روش استفاده از سود پرک
سود پرک یک ماده شیمیایی است، که حالت جامدی دارد. این مواد به شکل پولک و به سفید رنگ است. سود پرک با درصد خلوص ۹۹ و ۹۸ تولید و به بازار عرضه می شود. این ماده کاربرد های بسیار زیادی دارد و روش استفاده از سود پرک در هر یک از کاربردها متفاوت است. صنایع گوناگون از جمله صنعت غذا و دارو و طیف گسترده ای از صنایع شیمیایی از سود پرک برای امور خود بهره می گیرند. کاربردهای زیاد این ماده سبب شده تا شاهد فروش سود پرک در مراجع عرضه مواد شیمیایی باشیم. در این بین برای خرید این محصول توصیه می شود مرجعی را انتخاب نمایید که در کنار بهره مندی از کیفیت بالا، قیمت مناسبی را نیز برای محصولاتش در نظر گرفته باشد تا از هر حیث خریدی ایده آل را تجربه کنید. در این مطلب قصد بررسی انواع کاربردهای این ماده و روش استفاده از سود پرک را داریم تا بیش تر با این محصول کاربردی آشنا شوید.
موارد مصرف سود پرک
اگر بخواهیم موارد مصرف سود پرک را دسته بندی کنیم، باید به بخش های گوناگونی اشاره کرد. از جمله این دسته بندی ها، استفاده از سود پرک در شست و شو و انواع شوینده هاست. شاید جالب باشد که بدانید اغلب شوینده های کارواش ها از سود پرک بهره می برند تا ضمن تمیز کردن خودرو، آسیبی به رنگ آن وارد نشود. در عین استفاده های صنعتی که این ماده دارد، موارد مصرف سود پرک به صنعت مواد غذایی نیز کشیده شده است. هم چنین داروسازی، صنعت چرم و رنگ رزی از دیگر مصرف کنندگان این ماده هستند. در ادامه با جزئیات بیش تری به بررسی موارد مصرف سود پرک و روش استفاده از آن می پردازیم.
استفاده از سود پرک برای باز کردن لوله فاضلاب
یکی از مهم ترین کاربرد های سود پرک استفاده در خانه است، که برای باز کردن لوله های فاضلاب استفاده می شود. شما می توانید با خرید سود پرک از فروشگاه دیجی شیمی گرفتگی فاضلاب منزل خود را برطرف کنید. حال می خواهیم برایتان بگوییم روش مصرف سود پرک در باز کردن لوله فاضلاب چگونه است؟ برای استفاده از ابتدا سود پرک را با مقداری آب مخلوط کنید و سپس از طریق لوله فاضلاب مواد را به درون لوله بریزید، بعد از ریختن این مواد واکنش شیمیایی ایجاد می شود که باعث تمیز کردن و رفع گرفتگی لوله فاضلاب می شود. بعد از گذشت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با آب داغ درون لوله را شست و شو دهید.
استفاده از سود پرک در کارواش ها
سود پرک یک شیمیایی است و کاربردهای گوناگونی در صنایع مختلف دارد. از سود پرک در کارواش ها برای شست و شوی ماشین و اتومبیل استفاده می کنند و به دلیل ارزان بودن سود پرک نسبت به سایر مواد شوینده استفاده از آن بیش تر است. سود پرک یک حلال قوی است و خورندگی بالایی دارد و برای تمیز کردن و زدودن چربی ها استفاده می شود. روش استفاده سود پرک برای شست و شو این گونه است که مقداری آب را با سود پرک در یک ظرف پلاستیکی ترکیب کرده و سپس شروع به شست و شوی لاستیک ها، کفی ها و...نمایید. یک نکته بسیار مهم که در صورت شست و شوی ماشین ها باید به آن دقت کنید این است که به هیچ وجه نباید سود پرک به بخش های فلزی خودرو برخورد کند.
استفاده از سود پرک در تهیه پارچه
همان طور که می دانید سود پرک با کیفیت در صنایع های مختلف کاربرد بسزایی دارد که یکی از آن ها صنایع تولید پارچه می باشد. از سود پرک برای شست و شوی پارچه ها و سفید و براق کردن آنها استفاده می شود. این مواد به دلیل خورندگی بالایی که دارد باید با آب مخلوط شود و به عنوان یک تمیز کننده قوی در شست و شو پارچه مورد استفاده قرار می گیرد.
استفاده از سود پرک در صنعت فلز
ماده اولیه آلومینیوم، سنگ بوکسیت است. سود پرک در تهیه آلومینیوم برای مخلوط کردن سنگ بوکسیت و رسوب گذاری استفاده می شود. به زبان ساده می توان گفت: برای جدا سازی عناصر موجود در آلومینیوم از سنگ بوکسیت استفاده می شود. سود پرک یک حلال قوی است و به محض قرار دادن سنگ بوکسیت درون سود پرک عنصر آلومینیوم آن جدا می شود. برای این منظور می توانید سود پرک ارزان قیمت را از سایت دیجی شیمی با بهترین کیفیت تهیه کنید و با صرفه جویی در هزینه های خود در صنعت فلز از این ماده بهره جویید.
استفاده از سود پرک در صنعت دارو و غذا
از سود پرک برای جدا سازی پوست میوه ها مانند گوجه فرنگی به منظور درست کردن رب، میوه ها به منظور درست کردن کمپوت و همچنین برای جدا سازی پوست سیب زمینی و تهیه کردن چوب شور های ترد استفاده می شود. در صنعت داروسازی سود پرک به عنوان ماده اولیه قرص های مسکن، آسپرین و دارو هایی که از لخته شدن خون جلوگیری می کنند، مورد استفاده قرار می گیرد.
استفاده از سود پرک در صنعت شوینده
از سود پرک برای ساخت انواع مواد شوینده مورد استفاده می شود. از سود پرک در ترکیب با چربی های حیوانی و گیاهی برای ساخت صابون بهداشتی بهره گرفته می شود. بهترین نوع سود پرک با قیمتی اقتصادی و رقابتی در سایت دیجی شیمی آماده عرضه به شما همراهان عزیز می باشد.
استفاده از سود پرک در صنعت مواد غذایی
کارخانه ها برای جلوگیری از خراب شدن، کپک زدن و رشد باکتری ها در محصولاتی همانند کمپوت، کنسرو، نوشابه و غذا های آماده و... از سود پرک استفاده می کند. بهره گیری از این ماده سبب می شود تا محصول نهایی دست خوش تغییر اسیدیته و در نهایت فساد نشود.
استفاده از سود پرک در امور منزل
همان طور که گفتیم با استفاده از سود پرک می توانید در منزل گرفتگی لوله را برطرف کنید. از سود پرک برای تمیز کردن هود که چربی های فراوانی را جذب خود می کند، برای از بین بردن چربی ها و لکه ها از سطوح اجاق گاز و همچنین از بین بردن سوختگی تابه و قابلمه بهره گرفته می شود. شما می توانید برای خرید سود پرک به سایت دیجی شیمی که از برترین مراکز فروش مواد شیمیایی است مراجعه نمایید.
استفاده از سود پرک در صنعت چرم سازی
در گذشته تولید چرم با روش های سنتی صورت می گرفت، که حدود ۳ ماه زمان می برد. اما امروزه با ساخت ماشین آلات جدید و استفاده از آن در صنعت چرم سازی مدت زمانی که برای تولید چرم صرف می شود، به طور چشم گیری کاهش یافته است. پس از فرآیند از بین بردن مو و جدا کردن پشم، پوست گاو، گوسفند و هر حیوان دیگر، برای حذف چربی های روی پوست از سود پرک استفاده می شود. سود پرک ماده ای است که خاصیت قلیایی بسیار بالایی دارد و مهم ترین ویژگی این ماده قلیایی حل چربی ها در خود است. به همین سبب در کارخانه ها و کارگاه های چرم سازی از سود پرک برای حذف چربی ها استفاده می کنند.
استفاده از سود پرک در صنعت کاشی و سرامیک
در صنعت کاشی و سرامیک سازی از سود پرک به عنوان ماده ای گداز آور استفاده می کنند. گدازآور ها موادی هستند که برای کاهش نقطه ذوب لعاب مورد استفاده قرار می گیرد. گداز آور ها به هنگام پختن بدنه ذوب می شوند و به هنگام سرد شدن مواد مذاب در بدنه ی خود فازی شیشه ای ایجاد می کنند که باعث می شود بلور هایی که در بدنه وجود دارد پخته شده و نهایتا استحکام محصول نهایی افزایش می یابد. برای خرید سود پرک می توانید به سایت دیجی شیمی مراجعه کرده و با بهترین قیمت و کیفیتی بی نظیر این محصول را سفارش داده و در محل خود دریافت کنید.
استفاده از سود پرک در صنعت رنگریزی
رنگریزی فرآیندی است که در آن پشم، پارچه، الیاف یا نخ داخل محلولی که مواد رنگ زا و شیمیایی قرار می گیرند تا رنگ آمیزی شود. الیاف در کارخانه در اثر برخورد با عوامل خارجی دیگر آلوده می شود، علاوه بر این به هنگام حمل به کارخانه رنگریزی امکان گرد و غبار به خود گرفتن وجود دارد. برخی الیاف همانند پشم هایی که به درستی شسته نشده اند و چربی دارند، باید پیش از رنگریزی به خوبی شسته شوند. در این مرحله هم در شست و شوی الیاف از سود پرک استفاده می شود.