021-88308030
0
مواد شیمیایی >> سایر مواد پودری >>
کد کالا : 012
بسته بندی :
مبلغ قابل پرداخت : 110,000   (تومان)
˄˅

دیجی شیمی هیچ تصرفی در کرایه باربری ندارد.

به دستور اداره مالیات صورت حساب مشتریان عزیز در سامانه مودیان مالیاتی به صورت الکترونیکی ارسال و قابل رویت می باشد.

نام شیمیایی : اسید سیتریک خشک.

خلوص : 98 درصد.

اسامی مترادف با اسید سیتریک : سیتریک اسید، جوهرلیمو، اسید لیمو.

گرید : صنعتی، آزمایشگاهی و خوراکی.

 

بررسی تخصصی و اجمالی

اسید سیتریک خشک صنعتی، آزمایشگاهی و خوراکی چیست ؟

دیجی شیمی بزرگترین فروشگاه اینترنتی فروش اسید سیتریک خشک (آنهیدروز) صنعتی و خوراکی با بهترین قیمت و کیفیت.

اسید سیتریک چیست

اسامی دیگری از اسید سیتریک

جوهرلیمو، اسید لیمو، سیتریک اسید، hydroxypropane،  citric acid.

انواع اسید سیتریک

  1. اسید سیتریک خشک (اسید سیتریک آنهیدروز)
  2. اسید سیتریک آبدار (اسید سیتریک مونوهیدرات)

خلوص :

اسید سیتریک 98 درصد.

تعریف اسید سیتریک

شاید این سوال برایتان ایجاد شده باشد که اسید سیتریک چیست؟ اسید سیتریک که به جوهر لیمو معروف است از جمله اسیدهای آلی که به وفور در لیموترش و پرتقال وجود دارد. فرمول شیمیایی اسید سیتریک C6H8O7 می باشد. اسید سیتریک یک هیدروکسی اسید است. هیدروکسی اسید گروهی از اسیدهای کربوکسیلیک هستند که یک گروه عاملی هیدروکسیل به آنها افزوده شده است.

فرمول سیتریک اسید

از عمده ترین کشورهای تولید کننده آن کشور چین می باشد. از این اسید در صنایع نوشابه، آبلیمو و آرایشی بهداشتی و داروئی استفاده عمده دارد و علاوه بر طعم دهندگی باعث تنظیم ph می شود. اسید سیتریک دارای انواع خشک (آن هیدروز) و آبدار (مونوهیدرات) به صورت پودر کریستال تولید شده و در کیسه های کاغذی و چند لایه بسته بندی می گردد و به فروش می رسد.  

 در جدول زیر برخی از ویژگی های این ماده را مشاهده می کنید.

نام

اسید سیتریک خشک

اسامی مترادف

جوهر لیمو، اسید لیمو، سیتریک اسید

اسیدیته

اسیدی ضعیف

رنگ

سفید

فرمول شیمیایی

C6H8O7

حالت فیزیکی

جامد پودری

حلالیت در آب

محلول در آب

 

اسید سیتریک صنعتی چیست؟

یکی از انواع اسید سیتریک را می توان اسید سیتریک صنعتی دانست. اما اسید سیتریک صنعتی چیست؟ این اسید ضعیف تنها به عنوان افزودنی به مواد غذایی به منظور بهبود طعم و افزایش ماندگاری مورد بهره برداری قرار نمی گیرد. اسید سیتریک صنعتی نوعی از این ماده است که در صنایع داروسازی به شدت مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده به علت آنتی اکسیدان بودن به ماسک های پوستی و محصولات زیبایی افزوده می شود. آنتی اکسیدان بودن این ماده سبب می شود تا ویتامین سی بیشتری در سطح پوست تولید شود و جوانی و شادابی در بدن ایجاد خواهد شد. خواص اسید سیتریک برای پوست گسترده است و می توان به منظور از بین بردن چین و چروک و بهبود خون رسانی به سلول ها از آن بهره برد.

استفاده از سیتریک اسید در محصولات بهداشتی پوست

از اسید سیتریک صنعتی به منظور تنظیم اسیدیته خاک های کشاورزی هم بهره گرفته می شود. خاصیت اسیدی ضعیف این ماده در خاک هایی که میزان قلیایی آنها افزایش پیدا کرده است، موثر می باشد.

هم چنین اسید سیتریک صنعتی به عنوان یک رسوب زدا و تمیز کننده هم در صنعت مورد بهره برداری قرار می گیرد. با وجود این که اسید سیتریک صنعتی موارد مصرف متنوعی دارد، اما عمده تولیدات اسید سیتریک در دنیا در موارد خوراکی صرف می شود.

بهره گیری از اسید سیتریک در کودهای شیمیایی

 

کربوکسیلیک اسید

کربوکسیلیک اسیدها، دسته ای از ترکیبات آلی هستند که در ساختار خود دست کم یک گروه عاملی کربوکسیل دارند. در این گروه عاملی، یک گروه هیدروکسیل به یک گروه کربونیل پیوسته است. چون گروه کربونیل، الکترون کشنده است پیوند O-H به اندازه ای قطبیت دارد که هیدروژن آن می تواند در محلول آبی به صورت یون H+ از مولکول اسید جدا شود.

قدرت اسیدی قوی ترین کربوکسیلیک اسیدها غیر آلی قوی مانند سولفوریک اسید، نیتریک اسید، هیدروکلریک اسید بسیار کمتر است و هیچ یک از اسیدهای آلی، اسید قوی به شمار نمی رود.

فایده های اسید سیتریک

اسید سیتریک از جمله اسید هایی است که در زندگی روزمره ما بسیار وجود دارد. این ماده با خاصیت آنتی بیوتیکی که دارد باعث میشود التهاب ها از بین برود. از این ماده برای محافظت از مغز و سالم سازی استخوان های بدن استفاده میشود. از این ماده شگفت انگیز به عنوان یک آنتی بیوتیک در افزودنی های خوراکی استفاده میشود. 

مضرات اسید سیتریک

همان طور که اشاره شد، اسید سیتریک یک ماده خوراکی است که به طور طبیعی در میوه ها و سبزی ها یافت می شود. به گوش کمتر کسی خورده است که مصرف میوه و سبزی به علت دارا بودن اسید سیتریک، سبب مسمومیت یا آسیب به بدن شود. با این حال لازم است نکاتی را در مورد این اسید ضعیف عنوان کنیم. در این قسمت به پاسخ این پرسش پرداخته ایم که مضرات اسید سیتریک خوراکی چیست ؟

قبل از هر چیز باید عنوان کرد که ماده ای که با نام اسید سیتریک در مواد غذایی فرآوری شده یافت می شود، همان اسید سیتریک لیمو ترش و پرتقال نیست و این ماده از ذرت به دست آمده است. بنابراین اندک تفاوتی در ساختار و خواص آنها وجود دارد. مصرف بیش از اندازه اسید سیتریک بیش از هر عضو دیگر بر روی سلامت دهان و دندان تاثیر سوء خواهد داشت و می تواند سبب پوسیدگی مینای دندان شود. در پاسخ به این سوال که مضرات اسید سیتریک خوراکی چیست باید گفت که این ماده می تواند در صورت مصرف بی رویه سبب بروز تحریکات خفیف گوارشی شود. هم چنین مضرات اسید سیتریک برای پوست به ایجاد التهاب در آن در صورت استفاده بی رویه باز می گردد.

هم چنین باید اشاره کرد که در افراد مبتلا به آسم، این ماده ممکن است بروز حملات را تشدید کند. تمامی مواردی که نام برده شد، در صورت مصرف دائمی و بیش از اندازه محصولات حاوی اسید سیتریک بروز می کند و از جمله آنها می توان به نوشابه های گازدار اشاره کرد.

وجود اسید سیتریک در نوشابه های گازدار

خواص اسید سیتریک

اسیدیته اسید سیتریک ناشی از سه گروه کربوکسی است که می توانند پروتون از دست دهند. یون سیتریک اسید، سیترات می باشد. سیترات ها بافر های خوبی برای کنترل ph محلول های اسیدی هستند. شاید این پرسش برایتان ایجاد شده باشد که بافر اسیدی چیست؟  در پاسخ باید گفت که این بافرها ترکیبی از یک اسید ضعیف به همراه یک نمک هستند که مانع از تغییرات شدید اسیدیته در محلول ها می شوند.

یون سیترات با بسیاری از فلزات نمک سیترات ایجاد می کند که مهمترین آن سیترات کلسیم می باشد که برای نگهداری غذا از فساد و خوش طعم کردن آن بکار می رود. یون سیترات می تواند با فلزات ترکیبات کی لیتی ایجاد کند.

در دمای اتاق اسید سیتریک، پودر سفید رنگ کریستالی می باشد که در دو نوع بی آب و آبدار وجود دارد. سیتریک بی آب (خشک) از کریستالیزه شدن اسید سیتریک در آب گرم ایجاد می شود در حالی که فرم  آبدار از تبلور آن در آب سرد بوجود می آید. فرم آبدار آن با حرارت دادن در 47 درجه سانتی گراد به نوع خشک تبدیل می شود. اسید سیتریک در حرارت بالای 175 درجه تجزیه شده و CO2 و آب آزاد می شود.

خواص اسید سیتریک

 

تاریخچه اسید سیتریک

اسید سیتریک در قرن هشتم توسط جابربن حیان کشف شده است. دانشمندان قرون وسطی در قرن 13 با خواص اسیدی لیمو آشنا شدند. اسید سیتریک برای اولین بار توسط شیمیدانی سوئدی کارل ویلمام در سال 1784 توسط متبلور کردن آبلیمو جداسازی شد.

در سال 1893 C.wehner با کشف کپک پنی سیلیوم توانست اسید سیتریک را توسط شکر تولید کرد. تولید میکروبیولوژیکی اسید سیتریک تا جنگ جهانی اول روش صنعتی مهمی کشف کرد که در تولید سیتریک کارآمد بودند. بیشتر اسید سیتریک تولیدی جهان با روش استفاده از کپک اسپرژیل انجام می گیرد.

تولید اسید سیتریک

در روش تولید سیتریک اسید توسط کپک اسپرژیل، این کپک را روی شکر کشت می دهند تا اسید سیتریک تولید کند. بعد از جدا کردن از محلول حاصل، سیتریک را توسط ته نشین کردن با آب آهک به صورت نمک سیترات کلسیم جدا سازی می کنند. سیترات کلسیم در حضور اسید سولفوریک، اسید سیتریک تولید می کند.

موارد مصرف و کاربرد اسید سیتریک

اسید سیتریک در بسیاری از صنایع کاربرد دارد :

  1. ماده محافظ مواد غذایی.
  2. سیتریک به عنوان چاشنی غذا.
  3. نمک های سیترات با فلزات گوناگون در افراد بیمار به هنوان کمک های غذایی مورد استفاده است.
  4. دارای خواص بافری در کنترل ph در مواد تمیزکننده خانگی.
  5. به دلیل توانایی تشکیل کیلیت با فلزات در ترکیب شوینده ها.
  6. داروسازی.
  7. به عنوان ماده بی خطر برای مصرف در غذاها.
  8. صنعت نوشابه و آبمیوه.

جوهرلیمو

 در  جدول زیر می توانید کاربردهای اسید سیتریک را در یک نگاه مشاهده کنید و به سادگی درک خواهید کرد که کاربرد اسید سیتریک خوراکی چیست و به چه دلیل تا این اندازه، متقاضی برای خرید آن وجود دارد.

 

 

 

 

         کاربردهای اسید سیتریک

استفاده به منظور بالا بردن ماندگاری مواد غذایی مانند کمپوت ها، نوشیدنی های گازدار و ...

استفاده به عنوان طعم دهنده به مواد غذایی نظیر پاستیل، آدامس، آب نبات و ...

استفاده در مواد شوینده به عنوان تنظیم کننده اسیدیته

استفاده در محصولات آرایشی و بهداشتی به منظور حفظ شادابی پوست

بهره گیری در تهیه انواع داروها به عنوان ضد التهاب و یا طعم دهنده به انواع قرص ها و جوشان ها

فروش اسید سیتریک

با توجه به کاربردهای عمده ای که این ماده دارد، فروش اسید سیتریک به شدت رایج می باشد. در هنگام خرید اسید سیتریک باید به مواردی توجه کرد که در ادامه به توضیح آنها می پردازیم. کیفیت در خرید این ماده، حرف اول را می زند. به شدت حائز اهمیت است که اسید سیتریک خریداری شده، از کیفیت قابل قبولی بهره ببرد. با توجه به اینکه بخش عمده ای از مصرف این ماده خوراکی است، مرغوب بودن آن می تواند تاثیر شایانی در تولید محصولات غذایی داشته باشد و در مقابل بی کیفیت بودن آن سبب بروز مشکلاتی برای سلامتی مصرف کنندگان خواهد شد.

فاکتور قیمت از دیگر مواردی است که به هنگام خرید اسید سیتریک باید به آن توجه شود. بهترین اسید سیتریک، آنی است که در کنار بهره مندی از کیفیت بالا، قیمت ایده آلی هم داشته باشد. همان طور که هیچ ارزانی بی دلیل نیست، گران بودن بیش از حد هر محصولی هم می تواند دامی از سوی افراد سودجو باشد. این مژده را به شما می دهیم که با خرید اسید سیتریک از سایت دیجی شیمی، در عین بهره مندی از کیفیت عالی محصول، قیمت ایده آلی هم بابت آن پرداخت خواهید کرد. دیجی شیمی با فروش مستقیم  محصولات خود و از جمله اسید سیتریک، توانسته به خوبی جایگاه ویژه ای در بین مصرف کنندگان داشته باشد.

این مجموعه عرضه کننده این اسید ضعیف در گریدهای صنعتی و خوراکی می باشد و درصد خلوصی که برای آن در نظر گرفته شده است، 98 می باشد. برای خرید اسید سیتریک می توانید به سایت این مرکز مراجعه کنید و قبل از خرید از مشاوره های رایگان این مرکز نیز بهره ببرید. دیجی شیمی با تیمی از مجرب ترین کارشناسان در حوزه مواد شیمیایی، به بهترین شکل شما را برای خرید اسید سیتریک خشک یاری خواهد کرد.

خرید اسید سیتریک

اسید سیتریک از کجا بخریم؟

با توجه به اینکه کاربرد اسید سیتریک بسیار زیاد است، طبیعی است که فروش آن در مراکز گسترد های صورت گیرد. استفاده این ماده تا حدود 70 درصد خوراکی است و تولید کنندگان مواد غذایی همواره به اسید سیتریک خشک و آبدار به منظور تولید فرآورده های خود نیاز دارند. این فرآورده در سه گرید آزمایشگاهی، خوراکی و صنعتی مورد نیاز می باشد. پرسش و نگرانی اصلی تولید کنندگان این است که اسید سیتریک را از کجا تهیه کنند که بالاترین کیفیت را داشته باشد و مانع از افت محصولاتشان شود.

در پاسخ باید گفت که اسید سیتریک در مراجع متعددی در حال فروش است، اما تنها معتبرترین مراجع می توانند عرضه کنندگانی باشند که خیال مصرف کننده را راحت می سازد. خوشبختانه در بین فروشندگان اسید سیتریک نام مجموعه دیجی شیمی به چشم می خورد. دیجی شیمی یکی از برترین مراجع فروش مواد شیمیایی است که با عرضه محصولات با کیفیتی که دارد، توانسته رضایت مصرف کنندگان را جلب کند.

این مرجع خرید اسید سیتریک به صورت آنلاین سفارش شما را ثبت کرده و در اولین فرصت در محل شما تحویلتان می دهد. بهره گیری از تیمی خبره از کارشناسان فروش، انبار داری و حمل و نقل سبب شده تا هیچ نگرانی بابت محصول تا رسیدن به دست شما وجود نداشته باشد.

قیمت اسید سیتریک

اگر درباره قیمت اسید سیتریک سوال دارید، می توانید با کارشناسان بازرگانی مجموعه دیجی شیمی تماس حاصل کرده و سوالات خود را درباره محصول و قیمت اسید سیتریک بپرسید. البته نگرانی درباره قیمت محصولات دیجی شیمی وجود ندارد. زیرا این مجموعه فروش با حذف واسطه ها، توانسته به کاهش قیمت محصول منجر شود. فروش مستقیم اسید سیتریک از اهدافی بوده که مجموعه دیجی شیمی برای رسیدن به آن تلاش کرده و به آن دست یافته است.

شما می توانید اسید سیتریک ارزان قیمت را با کیفیتی عالی، از دیجی شیمی تهیه کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن آن را در محل خود دریافت نمایید. قیمت اسید سیتریک در این مجموعه رقابتی بوده و ارزان تر از هر جای دیگر است. این محصول در گرید صنعتی، آزمایشگاهی و خوراکی در دیجی شیمی قابل عرضه می باشد و شما می توانید از هر نوع از این فرآورده که بخواهید سفارش داده و آن در محل خود دریافت نمایید. باید اشاره کرد که در خرید هر محصولی باید کیفیت و قیمت را در کنار هم سنجید. این افتخاری برای دیجی شیمی است که محصولات با کیفیت خود را با نازل ترین قیمت به شما مصرف کننده گرامی عرضه می کند.

بسته بندی اسید سیتریک 

اسید سیتریک صنعتی در کیسه های 25 کیلوگرمی و اسید سیتریک آزمایشگاهی در پک های 1 کیلوگرمی موجود می باشد.

اسید سیتریک خشک

 

قیمت فروش اسید سیتریک خشک

دیجی شیمی آمادگی خود را در فروش اسید سیتریک خشک انهیدروز در کلیه صنایع با بهترین قیمت رقابتی اعلام می کند.

 

سیتریک   

جهت خرید اسید سیتریک خشک و تماس با کارشناسان دیجی شیمی به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.  

جهت دانلود کاتالوگ روی لینک زیر کلیک نمایید.  

 

 

 

کاتالوگ کلر 

 

مزایا

مثبت بسته بندی متنوع از جمله 1 کیلویی

مشخصات فنی

مشخصات کلی
نام محصول
اسید سیتریک خشک(آنهیدروز)
درصد خلوص
99
گرید
خوراکی صنعتی
مشخصات فیزیکی
شکل ظاهری
پودر سفید
بسته بندی
کیسه 25 کیلوگرمی
yes
پک 1 کیلوگرمی
yes

کلمات مرتبط

اسید سیتریک - اسید سیتریک خوراکی - کاربرد اسید سیتریک - جوهر لیمو - مضرات جوهر لیمو - نارنج - ویتامین c - اسید سیتریک خشک - اسید سیتریک آبدار - مخمر - تنقلات - سودپرک - جوهرلیمو چیست - تولید اسید سیتریک - قیمت فروش اسید سیتریک - فرمول شیمیایی اسید سیتریک  

آنالیز محصول

Analysis Resualts

Quality standards

UNIT

ITEM

Pass

White Crystalline Powder Colortess Crystais or Granules

___

Desuription

Pass

Pass Test

___

Identification

Pass

Pass Test

___

Appearance of Solution

100.0

99. 5 ̴ 100.5

%

Assay

< 5

≥150

PPM

Sulphate

< 5

≥100

PPM

Oxalate

< 5

≥50

PPM

Chloride

< 1

≥ 5

PPM

Haavy Metal (as Pb)

< 10

≥75

PPM

Calcium

< 1

≥ 5

PPM

Iron

0.01

≥ 0.05

%

Sulphated Ash

0.1

≥ 0.5

%

Moisture

Pass

Not Darkar than Standard

___

Readily Carbonisable Substances

< 0.1

≥ 0.5

PPM

Lead

< 0.1

≥ 0.5

PPM

As

< 0.1

≥1

PPM

Marcury

< 0.2

≥0.2

PPM

Aluminium

Pass

Pass

­­­___

Barium

< 0.1

< 0.5

IU/mg

Bactoria Endotoxin

Pass

Pass

___

Volatile Organic impurities

< 0.1

≥0.1

PPM

Tridodecyiamine

0.033

0.014

0.007

0.003

280-289 NM  0.25 MAX

290-299 NM  0.20 MAX

300-359NM  0.13 MAX

360-400NM  0.03 MAX

___

Uleaviplet Abseruance (wave length)

Conclusion: The product is in conlormity with FOOD GRADE BP/USP/FCC/E330

ایمنی محصول

 

نگهداری اسید سیتریک

به عنوان فروشنده این محصول، لازم است نکات ایمنی در زمینه نگه داری اسید سیتریک را به شما یادآور شویم. اسید سیتریک در معرض حرارت می تواند آتش بگیرد و این آتش سوزی سبب آزاد شدن گازهای سمی و خطرناکی خواهد شد. بنابراین نگه داری اسید سیتریک باید در محیطی به دور از حرارت و در ظروف سر بسته صورت گیرد.

پس از هر بار استفاده لازم است از بسته شدن درب محصول مطمئن شد. هم چنین محیط نگه داری اسید سیتریک باید مجهز به تجهیزات اطفاء حریق و کلیه وسایل ایمنی نیروی کار باشد. در زمینه دفع پسماند های مربوط به اسید سیتریک باید نکات ایمنی مربوط رعایت گشته و از ظروف سر بسته برای دفع پسماندهای این ماده استفاده شود. باید دقت نمود که گرد و غباری که اسید سیتریک در فضا باقی می ماند می تواند سبب تولید مواد انفجاری شود. بنابراین کار کردن با این ماده نیازمند رعایت موارد ایمنی دقیق و آموزش حرفه ای به پرسنلی است که با آن در ارتباط هستند.

 

 

ایمنی کار با اسید سیتریک:

 

اسید سیتریک اسیدی است که باعث ایجاد حسایست و تحریک در ماده میشود. این اسید در طی آزمایشاتی که بر روی حیوانات انجام شد در طی 24 ساعت یاعث تحریک پوستی آن جانور شد. با این تفاسیر این ماده به صورت محلول باعث ایجاد حساسیت در سیستم گوارش و غشاهای محیطی دهان میشود. در صورت بوییدن این ماده خاصیت تحریک کنندگی آن کمتر است. این محصول برای نگهدارنده و طعم دهنده مورد استفاده قرار میگیرد. این محصول اولین بار از لیموترش استخراج شده است.

 

خطرات حاد : 

  • حریق : قابل احتراق.
  • انفجار : انتشار ذرات ریز ماده در هوا مخلوط قابل انفجار ایجاد می نماید.
  • تماس تنفسی : سرفه، گلو درد ، تنگی نفس.
  • تماس پوستی : قرمزی.
  • تماس چشمی : قرمزی - درد.
  • بلع و گوارش : درد شکمی - گلو درد.

پیشگیری : 

  • حریق : شعله باز در محیط این ماده ایجاد نشود.
  • انفجار : سیستم بسته استفاده شود تجهیزات برقی ضد انفجار باشند. انتشار گرد و غبار جلوگیری شود.
  • تماس تنفسی : تهویه.
  • تماس پوستی : دستکش ضد اسید مناسب استفاده شود. 
  • تماس چشمی : عینک ایمنی مناسب استفاده شود.
  • بلع و گوارش : نوشیدن و استعمال دخانیات و غذا خوردن حین کار ممنوع.

کمک های اولیه :

  • حریق : اسپری آب - پودر - دی اکسید کربن - مایع کف.
  • تماس تنفسی : هوای تازه - استراحت.
  • تماس پوستی : شستشو با آب و مراجعه به پزشک.
  • تماس چشمی : شستشو با آب 15 دقیقه و اقدامات درمانی.
  • بلع و گوارش : شستشوی دهان و مراجعه به پزشک.

ایمنی اسید سیتریک

روش دفع ضایعات : 

مواد نشت یافته در ظروف سربسته جمع آوری شود. کارگران از ماسک تنفسی با فیلتر p2 استفاده شود.

روش انبارداری : 

از مواد اکسیدکننده قوی - بازهای قوی - نیترات فلزات جدا نگه داشته شود.

 

 

ارسال نظر
:
1 0
چقدر قوی بود
مدیریت :
1 0
چی قوی بود مطالب یا محصول؟😁
:
1 0
سلام برای درست کردن ترشک ازاسیدسیتریک ابداراستفاده می کنن؟
مدیریت :
1 0
سلام بله استفاده میشود
ابراهیم :
1 0
سلام،برای استفاده در ترشک بایداسیدسیتریک خشک بکارببریم یاآبدار؟مقدارمجازش رو هم لطف میکنیدبگید
مدیریت :
1 0
سلام سیتریک ابدار هم پودره فقط داخل فرمولش یک مولوکول اب بیشتر داره تاثیری روی کار شما ندارد
سعادتمند :
1 0
سلام وقت بخیر اسید سیتریک باره شرره و پالت بندی شده جهت نگهدارنده در آبمیوه میخواستم خرد هم جهت تست میتونید ارسال کنید تا بعد از تایید عمده خرید کنیم
مدیریت :
1 0

سلام بله تست دارد 1کیلویی مقدار کم هستش برای خرید عمده هم با شماره 09128704691 تماس بگیرید

:
0 0
سلام من اسید سیتریک یا جوهر لیمو رو برای کپک نزدن رب گوجه‌فرنگی خونگی میخواستم محبت میکنیدراهنمایی کنید برای ۱۰۰ کیلو کوجه فرنگی چه قدر آسید سیتریک بگیرم استفاده کنم
مدیریت :
0 0

سلام در 7 کیلو گوجه فرنگی 1 ق غ خوری سیتریک استفاده میشود

نام شما :
تلفن تماس :
متن پیغام :
8 / 10
از 35 کاربر
آخرین بازدیدهای شما
نمایش همه
علاقه مندی ها ()