگه داشتن پوست کمک می‌کند. گلیسیرین را می توانید برای پوست های چرب و تمام مشکلاتی که ایجاد می‌کند مانند جوش، آکنه و جوش سرسیاه استفاده کنید. همچنین به شما کمک می کند تا از شر عفونت‌های باکتریایی خلاص شوید.

برای خلاصی از شر جوش‌های سر سیاهتان به کمک گلیسیرین می‌توانید طبق روش زیر عمل کنید:

چهار قاشق غذاخوری پودر بادام درشت آسیاب شده و دو قاشق چایخوری گلیسیرین را تهیه کنید.

همه را با هم مخلوط کنید، یک لایه نازک روی ناحیه آسیب دیده بمالید و بگذارید خشک شود.

بشویید و ببینید که چگونه جوش های سر سیاه ‌تان ناپدید شدند.

  • مبارزه با بیماری های پوستی با گلیسیرین

این دارو به عنوان یک مرطوب کننده برای درمان یا جلوگیری از خشکی، زبری، پوسته پوسته شدن، خارش پوست و تحریکات جزئی پوست (مانند بثورات پوشک، سوختگی پوست در اثر پرتودرمانی) استفاده می شود. نرم کننده ها موادی هستند که پوست را نرم و مرطوب کرده و خارش و پوسته پوسته شدن پوست را کاهش می دهند. برخی از محصولات (به عنوان مثال، اکسید روی، وازلین سفید) بیشتر برای محافظت از پوست در برابر تحریک (به عنوان مثال، در برابر رطوبت) استفاده می شود.

پوستی شفاف و سالم با مصرف گلیسیرین

  • کم کردن لک پوست با گلیسیرین

از فواید و خواص گلیسیرین برای پوست گفتیم، در اینجا از استفاده آن برای کم کردن لک‌های پوستی و روشن کردن پوست توضیح میدهیم. برای این منظور 5  قطره گلیسیرین خالص را با آب 1 لیمو و 20 میلی لیتر (میلی لیتر) گلاب ترکیب کنید. مخلوط را در یک بطری کوچک یا یک بطری اسپری بریزید. روزانه با استفاده از انگشت یا پنبه، مایع را روی صورت خود بمالید.

  • داروی ترمیم کننده لب و گلیسیرین

اگر لب‌های خشک و پوسته پوسته شده دارید و از این موضوع خصوصا در فصل‌های سرد و خشک رنج می‌برید، از مصرف گلیسیرین غافل نشوید. استفاده منظم از گلیسیرین روی لب ها نه تنها لب های شما را سالم و نرم نگه می دارد، بلکه پوست مرده را از ناحیه لب های شما نیز پاک می کند. همچنین استفاده منظم از گلیسیرین رشد سلول های جدید پوست را نیز تحریک می کند. این ماده طبیعی را به کمک خود بیاورید و با لب های خشک و ترک خورده خداحافظی کنید. به روش زیر می‌توانید تاثیر این کار را موثر کنید:

یک سواب پنبه و مقداری گلیسیرین خالص بردارید.

سواب را در گلیسیرین آغشته کنید.

قبل از خواب به آرامی روی لب های خود بمالید.

این روند را هر شب قبل از رفتن به رختخواب تکرار کنید.

خشکی لب با گلیسیرین درمان می شود

  • استفاده از گلیسیرین برای جای سوختگی

گلیسیرین به عنوان یک مرطوب کننده، آب را از نزدیک ترین منبع جذب می کند. به خصوص در شرایط رطوبت کم، نزدیکترین منبع آب سطوح پایین پوست شما است. برای همین دلیل اگر در روی پوستتان سوختگی و یا تاول دارید استفاده از گلیسیرین می تواند به روند درمان آن تسریع ببخشد. البته نیاز است که گلیسیرین خالص را قبل از استفاده روی صورت و پوست خود رقیق کنید.

  • محلول ضد آفتاب و گلیسیرین

شما در واقع می‌توانید از گلیسیرین به عنوان یک ضد آفتاب ملایم استفاده کنید، زیرا به عنوان یک مانع در برابر اشعه‌های مضر خورشید و آلاینده‌های محیطی عمل می‌کند و در عین حال رطوبت را می‌پوشاند.

کرم ضد آفتاب به محافظت از پوست در برابر اشعه های مضر UV کمک می‌کند. گلیسیرین را می توان در برخی از ضد آفتاب ها به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی یافت که به پخش شدن بیشتر کرم ضد آفتاب کمک می کند. همچنین گلیسیرین رطوبت را به سطح پوست می کشد، چین و چروک ها را پر می کند تا احساس و ظاهری صاف و نرم داشته باشد.

گلیسرین و کاربردهای آن در صنایع غذایی

گلیسرول یک ترکیب مبتنی بر کربن است که شامل سه گروه هیدروکسیل (OH) است و در دمای اتاق مایعی چسبناک، بی رنگ و بی بو، با طعم شیرین است. این ماده به عنوان یکی از محصولات جانبی صابون سازی تولید می شود که شامل تصفیه چربی های گیاهی یا حیوانی با محلول های قلیایی قوی است. تولید بیودیزل نیز فرآیندی است که گلیسرول را به عنوان یک محصول جانبی تولید می کند. به طور مصنوعی، گلیسرول را می توان از پروپن، یک آلکن سه کربنه تولید کرد. این سه روش در مجموع به 950000 تن گلیسرول تولیدی در ایالات متحده و اروپا منجر می شود.

این ترکیب کاربردهای مختلفی در صنایع غذایی دارد. به دلیل شیرینی آن، می توان از آن به عنوان یک شیرین کننده در نوشیدنی ها استفاده کرد - شیرینی آن حدود 60 درصد شکر سفید معمولی (ساکارز) است. علاوه بر این، می تواند به عنوان یک مرطوب کننده عمل کند، ماده ای که رطوبت محیط را جذب و حفظ می کند. این بدان معنی است که از آن به عنوان یک افزودنی در محصولات پخته شده استفاده می شود که به تازه نگه داشتن آن کمک می کند. همچنین برای جلوگیری از کریستالیزه شدن شکر به مایه کیک و قنادی اضافه می شود و به عنوان یک عامل غلیظ کننده به مشروبات الکلی افزوده شده و می تواند به عنوان حلال برای رنگ های غذایی استفاده شود. هنگامی که این ماده به غذاها اضافه می شود، دارای شماره E تعیین شده E422 است.

همچنین به دلیل خاصیت اتصال رطوبتی گلیسیرین، به حفظ نان ​‌ها، کیک ها و میله های انرژی کمک می‌کند و از خشک شدن آنها جلوگیری می‌کند. بافت چسبناک آن می تواند ضخامت و صافی مایعات را افزایش دهد و به همین دلیل گلیسیرین در انواع نوشیدنی ها، چاشنی ها، مایه کیک، آب نبات های نرم، سوپ کنسرو شده، گل ختمی و آدامس یافت می شود.

استفاده از گلیسیرین در نوشیدنی ها

کاربرد گلیسیرین در داروسازی

از آنجایی که گلیسیرین به طور طبیعی شیرین است، برای خوش طعم کردن داروهایی مانند شربت های سرفه و قرص ها استفاده می شود. اما شیرینی آن تنها مزیت گلیسیرین در داروها نیست - این یک غلیظ کننده عالی برای پمادهای موضعی است. شیاف های گلیسیرین آب را از روده بزرگ جذب می کنند تا اشیا را در دستگاه گوارش حرکت دهند. همچنین، گلیسیرین به عنوان یک ماده کمکی استفاده می شود. گلیسیرین همچنین به عنوان وسیله ای برای انجماد موادی مانند اسپرم، گلبول های قرمز و سایر بافت های زنده استفاده می شود.

کاربردهای صنعتی گلیسیرین

استفاده از این ماده به زیبایی و محصولات مراقبت از پوست و مو محدود نمی شود. امروزه شاهد استفاده از گلیسیرین در انواع صنایع هم هستیم که این ماده را پرطرفدار تر نیز نموده است. در ادامه به برخی از کاربردهای صنعتی گلیسیرین اشاره شده است.

 رنگ، جوهر و پلاستیک

گلیسیرین یک بلوک ساختمانی مهم از رنگ ها و رزین ها است که برای پوشش دادن چیزهایی مانند سیم ها استفاده می شود. همچنین به‌عنوان نرم‌کننده در پلاستیک‌ها استفاده می‌شود و به‌طور گسترده در بسته‌بندی‌های مواد غذایی مورد بهره قرار می گیرد، زیرا غیرسمی است و می‌تواند از خشک و پیر شدن آن ها جلوگیری کند.

استفاده صنعتی از گلیسیرین در رنگ و رزین

 ویپینگ مایع

گلیسیرین گیاهی یک پایه رایج در بسیاری از مایعات بخارپز برای سیگارهای الکترونیکی است که برخی از ویپرها آن را ترجیح می دهند زیرا محتوای گلیسیرین بالا باعث ایجاد یک آئروسل بسیار قابل مشاهده می شود.

 ضد یخ

گلیسیرین کاربردهای صنعتی زیادی دارد. به عنوان مثال، قبلاً ماده اصلی ضد یخ بود، اما تا حد زیادی با مواد شیمیایی دیگری جایگزین شده است که طعم شیرینی ندارند و بنابراین هنگام ریختن روی زمین حیوانات را جذب نمی‌کنند و نمی‌کشند.

گلیسیرین مانند اتیلن گلیکول و پروپیلن گلیکول یک کیهانگرد غیر یونی است که با مولکول های آب پیوندهای هیدروژنی قوی تشکیل می دهد و با پیوندهای هیدروژنی آب-آب رقابت می کند. این فعل و انفعال تشکیل یخ را مختل می‌کند.

صنایع کاغذسازی و نساجی

از آنجایی که روند در صنعت رنگرزی و نساجی، کاهش یا اجتناب از استفاده و دفع افزودنی های شیمیایی غیر دوستدار محیط زیست است، گلیسیرین در این صنعت جای خود را باز کرده است. در حقیقت گلیسیرین در این صنعت به عنوان حلال جایگزین آب یا اتانول به دلیل غیر سمی بودن گلیسرول استفاده می‌شود.

یکی از مواد اولیه اصلی برای ساخت پلی ال برای فوم های انعطاف پذیر و تا حدی فوم های پلی اورتان سفت و سخت است.

استفاده از گلیسیرین در صنعت نساجی

کاربرد گلیسیرین  در مواد منفجره

گلیسرول همچنین به عنوان پیش ساز مواد منفجره استفاده می شود. این ماده اولیه در ساخت نیتروگلیسیرین است، مایع انفجاری که معمولاً در دینامیت و برخی پیشرانه ها یافت می شود. از واکنش گلیسرول با اسید سولفوریک و اسید نیتریک تولید می شود. نیتروگلیسیرین یک مایع روغنی است که می تواند در اثر گرما یا حتی افتادن یا ضربه زدن ظرف آن منفجر شود، با مواد جاذب مخلوط می شود که حساسیت ضربه آن را کاهش می دهد و دینامیت تولید می کند.

گلیسیرین را از کجا تهیه کنیم؟

بسته به اینکه چه کاربری از گلیسیرین انتظار دارید، می‌توانید آن را در جاهای مختلف و به میزان‌ متفاوت تهیه کنید. در داروخانه‌ها به راحتی این ماده را می‌توان تهیه کنید و خیالتان از استاندارد بودن آن راحت باشد. شرکت‌های دارویی و مواد شیمیایی هم تولید کننده اصلی این ماده هستند و اگر در اندازه زیادی نیاز به گلیسیرین برای استفاده در صنعت دارید، می‌توانید از شرکت‌های شیمیایی تهیه کنید. در این بین دیجی شیمی عرضه کننده بهترین و مرغوب ترین نوع گلیسیرین موجود در بازار است که آن را با قیمت مناسبی هم به دست مصرف کننده می رساند. این مرکز که از تولید کنندگان بزرگ مواد شیمیایی است، می تواند به صورت آنلاین سفارش شما را ثبت کرده و در هر مقیاسی که خواهان خرید گلیسیرین هستید، آن را به شما برساند. شما می توانید با مراجعه به سایت دیجی شیمی و یا تماس با کارشناسان بازرگانی این مرکز، نسبت به سفارش گلیسیرین و خرید آن اقدام نمایید.

قیمت گلیسیرین

اگر به دنبال پیدا کردن قیمت گلیسیرین هستید، باید گفت که بسته به کیفتی که این ماده دارد و هدفی که به خاطر آن تهیه شده است، قیمت های متفاوتی بر روی این ماده گذاشته می شود. اگر قصد خرید گلیسیرین ارزان قیمت اما در عین حال با کیفیت را دارید، پیشنهاد می کنیم این خرید را به سایت دیجی شیمی بسپارید. دیجی شیمی عرضه کننده بهترین و با کیفیت ترین انواع گلیسیرین در بازار است که در کنار این کیفیت ایده آل، قیمت رقابتی و مناسبی را برای محصولاتش در نظر گرفته است. علت قیمت های مناسب سایت دیجی شیمی چیزی جر حذف دست واسطه ها نیست. این مرکز که خود از تولید کنندگان مواد شیمیایی است، با فروش مستقیم کلیه کالاها، توانسته قیمت ها را پایین تر از بازار نگه داشته و به نفع مصرف کننده گامی مثبت بردارد.

مراقبت‌های استفاده از گلیسیرین

گلیسیرین یکی از با ارزش ترین مواد در جهان است که در طیف گسترده ای از محصولات روزمره یافت می شود. گلیسیرین به دلیل خاصیت مرطوب کنندگی فوق العاده آن معمولا در محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود. چه فقط از محصولات مراقبت از پوست طبیعی استفاده کنید یا از مارک های خانگی، به احتمال زیاد گلیسیرین را روی برچسب های خانه خود خواهید یافت.

اگرچه عوارض جانبی زیادی از مصرف گلیسیرین گزارش نشده است، اما گلیسیرین یک محصول طبیعی است، بنابراین همیشه احتمال واکنش آلرژیک وجود دارد. اگر در پی استفاده از این محصول دچار قرمزی، خارش یا بثورات شدید، فوراً استفاده از محصول را قطع کنید. به دنبال محصول جایگزینی باشید که حاوی گلیسیرین نباشد و حتما برچسب ها را با دقت بخوانید.

نکات ایمنی استفاده از گلیسیرین

عوارض جانبی گلیسیرین

اگرچه عوارض جانبی زیادی از مصرف گلیسیرین گزارش نشده است، اما این ماده یک محصول طبیعی است، بنابراین همیشه احتمال واکنش آلرژیک وجود دارد. اگر در پی استفاده از این محصول دچار قرمزی، خارش یا بثورات شدید، فوراً استفاده از محصول را قطع کنید. به دنبال محصول جایگزینی باشید که حاوی گلیسیرین نباشد و حتما برچسب ها را با دقت بخوانید.

ارسال نظر

نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
نمایش همه
علاقه مندی ها ()