021-88308030
0

سود استخراج طلا از قطعات الکترونیکی

10 / 10
از 1 کاربر
« بازگشت به لیست مقالات | یکشنبه 13 خرداد 1403 در ساعت 38 : 13 دقیقه | نظرات کاربران ( 1 )

سود استخراج طلا از قطعات الکترونیکی

سود استخراج طلا از قطعات الکترونیکی یکی از موضوعات داغ و جدید در سال‌های اخیر است. طلا یکی از فلزاتی است که بشر همیشه نسبت به آن علاقه زیادی نشان می‌دهد. این فلز، جزء یکی از گران‌بهاترین فلزات موجود به شمار رفته و از نظر اقتصادی ارزش زیادی دارد.

ارزشمند بودن این فلز، وام گرفته از خصوصیات منحصربه‌فرد و ویژه آن از جمله براقیت، دوام بسیار بالا و خواص شیمیایی بی‌نظیر است. امروزه بشر از هر روشی استفاده می‌کند تا بتواند اندکی طلا به دست آورد. یکی از روش‌هایی که این روزها سروصدای زیادی به پا کرده، استخراج طلا از قطعات الکترونیکی است. اگر شما نیز می‌خواهید از این طریق طلا به دست آورید، ابتدا این متن را مطالعه کرده و سپس به سراغ استخراج طلا بروید.

 

ترکیبات شیمیایی زیادی وجود دارند که از آنها به منظور استخراج طلا بهره گرفته می شود. از جمله مهم ترین این مواد، می توان به اسید کلریدریک اشاره کرد که با دارا بودن قدرت بسیار بالا، می تواند در فرآیند استخراج به یاری تان بیاید. برای خرید این اسید قدرتمند می توانید به سایت دیجی شیمی مراجعه کرده و اقدام به خرید نمایید.

دیگر ترکیبی که برای این منظور یاری گرتان خواهد بود، وایتکس است. وایتکس با دارا قدرت قلیایی بالا، در این فرآیند نقش آفرینی کرده و به استخراج طلا کمک می کند. خرید وایتکس از طریق سایت دیجی شیمی با بهترین قیمت برای شما مقدور خواهد بود.

آیا به دست آوردن از قطعات الکترونیکی ممکن است؟

برای آنکه بدانیم سود استخراج طلا از قطعات الکترونیکی چقدر است، ابتدا باید بدانیم که آیا در قطعات الکترونیکی طلا وجود دارد یا خیر. فلز طلا خصوصیات منحصربه‌فردی، چون اکسید نشدن و رسانا بودن دارد و به همین دلیل، شرکت‌هایی که در حوزه ساخت برد فعالند، از این فلز استفاده می‌کنند. خوب است بدانید، به هر میزان که حساسیت برد و قطعه موردنظر بیشتر باشد، میزان طلای بالاتری در آن به کار برده می‌شود.

آیا تا به حال یک سی پی یو را در دست گرفته‌اید؟ آیا متوجه رنگ طلایی پایه‌هایی که روی آن وجود دارد شده‌اید؟ این پایه‌های زردرنگ با طلا روکش شده‌اند. استفاده از طلا در این قطعه، موجب بهبود کیفیت خروجی آن خواهد شد. پس اگر خواستید برای استخراج طلا اقدام کنید، ابتدا به سراغ سی پی یو بروید.

هرقدر قطعه سی پی یو انتخاب شده قدیمی‌تر باشد، میزان طلای آن بیشتر است. برخی بردهای موجود در بازار از نوع فیک بوده و اصلی نیستند و به جای طلا در آنها، از کربن استفاده شده است. سود استخراج طلا از قطعات الکترونیکی و میزان طلا در این بردهای غیر اصلی پایین است و ارزش ندارد برای آن، به دردسر بیفتید.

تراشه سیم‌کارت نیز یک قطعه الکترونیکی به شمار می‌رود. این قطعه با طلا آبکاری شده است. اگر 2 کیلوگرم سیم‌کارت داشته باشید، می‌توانید 6 گرم طلا از آن استخراج کنید. علاوه بر تمام موارد فوق، در خازن‌ها، قطعات موبایل، چیپ‌ها و پین‌ها نیز اندکی طلا به کار برده شده است.

بعد از تمام توضیحاتی که در فوق اشاره کردیم، لازم است بگوییم که استخراج طلا از قطعات الکترونیکی کاملا امکان‌پذیر است و رویایی ساخته و پرداخته ذهن انسان نیست.

سود استخراج طلا از قطعات الکترونیکی چقدر است؟

سود استخراج طلا از قطعات الکترونیکی به میزان طلای به کار برده شده در آن بستگی دارد. همان‌طوری که در فوق نیز اشاره کردیم، هر قدر قطعه الکترونیکی که برای استخراج طلا انتخاب می‌کنید، حساس‌تر باشد، میزان طلای موجود در آن بیشتر است و مسلما، سود شما نیز بیشتر خواهد شد.

برخی آمارها نشان می‌دهد، مقدار طلایی که در برخی از قطعات الکترونیکی به کار برده شده است، 40 تا 80 برابر بیش از مقدار طلای یک سنگ معدن است.

نکته دیگری که باعث ارزشمندتر شدن استخراج طلا از قطعات الکترونیکی شده است، راحت‌تر بودن پروسه استخراج طلا از آن‌هاست. برای خارج کردن طلای نهفته در معادن طلا، مراحل مختلف و طولانی از جمله شناسایی یک معدن طلا، انفجار، برداشت و خارج کردن طلا باید صورت گیرد. این پروسه، هم زمان‌بر، و هم هزینه‌بر است و گاهی اوقات، صرفه اقتصادی ندارد.

در خارج کردن طلا از بردهای الکترونیکی برخی از مراحلی که در فوق اشاره کردیم، حذف می‌شود. به همین سبب است که می‌گوییم، سودآوری استخراج طلا از قطعات الکترونیکی، از رفتن به معادن طلا و استخراج آن از سنگ معدن بیشتر است.

برای افزایش سود استخراج طلا از قطعات الکترونیکی، می‌بایست تخصص و مهارت بالایی داشته باشید و از مواد شیمیایی با کیفیت در کنار این تخصص و مهارت استفاده کنید. صحبت کردن با کسانی که ضایعات این بُردها را می‌فروشند، به شما کمک خواهد کرد تا با استفاده از مواد شیمیایی مرغوب، سود خوبی کسب کنید.

برای به دست آوردن سود استخراج طلا از قطعات الکترونیکی چه کنیم؟

برای کسب سود استخراج طلا از قطعات الکترونیکی، روش‌های متفاوتی ابداع شده است. برخی از این روش‌ها به شرح زیر است:

1- تیزاب سلطانی 

یکی از روش‌های خارج کردن طلا از قطعاتی که این فلز در آنها به کار برده شده است، تیزاب سلطانی است. استخراج طلا به کمک این روش حدود 4 تا 5 روز زمان نیاز دارد و بعد از آن طلایی با عیار 24 به دست خواهد آمد.

2- استفاده از اسید نیتریک

از دیگر روش‌های خارج کردن طلا از قطعات و بردهای حاوی این فلز گران‌بها، استفاده از اسید نیتریک است. با کمک این روش نیز می‌توان در طی 2 ساعت، طلایی با کیفیت بالا خارج کرد. این روش به زمان کمتری نیاز داشته و از جمله بهترین روش‌های خارج کردن طلا به شمار می‌رود.

مواد شیمیایی موردنیاز استخراج طلا را از کجا بخرم؟

سود استخراج طلا از قطعات الکترونیکی، به میزان قطعاتی که تحت فرآیند استخراج قرار می‌گیرند و همین‌طور کیفیت مواد شیمیایی و خلوص آنها بستگی دارد.

شما برای آنکه طلا به دست آورید، ناچارید از مواد شیمیایی  استفاده کنید. هر چه خلوص و کیفیت این مواد بالاتر باشد، سرعت انجام واکنش مربوط به استخراج طلا افزایش پیدا کرده و شما از یک قطعه، مقدار بیشتری طلا خارج خواهید کرد.

سوالی که پاسخ به آن شما را به یک سمت و سوی درست راهنمایی خواهد کرد این است که برای تهیه مواد شیمیایی با کیفیت، چه باید کنم؟ یکی از بهترین و مطمئن‌ترین روش‌ها برای خرید مواد شیمیایی با کیفیت و افزایش سود استخراج طلا از قطعات الکترونیکی مراجعه به دیجی شیمی است.

دیجی شیمی، یک فروشگاه آنلاین و فعال در حوزه فروش مواد شیمیایی و از جمله فروش اسید نیتریک است. کسانی که با قطعات و ضایعات حاوی طلا سروکار دارند، می‌توانند در تماس با این مجموعه، مواد شیمیایی موردنیاز برای خارج کردن طلا را تهیه کرده و سود خوبی از این راه به دست آورند.

کارشناسان ما در قسمت فروش، تمامی سفارش‌های شما را ثبت کرده و به منظور ارائه بهترین محصولات و مواد شیمیایی از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند بود.

 

ارسال نظر
سیدشریف موسوی :
0 0
باسلام خدمت شما عزیزان بنده ازاهواز هستم وبه موادی همچون بشر اسید نیتریک بوراکس وموادی که برای استخراج لازمنند نیاز فوری دارم ایا میشه بعد از تحویل کالا پول را بدهم
مدیریت :
0 0
سلام کاربر عزیز متاسفانه این امکان وجود ندارد باید قبل ارسال پرداخت بفرمایید
نام شما :
تلفن تماس :
متن پیغام :
سایر مقالات
کات کبود چیست؟ 4 کاربرد کات کبود + مضرات کات کبود چیست؟ 4 کاربرد کات کبود + مضرات اتیل استات چیست؟ 3 کاربرد حلال چسب اتیل استات چیست؟ 3 کاربرد حلال چسب کلرید قلع چیست؟ 7 کاربرد کلرید قلع کلرید قلع چیست؟ 7 کاربرد کلرید قلع مواد شیمیایی چیست؟ (انواع مواد صنعتی و آزمایشگاهی) مواد شیمیایی چیست؟ (انواع مواد صنعتی و آزمایشگاهی) تری پلی فسفات سدیم چیست؟ 3 کاربرد عجیب تری پلی فسفات سدیم تری پلی فسفات سدیم چیست؟ 3 کاربرد عجیب تری پلی فسفات سدیم سولفات اهن چیست؟ 8 کاربرد بی نظیر سولفات آهن سولفات اهن چیست؟ 8 کاربرد بی نظیر سولفات آهن سولفات سدیم چیست؟ 9 کاربرد بی نظیر سولفات سدیم سولفات سدیم چیست؟ 9 کاربرد بی نظیر سولفات سدیم سولفات نیکل چیست؟ 7 کابرد عجیب سولفات نیکل سولفات نیکل چیست؟ 7 کابرد عجیب سولفات نیکل اکسید روی چیست؟ 11 کاربرد حیرت انگیر اکسید روی اکسید روی چیست؟ 11 کاربرد حیرت انگیر اکسید روی سوربیتول چیست؟ 8 کاربرد صنعتی و دارویی سوربیتول سوربیتول چیست؟ 8 کاربرد صنعتی و دارویی سوربیتول الکترولیت باطری نیکل کادمیوم چیست و چه کاربرد هایی دارد؟ الکترولیت باطری نیکل کادمیوم چیست و چه کاربرد هایی دارد؟ آب اکسیژنه چیست؟ 8 کاربرد بی نظیر آب اکسیژنه آب اکسیژنه چیست؟ 8 کاربرد بی نظیر آب اکسیژنه گوگرد چیست؟ ۸ کاربرد گوگرد در صنعت و کشاورزی گوگرد چیست؟ ۸ کاربرد گوگرد در صنعت و کشاورزی سیلیکاژل چیست؟ 13 کاربرد خانگی و صنعتی سیلیکاژل سیلیکاژل چیست؟ 13 کاربرد خانگی و صنعتی سیلیکاژل کرومیک اسید چیست؟ 7 کاربرد شگفت انگیز اسید کرومیک کرومیک اسید چیست؟ 7 کاربرد شگفت انگیز اسید کرومیک آهک هیدراته چیست؟ 7 کاربرد عجیب آهک هیدراته آهک هیدراته چیست؟ 7 کاربرد عجیب آهک هیدراته کربنات سدیم سبک چیست؟ 7 کاربرد عجیب سدیم کربنات سبک [سودا اش] کربنات سدیم سبک چیست؟ 7 کاربرد عجیب سدیم کربنات سبک [سودا اش] اسید سولفونیک چیست؟ کاربرد و تفاوت سولفونیک اسید با سولفوریک اسید اسید سولفونیک چیست؟ کاربرد و تفاوت سولفونیک اسید با سولفوریک اسید سیلیکات سدیم چیست؟ 7 کاربرد اساسی سیلیکات سدیم یا آب شیشه سیلیکات سدیم چیست؟ 7 کاربرد اساسی سیلیکات سدیم یا آب شیشه استون چیست؟ 7 کاربرد عجیب استون که نمیدانید! استون چیست؟ 7 کاربرد عجیب استون که نمیدانید! فرمالین چیست؟ 7 کاربرد بی نظیر! فرمالین فرمالین چیست؟ 7 کاربرد بی نظیر! فرمالین اسید سولفوریک چیست؟ 7 ویژگی عجیب سولفوریک اسید اسید سولفوریک چیست؟ 7 ویژگی عجیب سولفوریک اسید سود پرک چیست؟ 7 کاربرد عجیب سود پرک سود پرک چیست؟ 7 کاربرد عجیب سود پرک سود مایع چیست؟ تفاوت سود مایع و سود پرک سود مایع چیست؟ تفاوت سود مایع و سود پرک هیدروکسید پتاسیم چیست؟ 7 کاربرد بی نظیر! پتاسیم هیدروکسید هیدروکسید پتاسیم چیست؟ 7 کاربرد بی نظیر! پتاسیم هیدروکسید سولفات آلومینیوم چیست؟ 7 کاربرد شگفت انگیز آلومنیوم سولفات سولفات آلومینیوم چیست؟ 7 کاربرد شگفت انگیز آلومنیوم سولفات کربوکسی متیل سلولز چیست؟ + کاربرد و نحوه مصرف CMC کربوکسی متیل سلولز چیست؟ + کاربرد و نحوه مصرف CMC متابی سولفیت سدیم چیست؟ 7 کاربرد و خواص بی نظیر آن متابی سولفیت سدیم چیست؟ 7 کاربرد و خواص بی نظیر آن سولفات مس چیست؟ 7 کاربرد شگفت انگیز سولفات مس سولفات مس چیست؟ 7 کاربرد شگفت انگیز سولفات مس فرمیک اسید چیست؟ 7 کاربرد عجیب اسید فرمیک فرمیک اسید چیست؟ 7 کاربرد عجیب اسید فرمیک
نمایش همه
علاقه مندی ها ()