عوارض گلیسیرین خوراکی
یکی از ترکیبات شیمیایی که در کنار موارد استفاده خوراکی در صنعت و داروسازی هم مورد بهره برداری قرار می گیرد، گلیسیرین می باشد. این ماده نوعی قند الکلی است که در طیف گسترده ای از مواد غذایی از آن بهره گرفته می شود.
علت این استفاده را می توان طعم شیرینی دانست که این ماده به مواد غذایی نظیر نوشابه و یا برخی شیرینی جات و کیک ها می دهد. اما آیا این استفاده، بی خطر است؟ بهره گیری از گلیسیرین به عنوان یک افزودنی چه مشکلاتی را می تواند برای سیستم گوارش ایجاد کند؟ در این مطلب به بررسی عوارض گلیسیرین خوراکی پرداخته شده است. مطالعه این بررسی می تواند شما را در زمینه استفاده بیش از اندازه از گلیسیرین آگاه کرده و عوارض مصرف آن را آشکار سازد.
گلیسیرین خوراکی چیست؟
در ابتدا به بررسی این موضوع می پردازیم که گلیسیرین خوراکی چیست؟ گلیسیرین نوعی قند الکلی است که فرمول شیمیایی آن C3H3(OH)3 می باشد. این ماده فاقد رنگ و بو می باشد، اما از نظر طعم، شیرین بوده و همین مساله سبب شده به عنوان یک شیرین کننده از آن بهره گرفته شود. گلیسیرین سمی نبوده و یک حلال بسیار قدرتمند محسوب می شود.
به همین دلیل در صنایع غذایی استفاده از آن به عنوان حلال برای ترکیبات غذایی مرسوم است. هم چنین گلیسیرین خوراکی جاذب رطوبت بوده و به عنوان ماده ای که می تواند نرمی مواد غذایی نظیر کلوچه را حفظ کند، استفاده های فراوانی دارد. لازم به ذکر است که برخی ورزشکاران به منظور حفظ رطوبت بدن خود از این ماده به عنوان نوعی مکمل خوراکی بهره می گیرند. نوع غیر خوراکی گلیسیرین هم به علت جاذب رطوبت بودن، می تواند مانند وازلین به عنوان یک مرطوب و نرم کننده قوی پوست استفاده شود. با توجه به پرکاربرد بودن گلیسیرین خوراکی در صنایع غذایی، لازم است تا عوارض استفاده بیش از اندازه این ماده به خوبی بیان شود. در ادامه به بررسی این موضوع پرداخته شده است.
عوارض خوردن گلیسیرین
در بررسی عوارض خوردن گلیسیرین باید گفت که این ماده غالبا برای اکثر بزرگسالان بدون عارضه جانبی و خطر برای سلامتی می باشد. اما ممکن است در برخی افراد عارضه های خاصی را در اثر مصرف بیش از اندازه از خود نشان دهد. اسهال از شایع ترین عوارض خوردن گلیسیرین می باشد. زیرا این ماده می تواند در روده ها آب را به خود جذب کرده و باعث نرم شدن مدفوع شود.
این مساله در دوزهای بالا می تواند باعث بروز اسهال شود. هم چنین استفراغ، سرگیجه، حالت تهوع، نفخ و احساس تشنگی شدید، از دیگر علائمی است که مصرف گلیسیرین می تواند برای فرد به همراه داشته باشد. زنان باردار و شیرده باید در مصرف گلیسیرین احتیاط بیش تری کرده و از استفاده مواد غذایی که حاوی این ماده هستند، به صورت افراطی بپرهیزند.
گلیسیرین خوراکی از کجا بخرم؟
اگرچه این ماده می تواند در دوزهای بالا، عوارض جانبی جدی به همراه داشته باشد، اما جزئی جدایی ناپذیر از صنایع غذایی است و حتی برخی افراد در منزل برای تهیه کیک و شیرینی از آن بهره می گیرند. بنابراین این پرسش ایجاد می شود که گلیسیرین خوراکی از کجا بخرم؟ در پاسخ باید گفت که این ماده را می توان با بالاترین کیفیت و قیمت مناسب، از مجموعه دیجی شیمی تهیه نمود.
دیجی شیمی امکان خرید آنلاین گلیسیرین را از طریق سایت خود برای شما فراهم کرده است و هم چنین این محصول را با کیفیت عالی و قیمت مناسب عرضه می کند. خرید گلیسیرین خوراکی از دیجی شیمی، مساوی با تهیه مرغوب ترین نوع این فرآورده در بازار است. دیجی شیمی از عرضه کنندگان خرد و عمده گلیسیرین می باشد که آن را به صورت فروش مستقیم و بی واسطه به دست مشتری می رساند. این به معنای تازگی محصول، حفظ کیفیت و مناسب بودن قیمت به علت نبود واسطه ها می باشد. ضمنا شما می توانید گلیسیرین خوراکی را در محل خود و در کوتاه ترین زمان ممکن از دیجی شیمی تحویل بگیرید.
برای خرید گلیسیرین خوراکی کلیک کنید.