021-88308030
0
محلول >> محلول قلیایی >>
کد کالا : 006
بسته بندی :
مبلغ قابل پرداخت : 65,000   (تومان)
˄˅

ارسال توسط باربری تیپاکس و پست طبق سفارش شما انجام میپذیرد.

دیجی شیمی هیچ تصرفی در کرایه باربری ندارد.

تمامی محصولات دیجی شیمی، بصورت عمده هم موجود میباشد.

به دستور اداره مالیات صورت حساب مشتریان عزیز در سامانه مودیان مالیاتی به صورت الکترونیکی ارسال و قابل رویت می باشد.

  • نام شیمیایی : سود مایع.
  • فرمول شیمیایی : NaOH.
  • اسامی مترادف : هیدروکسید سدیم مایع، سدیم هیدروکسید مایع، سود سوزآور مایع، سود کاستیک مایع، کاستیک سودا مایع، cuastic soda liquid، مایع سوز آور، سودای قلیایی، هیدرات سدیم.
  • شکل ظاهری : مایعی شفاف و بدون بو.
  • گرید : سود مایع صنعتی.

فروش سود مایع به صورت بشکه 220 لیتری، تانکر 1000 لیتری و تناژ امکان پذیر است جهت خرید تماس حاصل فرمایید.

بررسی تخصصی و اجمالی

سود مایع 48-50 درصد صنعتی چیست ؟

دیجی شیمی بزرگترین فروشگاه اینترنتی فروش سود مایع 50 درصد صنعتی (هیدروکسید سدیم مایع، سودا کاستیک مایع، سود سوز آور مایع، سدیم هیدروکسید مایع، Sodium hydroxide) در بسته بندی های متفاوت و بهترین قیمت و ارسال به سراسر کشور.

سود مایع چیست؟

سود مایع یا هیدروکسید سدیم مایع از جمله مواد صنعتی مورد نیاز بسیاری از صنایع موجود در بازار می باشد. سود مایع با فرمول شیمیایی NaOH در آب شناخته می شود. دیجی شیمی این محصول را با خلوص 48-50% ارائه می کند و همچنین امکان فروش سود مایع 5 و 20 درصد نیز وجود دارد که در صورت نیاز مشتریان باید با واحد فروش تماس حاصل فرمایند.

سود مایع

سود مایع مایعی شفاف و بدون بو می باشد که قابلیت حلالیت در آب، اتانول، متانول و گلیسیرین را دارد. سود مایع مایعی پایدار می باشد و در صورت رسیدن گرما و حرارت به آن ناپایدار می شود. همچنین سود مایع ماده ای واکنش پذیر می باشد این ماده اگر در مجاورت هوا قرار بگیرد به سرعت با دی اکسید کربن هوا ترکیب خواهد شد.

سود مایع در غلظت های مختلف بسیار خورنده می باشد و به راحتی با فلزاتی مانند آلومینیوم، قلع، مس، برنج، منیزیم و روی واکنش می دهد. این ماده بر اثر خورندگی فراوان بر روی بافت های حیوانی و انسانی تاثیر می گذارد.

تاریخچه سود مایع

شیمیدانان در زمان قبل احتمال می دادند که خاک های قلیایی همان اکسیدهای فلزات می باشند. تا اوایل قرن نوزدهم طبیعت سود و پتاس مورد بررسی قرار نگرفته بود. لاوازیه نیز در این مورد نظری نداشت و حدس می زد ازت یکی از اجزای تشکیل دهنده این مواد است. همفری دیوی دانشمند انگلیسی این افتخار را نصیب خود کرد و توانست این اجزا را تعیین کند. او ابتدا با شکست مواجه شد و نمیتوانست به کمک یک پیل گالوانیک، از سود و پتاس فلز استخراج کند. او پس از کوشش فراوان به خطای خودش پی برد و فهمید که با بکار بردن محلول آبی اشباع شده، وجود آب مانع از تجزیه نمک ها می شود. در اکتبر 1807 دیوی تصمیم گرفت که پتاس را ذوب کند و به محض اینکه با این مذاب، الکترولیز را شروع کرد، دانه های مشابه به جیوه و دارای جلای فلزی، در روی قطب منفی که در ماده مذاب قرار داشت، ظاهر شدند.

بعضی از دانه ها به حالت انفجاری سوختند و شعله درخشانی پدید آوردند در حالیکه بقیه آنها آتش نگرفتند، بلکه کدر شدند و با قشر نازک سفیدی پوشیده شدند. دیوی از تجزیه های متعددی که در این زمینه انجام داد، نتیجه گرفت که آن دانه همان ماده ای است که وی در جستجویش است و این ماده هیدروکسید پتاسیم یا پتاس است که به شدت قابل اشتعال است. دیوی فلز حاصل از الکترولیز را بررسی کرد و متوجه شد که وقتی با آب ترکیب می شود، شعله حاصل از واکنش ناشی از سوختن، هیدروژن آزاد شده از آب است. وقتی دیوی روی فلز پتاسیم تهیه شده از هیدروکسید پتاسیم، بررسی های لازم را انجام داد، به فکر جستجو در سود پرک افتاد و با بکار بستن همان روش قبلی، موفق به جدا کردن فلز قلیایی دیگر یعنی سدیم شد.

موارد استفاده سود مایع

سود مایع یکی از محصولات پرکاربرد در صنایع مختلف می باشد. از جمله این صنایع عبارتند از :

  1. صنعت کاغذ سازی و کارتن سازی : بیشترین استفاده سود مایع در جهان در صنایع کاغذ سازی و تولید خمیر کاغذ و کارتن می باشد. علاوه بر تولید کاغذ در زمینه سفیدسازی خمیر کاغذ، از بین بردن جوهر کاغذهای بازیافتی و تصفیه آب نیز کاربرد دارد.
  2. صنعت پارچه بافی : سود مایع در صنعت پارچه بافی در زمینه فراوری کتان و رنگرزی الیاف مصنوعی کاربرد دارد.
  3. صنایع شوینده : در صنایع شوینده از سود مایع برای صابون سازی استفاده می شود و در فرآیندی که چربی و روغن های گیاهی را به صابون تبدیل می کنند کاربرد فراوان دارد. همچنین در تولید سورفکتانت آنیونی که ماده ضروری تولید انواع تمیزکننده و شوینده ها می باشد استفاده می شود.
  4. در صنعت تولید سفید کننده ها سود مایع کاربرد فراوان دارد.
  5. سود مایع در صنعت نفت به منظور اکتشاف، تولید و فرآوری نفت و گاز کاربرد فراوان دارد.
  6. صنعت تولید آلومینیوم : در صنعت آلومینیوم سازی از سود مایع جهت حل کردن سنگ معدن بوکسیت استفاده می شود که بوکسیت در واقع همان ماده اولیه تولید آلومینیوم می باشد.
  7. صنایع شیمیایی : سود مایع در صنعت شیمیایی به عنوان ماده اولیه تولید بسیاری از مواد شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله محصولاتی که سود مایع در تولید آنها کاربرد دارد عبارتند از : علف کش ها، رنگ و جوهر، مواد دارویی، پارچه، چسب، حلال ها و پلاستیک ها.
  8. صنایع غذایی : سود مایع در صنعت شیر، کارخانجات قند و شکر، نوشابه سازی، کنسرو سازی کاربرد دارد.
  9. صنایع دارویی و آرایشی بهداشتی و الکل سازی از سود مایع استفاده می کنند.
  10. در صنایع غذایی جهت تلخی زدایی زیتون نیز از سود مایع استفاده می شود.

تولید و تهیه سود مایع

در حالت کلی دو روش جهت تولید سود مایع یا هیدروکسید سدیم مایع وجود دارد که عبارتند از :

  • سلول ممبران (غشایی)
  • سلول دیافراگم

تولید سود مایع با استفاده از روش ممبران

تولید با روش ممبران از جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا برای تولید سود مایع می باشد. این روش با روش دیافراگم تفاوت بسیار دارد بدین صورت که اطراف هر کدام از الکترودهای قرار گرفته در محلول، به جای دیافراگم، غشا قرار گرفته است. غشا به صورت انتخابی عمل می کند و به یون های سدیم اجازه می دهد از بخش آند به کاتد حرکت کنند. محلول آب نمک وارد بخش آند(جایی که گاز کلر آزاد می شود) شده و از آنجایی که فقط یون های سدیم از میان غشا عبور کرده و به سمت کاتد می روند و این بدین معناست که آب نمک از غشا عبور نمی کند و سود حاصله کلرید سدیم ناچیزی دارد و این باعث می شود که دارای خلوص بیشتر و کیفیت بالاتری نسبت به روش دیافراگمی دارد. 

تولید سود مایع با استفاده از روش دیافراگم

در این روش کلر، سود مایع و هیدروژن به طور همزمان تولید می شوند. آب نمک اشباع شده به بخش آند سلول جایی که گاز کلر آزاد می شود، وارد می گردد. نقش اصلی دیافراگم در این روش این است که سود مایع را از آب نمک در بخش کاتد جدا کند در واقع در بخش کاتد گاز هیدروژن آزاد می شود.

این خود باعث شده که کارخانجات تولید سود مایع به طور همزمان آب ژاول، هیپوکلریت سدیم، گاز کلر، اسید کلریدریک، جوهر نمک، کلر، پرکلرین نیز تولید کنند. شما می توانید برای خرید جوهر نمک، آب ژاول و دیگر محصولات شیمیایی با کیفیت عالی و قیمت مناسب به سایت دیجی شیمی مراجعه کنید.

خطرات سودمایع

  • در صورت خوردن سود مایع باعث تحریکات بسیار خطرناکی در سیستم تنفسی می شود. همچنین اگر باعث بلعیده شدن از راه دهان باشد باعث سوختگی در داخل دهان می شود و ممکن است بر معده نیز تاثیر گذارد.
  • این ماده بسیار واکنش پذیر است و در اثر واکنش با فلزات تولید هیدروژن می کند که باعث آتش سوزی می شود.
  • استنشاق سود مایع موجب تحریک سیستم تنفسی و بیماری آسم می شود.
  • آبریزش بینی، تب ، گلودرد و عطسه از مضرات تماس با این ماده شیمیایی می شود.
  • درصورت تماس با چشم ممکن است باعث خوردگی و بیماری هایی نظیر کوری و آب مروارید گردد.

بسته بندی سود مایع

سود مایع (سدیم هیدروکسید مایع) 48-50 درصد صنعتی در گالن های 5 لیتری، 20 لیتری و بشکه 220 لیتری با برند KTA موجود می باشد. همچنین قیمت سود مایع برای خرد محاسبه شده و جهت خرید به صورت فله و تانکری قیمت متفاوت است که باید با بخش فروش دیجی شیمی تماس حاصل فرمایید.

220 لیتری سود مایع

20 لیتری سود مایع

حمل سود مایع

سود مایع 48-50 درصد با تانکرهای مخصوص با ظرفیت بالا قابل حمل می باشد. همچنین در بشکه های 220 لیتری و گالن های 20 لیتری با کیفیت بالا نیز قابل حمل می باشد. سود مایع اگر برای مصارف دارویی و غذایی استفاده می شود باید با تانکر های استیل حمل گردد. دیجی شیمی این امکان را دارد که با بهترین امکانات و رانندگان بار مشتریان را به مقصد برساند.

قیمت سود مایع

دیجی شیمی از جمله شرکت هایی است که به طور مستقیم با پتروشیمی و کارخانجات تولید سود مایع در ارتباط است و میتواند سود مایع را بدون واسطه  و با بهترین قیمت به شما مشتریان گرامی ارائه کند. همچنین سود مایع با درصد خلوص 20 و 5 درصد نیز تولیدی این شرکت می باشد.

فروش سود مایع

قیمت فروش سود مایع 48-50 درصد صنعتی در بسته بندی های متفاوت و با کیفیت عالی و ارزان ترین قیمت با امکان حمل بار به سراسر کشور در اسرع وقت. جهت خرید سود مایع و تماس با کارشناسان دیجی شیمی به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.

 جهت دریافت کاتالوگ روی لینک زیر کلیک نمایید : 

کاتالوگ سود مایع

تولید و سئو محتوا : شرکت نوآوران فرایند کیمیا

مزایا

مثبت سود مایع در بسته بندی متفاوت
مثبت امکان ارائه سود مایع با خلوص مورد نیاز مشتری

مشخصات فنی

مشخصات کلی
نام محصول
سود مایع
درصد خلوص
48 - 50 %
گرید
صنعتی
مشخصات فیزیکی
فرمول شیمیایی
NaOH
گروه رنگ
سفید
چگالی ( گرم در سانتی متر مکعب)
2.13
دمای ذوب (درجه سانتی گراد)
1390
شکل ظاهری
مایع
نقطه انجماد
4.4
نقطه جوش
145
فشار بخار
6.3 میلی متر جیوه در 40 درجه سانتی گراد
وزن مخصوص
1.52 گرم بر میلی لیتر در دمای 20 درجه سانتی پایه
PH
13
نوع بسته بندی
گالن 2.5 لیتری
yes
گالن 20 لیتری
yes
بشکه 220 لیتری
yes
تانکر 1000 لیتری
yes
گالن 5 لیتری
yes

آنالیز محصول

Specification

UNIT

Componant / parameter

%48-50

 

NAOH

20-35

Ppm

MACL

0.5-0.8

Ppm

Fe ++

5-7.5

Ppm

Sio2

0

 

Mg

0

 

So4--

ایمنی محصول

نکات ایمنی استفاده از سود مایع :

خطرات :

  • تماس چشمی : سود مایع ماده ای خورنده می باشد به همین دلیل در صورت تماس با چشم سبب تحریکات شدید چشمی، زخم، متلاشی شدن چشم می شود که این ها ممکن است باعث بیماری هایی نظیر آب سیاه، آب مروارید و کوری شود.
  • تماس پوستی : سود مایع بسیار خورنده است و در صورت تماس با پوست باعث سوختگی شدید پوست و تخریب بافت پوست می شود. میزان صدمات به پوست بستگی به غلظت و مدت زمان تماس دارد. 
  • بلعیدن و خوردن : خوردن سود مایع به دلیل خورنده بودن آن باعث سوختگی شدید دستگاه هاضمه و گوارش می گردد. این سوختگی های شدید باعث سوختن دهان، گلو، استفراغ، تهوع و اسهال می شود. 
  • تنفس : استنشاق این ماده باعث تحریک شدید دستگاه تنفسی و ورم ریه و دشواری تنفس می شود.
  • حریق : سود مایع نمی سوزد.

پیشگیری : 

  • تماس پوستی : برای استفاده از سود مایع باید از دستکش ضد اسید، لباس کار و کفش کار مقاوم استفاده کرد.
  • تماس با چشم : از عینک های کار مخصوص مواد شیمیایی استفاده شود.
  • تماس شغلی : دستکش، لباس کار و کفش کار در برابر مواد شیمیایی، دوش و چشم شور ایمنی در محیط های کار با این ماده الزامی است.
  • تماس تنفسی : از ماسک های مناسب جهت کار با مواد شیمیایی استفاده شود.

کمک های اولیه : 

  • تماس چشمی : به سرعت چشم ها را با آب به مدت طولانی شستشو دهید تا آلودگی برطرف گردد. از مالیدن چشم اجتناب کنید. سریعا به پزشک مراجعه فرمایید.
  • تماس با پوست : در حالیکه لباس و کفش آلوده را از بدن خارج می کنید موضع آلوده را سریعا با آب ولرم شستشو دهید تا آلودگی برطرف شود. سریعا به پزشک مراجعه کنید.
  • بلعیدن و خوردن : در صورت هوشیاری فرد دهان وی را با آب بشویید و او را مجبور به استفراغ نکنید. سپس به او 240 تا 300 میلی لیتر آب بخورانید. در صورت امکان بعد از خوردن آب به فرد شیر دهید. اگر استفراغ به صورت طبیعی اتفاق افتاد دوباره به او آب بخورانید. سریعا به پزشک مراجعه فرمایید.
  • تنفس : فرد را به هوای آزاد ببرید. به وی ماسک اکسیژن مراجعه کنید.
  • انبارش : در محیط دور از مواد ناسازگار، اسیدهای قوی، فلزات، مایعات آتش گیر و مواد آلی هالوژنه که مجهز به دستگاه تهویه مناسب باشد، انبار شوند. همچنین سود مایع در مخازن فلزی و یا ظروف پلاستیکی مناسب و مقاوم و در دمای پایین و دور از مواد ناسازگار با این ماده نگهداری و انبارش شوند.

ایمنی سود مایع

کلمات مرتبط

سود مایع - سود سوزآور چیست - سود سوزآور در جدول - کاربرد سود سوزآور - قیمت سود سوز آور - سود مایع چیست - خرید سود سوزآور - سود پرک - سودا - نیرو - سدیم - سودپرک - سودسوزآور - سود کاستیک - فروش سود مایع - قیمت سود مایع

ارسال نظر
داود کمیلی :
22 1
قیمت سود 50 % بشکه ای را لطفا اعلام فرمایید
مدیریت :
20 0
سلام درصورتی که داخل سایت اعلام نشده با شماره پشتیبانی تماس بگیرید.
احسان :
21 1
سلام .کارشناس خرید پتروشیمی مسجدسلیمان هستم ...پیشنهاد فنی و مالی نیازمندم .
مدیریت :
20 0
سلام با شماره های سایت تماس بگیرید کارشناس های ما راهنماییتون میکنند
سینا محمد یار :
2 0
هر درصدی از سود مایع بخواهیم قابل ساخت هست براتون
مدیریت :
2 0
سلام کاربر عزیز بله تولید میکنیم با شماره های سایت تماس بگیرید میزان و درصد درخواستی و بپرسید
بازرگانی جوریزی :
0 0
سلام تناژ بالا سود پرک بصورت مایع جهت صادرات لازم دارم لطفا اگر میتوانید تامین کنید ارتباط برقرار کنید
مدیریت :
0 0

سلام برای خرید عمده با شماره 09122750445 تماس حاصل فرمایید

نام شما :
تلفن تماس :
متن پیغام :
9 / 10
از 23 کاربر
نمایش همه
علاقه مندی ها ()